Biseksuel koca

Yeni üye, konu cinsellik...
Bir de ailesine anlatamam diyorsunuz. Niye? O babanızla mahkemelik olmuş tehditten ama. Ailesine anlatmayarak ödüllendirin fake kocanızı. Sinirim bozuluyor artık gece 12 den sonra siteye doluşan yeni ve sürekli seks içerikli konu açan fakelere. Tamam inanalım da neden gece 1 de? Yok kardeşim kocama atlıyor, kocişim iyi niyetli yan gözle bakmaz, yok kocam erkeklerle oluyor. Babamla mahkemelik, ama ben kocamın ailesine biseksüel olduğunu söylemem çünkü ayıp olur. Mahkemelik oldunuz ama onun ailesinin haberi yok mu? Peki.

Son düzenleme:
okadar cok evli gizli gay varki.

konuya inanmadım diyenler kendi pembe dünyanızın dısındada ne hayatlar var

KOnu bana da fake geldi ne diye tehdit edebilir ki seni eğer doğruysa sen onu et bence biseksüel olduğunu herkese ssöylerim diye

benden sessiz sedasız anlaşmalı ayrılmazsan herşeyi herkese anlatırım mahkemeye de anlatırım yine boşar rezil oldugunla kalırsın en iyisi anlaş sessiz sedasız boşanalım diye sen de onu tehdit et

öfff yeni üye fantezili konular. milli eğitim bakanına mektup yazcam bu gençlere kurs murs mu açıyorlar ne yapıyorlar boş bırakmasınlar yahu.. gençlerin libidosu çoştukça soluğu burda alıyor..

ne yapıp ne edip kurtul bu tipler ne kadar yapmamak istese de ne kadar soz verse de duramıyor oyle bir umidin olmasın
henuz 20 yasımda ve yasıma göre cok toyken boyle bir arkadasım olmustu ne yaparsan yap kendi de ne kadar yapmak istemese sadakat yeminleri tovbeler etse de duramıyorlar o yuzden ne kadar hızlı hayatından cıkarırsan o kadar kardasın

Adam tehdit ediyormuş asıl senin onuntehdit etmen lazım adamlarla düşüp kalkıyor daha yaratıcı olun lütfen

Bende inanmadım konuya ve kibliyorum. Kadınlar kulübü ruhum içten içe sahte olduğunuzu hissettiriyor. En iyisini mune bilir.

Bahtsızkadın55 dunde sevenkadın35 vardı
Neyse konuya gelicek olursak inanmıyorum ama yorum yapayım ayrilmak isteyen ayrılır hepsi hikaye

Ya Allah askina niye inanmiyorsunuz ki sanki dunyada bu durumu yasayan tek insan konu sahibi

Inanin ben 2 cocuklu olupta bu durumla karsilasmis kadinlari duydum veyahut evlendigi zamsn durumdan haberdar okuo bosananlari

Inanin boyle bi durumun psikolojik agirligini bizler algilayamayiz konuyu okurken Allah korusun basima gelirse ne yapatim endisesine kapıldım

Tabi ki böyle insanlar var hemde çok fazla
Ama bu konuya inanmadım hani nerde konu sahibi arkadaşlarıyla w.appdan dedikodu yapıyordur okullar bir açılsa
Dediğim gibi gerçekse de konu sahibinin elindeki koz daha büyük nasıl boşanamıyacak hakime bir desin bakalım

Seni yada aileni oldururum diye tehdit ederse bi insan ne kadar cesur olabilir ki

Seni yada aileni oldururum diye tehdit ederse bi insan ne kadar cesur olabilir ki
Direk aileme söylerim onlarda polisle gelirler beni alırlar hoş ben direk kafasını keserdim sanırım beni ailemi öldürmekle tehtid edicek.
Neyse polemiğe girmek istemiyorum sonra banlanan ben oluyorum konu sahibi sizi mi bıraktı yerine

O kadar sinir oluyorum ki zaten bu kk'nin tecrübeli kadınlarına göre yeni üye olup derdini anlatan herkes fake..
İnsanlar zaten dertleri varsa bir sekilde tanışıp üye olup çare aramak istiyorlar..

Napsin kadınlar?
Dur ben şu siteye üye olayım.
Günün birinde bir derdim olursa yeni üye olarak görülüp fake demesinler...
Bunu mu düşünecekler acaba??

Fake fake fake fake, inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum Bla bla bla

+1 katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…