Birzey'in sade evi buyrun arkadaşlar

herşey çok güzel canım ...tam benim istediğim gibi beyaz ve sade ....ve hiçbir yerde gereksiz eşya yok...Rabbim sağlıkla huzurla oturmak nasip etsin inşaallah...yavrunuda Allah bağışlasın ...

allah bağışlasın bebiş çok tatlı ev de sade ve şık mutfak ve banyo çok cici

pırıl pırıl mis gibii

ohh içim açıldı valla.. beyaz evlere bayılıyorum ya... Allah inşallah bana da evlenip böyle güzel pırıl pırıl bir ev kurmayı nasip eder.. :Saruboceq: Amin

evin çok hoş güzelim... gözü yormayan bir sadeliği var. ayrıca mutfak lavabonun ordakı pencere olması cok hosuma gider benim. eger bir evim olursa boyle olsun isterim :1hug:

cok teşekküredrim canım Allah daha iyilrini nasip etsın bende hep boyle bır ev hayla ederdım ummadıgım anda Allah nasıp etti herşey gönlüme göre oldu cok şükür:dance:

TıAMO, PASHMıNA,BOZO85, OYA , DERıNSU, ER_CA, HOSTES,, CEMREDENıZ, MANDıLıN, GLDNMZ, GRACEFUL hepizize coooook teşekkür edim güzel yorumlarınz ve güzel dilekleriniz için çok güzel gözlerle bakıyorsunuz Allah hepinize saglık sıhat ve daha iyiilrini nasip etsin herşey gönlünüze göre olsun...

evin kendi modeli çok güzelmiş...
salonunuzu beğendim ama halılar basit kaçmış...
güle güle oturun...

canımteşekkür ederim o halıları evlenıreken almıstık daha uygun bişey bulamamıştım tecrübesizlik bide benımde pek içime sindiği söylenemz ama basit kacöıs derken neyi kastettiğini pek anlayamdım yani biraz daha klasık bır halımı olmalı demek ıstedın canım....

hayırla saglıklı huzurlu mutlu yıllar gecırın ınşaAllah..
mutfagınızın tezgah arasındakı taşlar ne renk acaba.)

canım onlar cam mozaık beyaz dıye geciyor ama her firmanın ki döşendikten sonra farklı duruyor yeşil gibi duranlar bile var a,benımkı biraz grimsi yeşil gibi buzlu cam rengınede benzeten oluyor ama aslında firma beyaz diye uretiyor...
teşekkür edrim canım yorumun için

evet canım bende nefret edrim ama evim bazen bana kalabalık gelir ferah göründügüne sevindim.. aminnn canım güzel duan için Allah size 1000 katını versin.. Allag,h cümlemizin evladını bağışlasın inşallah...

DESPERATEHAUSEWıVES, BENıMMıNıKELAM, TONTıŞıM , SıBSER, MELEKLERıME , LELOSS, LıFE_CıTY, NAFS, GÜZELRESıM, SWEET33 cook ama cok teşekkür edrim güzel yorumlarınz ve güzel dilekleriniz evimi genel olarak sade ve ferah bulmusssunuz buna cook sevındım

EGUMUS , GULLUSEN.NEFERT , DREMLIFE, MAVıLı06, PARANTEZ, DENıZ1634, SELıN 1986, FBTL ,BıRıCıK ,ESRA222, SıNAY21, SENAYDA, GUGUZ, NUTEZ, CıTOL, ESYN , YEŞıL, DıLO2009, BERCESTE 06 , MONTESORı çok sagolun kızlar içten fikirleriniz ve güzel dilekleriniz için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…