Birzey'in sade evi buyrun arkadaşlar

ço beğendim, hatta bayıldımm:)) çok ferah öle tıkış tıkış evlerden nefret ederim insanın ruhunu daraltır... çok pozitif bi ev:) Allah ağzınızın tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin.. bebeğinizide Allah bağışlasın:)

Çok hoş dekore edilmiş ,sade ama alımlı bir ev.Güle güle oturun canım,huzurunuz bol olsun .

ben gercekten cok begendım evini güle güle oturman dileğiyle çok harika olmus

çok beğendim güle güle oturun. Bebişinize de kucak dolusu öpücükler.. Allah nazarlardan saklasın ....

herşey çok güsel cnm Allah sağlıklı mutlu oturmak nasip etsin inş a.s.

evin cok guselmıs canım
allah gule gule oturmak nasıp etsın

cok güzel bir ev herçekden sade, benimde hayallerimde hep beyaz bir konsept var inşallah gerçekleştirebilirim huzurla oturun

çok güzel bi eviniz var..
hem sade hem şık..
Allah huzurla oturmayı nasip etsin

canım evin çok güzel zellikle mutfağına bayıldım tertemiz ve ferah allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ayrıca en güzel şeyde mink bebiş allah analı babalı büyütsün çok tatlı

:Saruboceq:canım evin çok güzel zellikle mutfağına bayıldım tertemiz ve ferah allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin ayrıca en güzel şeyde mink bebiş allah analı babalı büyütsün çok tatlı

cok qüzel bi evin var canım maşallah çk ferah Allh güle güle oturmayı nasip etsin inş...Ancak salonda bişe dikkatimi çekti şu uzun konsolla yemek masasınn yeri değişse dha güzel olurdu gbime geldi canım =)

çok sıcak ferah tabiri caizse şipşirin bir ev salon perdelerimiz mutfak perdelerimiz aynıymış Allah sağlıklı uzun ömür versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…