- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Bahtsizkadin55
-
Tesekkur ederim evet malesef ben ve benim gibilerin sayısı oldukça fazla sırf toplumda kabul görmek için paravan olarak kullanılıyoruz çok Adice ailesine anlatamam sanırım ama kendi ailemden bir kaç kişiyle paylaştım annem ve babamla konuşup napmam gerektiğine karar vericem inşallah zararsız bir şekilde kurtulurum bebeğimle beraber
Bahtsızkadın55 sevenkadın35 , örenbayan45 nerde el sallasın
Valla ilk aklima gelene ayni seydiBahtsızkadın55 dunde sevenkadın35 vardı
Neyse konuya gelicek olursak inanmıyorum ama yorum yapayım ayrilmak isteyen ayrılır hepsi hikaye
benden sessiz sedasız anlaşmalı ayrılmazsan herşeyi herkese anlatırım mahkemeye de anlatırım yine boşar rezil oldugunla kalırsın en iyisi anlaş sessiz sedasız boşanalım diye sen de onu tehdit etBayanlar çok ama çok çaresizim kendimi çok kötü hissediyorum ben 2 senelik evliyim evlendikten bır süre sonra eşimin biseksüel olduğunu öğrendim o sırada hamileydim Yalvar di yakar di ağladı zirladı beni ikna etti yapmıycam dedi yeminler etti sözler verdi ama değişmedi kaç kere daha yakaladım bebeğin suan 7aylik ve ben artık dayanamıyorum doğru düzgün çalışmaz ihtiyaçlarımızi karşılamaz çocuğunu nda benimde bunlar yetmiyormuş gibi bır sürü erkekle aldatiliyorum kimseye anlatamadım çok severek evlen mistik ben öyle sanmışim böyle bır yıkım böyle bır acı yok bi kaç kere ayrilmaya calistim annemlerin evinde olay cikardi babamla mahkemelik oldular tehditle tutmaya çalışıyor yanında bende ailemden birine zarar verir diye bişey yapamiyorum bebeğim de çok küçük kendimi çok aciz korkak hissediyorum resmen bır yalanın içinde yaşıyorum ne olur biri akıl versin anlatın ailelere demeyin çok denedim beceremedim fikirlerinize ihtiyacım var
ne yapıp ne edip kurtul bu tipler ne kadar yapmamak istese de ne kadar soz verse de duramıyor oyle bir umidin olmasınEvet birliktelik yaşıyor hemde nasıl desem pasif olarak yani bunun doktorluk yanında tedavisi de yokmuş ogrendigim kadarıyla evet çok sınırlı agresif bi insan yani bu sebep olmasa bile boşanmaya yetişen kadar hor görüyor hakaret şiddette oldu evet daha neyi bekliyosun diceksin ama cesaretim çok kırıldı bi kaç kere denedim odada ailem çok uzuldu çok fazla olay cikardi onlara bir zarar verir diye yapamadım sonuçta haberlerde neler görüyoruz ailemden birine zarar verse onun vicdan azabıylada yaşayamam bilmiyorum çok korkak aciz hissediyorum kendimi
Bahtsızkadın55 dunde sevenkadın35 vardı
Neyse konuya gelicek olursak inanmıyorum ama yorum yapayım ayrilmak isteyen ayrılır hepsi hikaye
Tabi ki böyle insanlar var hemde çok fazlaYa Allah askina niye inanmiyorsunuz ki sanki dunyada bu durumu yasayan tek insan konu sahibi
Inanin ben 2 cocuklu olupta bu durumla karsilasmis kadinlari duydum veyahut evlendigi zamsn durumdan haberdar okuo bosananlari
Inanin boyle bi durumun psikolojik agirligini bizler algilayamayiz konuyu okurken Allah korusun basima gelirse ne yapatim endisesine kapıldım
Seni yada aileni oldururum diye tehdit ederse bi insan ne kadar cesur olabilir kiTabi ki böyle insanlar var hemde çok fazla
Ama bu konuya inanmadım hani nerde konu sahibi arkadaşlarıyla w.appdan dedikodu yapıyordur okullar bir açılsa
Dediğim gibi gerçekse de konu sahibinin elindeki koz daha büyük nasıl boşanamıyacak hakime bir desin bakalım
Direk aileme söylerim onlarda polisle gelirler beni alırlar hoş ben direk kafasını keserdim sanırım beni ailemi öldürmekle tehtid edicek.Seni yada aileni oldururum diye tehdit ederse bi insan ne kadar cesur olabilir ki
+1 katılıyorumO kadar sinir oluyorum ki zaten bu kk'nin tecrübeli kadınlarına göre yeni üye olup derdini anlatan herkes fake..
İnsanlar zaten dertleri varsa bir sekilde tanışıp üye olup çare aramak istiyorlar..
Napsin kadınlar?
Dur ben şu siteye üye olayım.
Günün birinde bir derdim olursa yeni üye olarak görülüp fake demesinler...
Bunu mu düşünecekler acaba??
Fake fake fake fake, inanmıyorum inanmıyorum inanmıyorum Bla bla bla
Bahtsızkadın55 dunde sevenkadın35 vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?