Biseksuel koca

Deseniz bile cevap belli zaten

Şaka bir yana ben de hep öyle düşündüm. En azından bir erkek benden tamamen farklı bir insan. Kadınla kendini kıyaslarsın da erkekle kıyaslayamazsın.

Hımmm bilemedim. Böyle düşününce haklısın tabide bir tarafta lokum gibi ben diğer tarafta kıl yumağı goril. Ufaktan bir bozulma olur bende yinede. :)

Şaka bir yana ben de hep öyle düşündüm. En azından bir erkek benden tamamen farklı bir insan. Kadınla kendini kıyaslarsın da erkekle kıyaslayamazsın.

Hımmm bilemedim. Böyle düşününce haklısın tabide bir tarafta lokum gibi ben diğer tarafta kıl yumağı goril. Ufaktan bir bozulma olur bende yinede. :)

benden daha genç miydi, daha güzel miydi, bende olmayan ne buldu onda gibi dertler yok, adamın hemcins aşkı ağır basmış dersin geçersin. hele de erkekle ilişkisinde pasif konumda yer aldıysa bambaşka bişey... her şekilde boşanma sebebi tabi.
ay aman of ikisiyle de aldatmasın yahu ne gerek var

Aynennnn

Fake diyenler konuya neden inanmıyorlar anlam veremiyorum.

Hayatın içinde bu gerçekler var.
Birinin bunu en azından sanalda dile getirmesinden daha doğal ne olabilir?

Valla durum çok zor ama bu gerçeği ailelere anlatmak zorundasın bence konu sahibi.

Eğer benden bosanmazsan biseksuel olduğunu herkese yayar seni rezil ederim de. Niye çocuk yaptın ki bi durun ya bi emin olun ondan sonra yapardın.

Bana neden adlatma gibi gelmiyor düşünüyorum eşim böyle birşey yapsa aldatılmış hissedermiyim hiç öyle gelmiyor
Mesela kadın kadına birlikte olsa erkeklere aldatılma olarak geliceğinide sanmıyorum niyeyese
Goril mi gaylar veya bisekküeller genelde gormediğin kadar yakışıklı oluyor

off yaa sıktınız ama gerçekten sömestr tatili diye ergenler mi bastı burayı. Yahu erkeklerle nasıl yakaladınız acaba takip mi ettiniz otelde mi bastınız ve erkeklerle beraber olan adamla aynı evdesiniz öyle mi ve de çalışmıyo çocuğu nasıl yaptınız peki?süper genişsiniz kadınla aldatsa birde erkek ve gurursuzluk. hadi başka yerde oyna çocuğum.

olsun yinede erkeklerin hepsi kıl yumağı benim gözümde :)

Sizde inandiniz mi yalvarmalarina sozlerine pessssss

Ayrilmak isteyen ceker kapiyi cikar. Yolda acar tel kocasina gidiyorum ben anlasmali bosanmazsan seni sulalene rezil ederim erkek sevgilileriinle cok guzel pozlarin var elimde der. Anlasmali bosanirsan cocugumun babasisin kimseye rezil etmem unuturum dersin.

Bu acizlik korkaklikla cocuk mu yetistireceksiniz birde

Ben biseksüel olmasına takılmadım. Aşağılıkça davranmasına takıldım. Biseksüellik eğlenceli bile olabilir ama evine bakmayan, babanla mahkemelik olan bir adam. Elinden geleni ardına koymasın. Boşa gitsin.

Biseksuel olmak bir tercih veya bir alışkanlik degil bu neden bir daha yapmayacagım demekle vazgecilebilecek bir durumda degil.normal erkekler cinsel istekleri sonucunda karşı cinse nasil ilgi duyup ve bunun sonucunda tatmin sagliyorlar ise biseksüel erkeklerde kendi cinslerine karşı ayni duygulari hissederler ve tatmin yoluna giderler.peki boyle bir durumda nicin bir kadinla evlenme ihtiyaci hissederler.cevap basit çunkü toplumun erkeklere ve kadinlara yuklemis olduklari rollerden etkilenir ve bu rollere uyum saglamaya calisirlar.daha basit deyimle mahalle baskisi diyelim.durumunuz vahim ama esinizin sizden ayrilmak istememesinin sebebi sizin ondan ayrildiktan sonra biseksuel durumunun diger insanlar tarafindan duyulacak olmasi olabilir muhtemelen.cunku size bosanmanizin sebebi sorulunca ister istemez en azindan ailenize bile anlatacaksiniz.bir defa esinizle oturup durumu kimseye anlatmayacaginiza soz verirseniz ve siddetli gecimsizlik deyip gecerseniz hersey istediginiz gibi cozulecektir mumkun oldugunca.

Allah yardımcın olsun. Dilerim tez zamanda kurtulursun. Aldatilmanin her türlüsü kötü ama erkekle aldatılmak çok iğrenç ..psikolojik tedaviye ikna et birlikte terapilere falan gidin .o süreçte belki boşanmayı kabul edebilir ,doktor yardımıyla.

yakin bir tanidigimizin basina gelmis biseksuel es konusu. hatta kadin kendi yataginda basmis. velhasil bir vesile bosanmislar ama kadin kahrindan olmus. anlattigim olay 50 sene evvel olmus. turkiye'de bir kadin 'esim biseksuel' diyerek 50 yil evvel bosandiysa; bugun siz, uzerine altindan boxerini alarak bosanirsiniz. travmanizi kenara koyun ve kendinize gelin.

Şaşırdım 50 sene öncede yaşanmış demek ki ya aldatilmanin kadını erkeği yok evet ama bu farklı insan ne hissedeceğini bile bilmiyor ben bırakıcak yapmicak sandım daha yeni kabullenebildim bu durumu ama bi yandan da şanlı yim erken öğrendiğim için diyorum öyle yada böyle biticek bir evlilik var ortada çok aci keşke hiç evlenmeseler travma değilde insan benim suçum neydi demekten kendi ni alamiyor

her yasanmislik hakkin size gonderdigi bir sinavdir. isyan etmeyerek, dimdik durmaya caba harcayin. hayal kirikliginizin muazzamligini tahayyul edebiliyorum ancak gucunuz de ayni oranda olmali.

her yasanmislik hakkin size gonderdigi bir sinavdir. isyan etmeyerek, dimdik durmaya caba harcayin. hayal kirikliginizin muazzamligini tahayyul edebiliyorum ancak gucunuz de ayni oranda olmali.

Inanin bende öyle düşünüyorum bebeğim olmasa daha az etkilenirdim eminim ama buda benim imtihanım diyorum dayanamadıgm zamanlarda güçlü olmam gerekiyor sadece es yada kadın değilim bir anneyim Allah böyle bir hayal kirkliligi kimseye yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…