- Konu Sahibi Bahtsizkadin55
-
Deseniz bile cevap belli zatenbiliyor musun bu açıdan bakınca başka bir kadını bana tercih etmesindense bir erkeği tercih etmesi özgüvenim açısından daha pozitif sanki. en azından birlikte olduğu adama bakınca bende olmayan ne vardı bunda diyemem
Hımmm bilemedim. Böyle düşününce haklısın tabide bir tarafta lokum gibi ben diğer tarafta kıl yumağı goril. Ufaktan bir bozulma olur bende yinede. :)biliyor musun bu açıdan bakınca başka bir kadını bana tercih etmesindense bir erkeği tercih etmesi özgüvenim açısından daha pozitif sanki. en azından birlikte olduğu adama bakınca bende olmayan ne vardı bunda diyemem
Deseniz bile cevap belli zaten
Şaka bir yana ben de hep öyle düşündüm. En azından bir erkek benden tamamen farklı bir insan. Kadınla kendini kıyaslarsın da erkekle kıyaslayamazsın.
Hımmm bilemedim. Böyle düşününce haklısın tabide bir tarafta lokum gibi ben diğer tarafta kıl yumağı goril. Ufaktan bir bozulma olur bende yinede. :)
Aynennnnbenden daha genç miydi, daha güzel miydi, bende olmayan ne buldu onda gibi dertler yok, adamın hemcins aşkı ağır basmış dersin geçersin. hele de erkekle ilişkisinde pasif konumda yer aldıysa bambaşka bişey... her şekilde boşanma sebebi tabi.
ay aman of ikisiyle de aldatmasın yahu ne gerek var
Hımmm bilemedim. Böyle düşününce haklısın tabide bir tarafta lokum gibi ben diğer tarafta kıl yumağı goril. Ufaktan bir bozulma olur bende yinede. :)
Bana neden adlatma gibi gelmiyor düşünüyorum eşim böyle birşey yapsa aldatılmış hissedermiyim hiç öyle gelmiyorDeseniz bile cevap belli zaten
Şaka bir yana ben de hep öyle düşündüm. En azından bir erkek benden tamamen farklı bir insan. Kadınla kendini kıyaslarsın da erkekle kıyaslayamazsın.
Goril mi gaylar veya bisekküeller genelde gormediğin kadar yakışıklı oluyorHımmm bilemedim. Böyle düşününce haklısın tabide bir tarafta lokum gibi ben diğer tarafta kıl yumağı goril. Ufaktan bir bozulma olur bende yinede. :)
olsun yinede erkeklerin hepsi kıl yumağı benim gözümde :)Bana neden adlatma gibi gelmiyor düşünüyorum eşim böyle birşey yapsa aldatılmış hissedermiyim hiç öyle gelmiyor
Mesela kadın kadına birlikte olsa erkeklere aldatılma olarak geliceğinide sanmıyorum niyeyese
Goril mi gaylar veya bisekküeller genelde gormediğin kadar yakışıklı oluyor
Sizde inandiniz mi yalvarmalarina sozlerine pessssssBayanlar çok ama çok çaresizim kendimi çok kötü hissediyorum ben 2 senelik evliyim evlendikten bır süre sonra eşimin biseksüel olduğunu öğrendim o sırada hamileydim Yalvar di yakar di ağladı zirladı beni ikna etti yapmıycam dedi yeminler etti sözler verdi ama değişmedi kaç kere daha yakaladım bebeğin suan 7aylik ve ben artık dayanamıyorum doğru düzgün çalışmaz ihtiyaçlarımızi karşılamaz çocuğunu nda benimde bunlar yetmiyormuş gibi bır sürü erkekle aldatiliyorum kimseye anlatamadım çok severek evlen mistik ben öyle sanmışim böyle bır yıkım böyle bır acı yok bi kaç kere ayrilmaya calistim annemlerin evinde olay cikardi babamla mahkemelik oldular tehditle tutmaya çalışıyor yanında bende ailemden birine zarar verir diye bişey yapamiyorum bebeğim de çok küçük kendimi çok aciz korkak hissediyorum resmen bır yalanın içinde yaşıyorum ne olur biri akıl versin anlatın ailelere demeyin çok denedim beceremedim fikirlerinize ihtiyacım var
Allah yardımcın olsun. Dilerim tez zamanda kurtulursun. Aldatilmanin her türlüsü kötü ama erkekle aldatılmak çok iğrenç ..psikolojik tedaviye ikna et birlikte terapilere falan gidin .o süreçte belki boşanmayı kabul edebilir ,doktor yardımıyla.Bayanlar çok ama çok çaresizim kendimi çok kötü hissediyorum ben 2 senelik evliyim evlendikten bır süre sonra eşimin biseksüel olduğunu öğrendim o sırada hamileydim Yalvar di yakar di ağladı zirladı beni ikna etti yapmıycam dedi yeminler etti sözler verdi ama değişmedi kaç kere daha yakaladım bebeğin suan 7aylik ve ben artık dayanamıyorum doğru düzgün çalışmaz ihtiyaçlarımızi karşılamaz çocuğunu nda benimde bunlar yetmiyormuş gibi bır sürü erkekle aldatiliyorum kimseye anlatamadım çok severek evlen mistik ben öyle sanmışim böyle bır yıkım böyle bır acı yok bi kaç kere ayrilmaya calistim annemlerin evinde olay cikardi babamla mahkemelik oldular tehditle tutmaya çalışıyor yanında bende ailemden birine zarar verir diye bişey yapamiyorum bebeğim de çok küçük kendimi çok aciz korkak hissediyorum resmen bır yalanın içinde yaşıyorum ne olur biri akıl versin anlatın ailelere demeyin çok denedim beceremedim fikirlerinize ihtiyacım var
yakin bir tanidigimizin basina gelmis biseksuel es konusu. hatta kadin kendi yataginda basmis. velhasil bir vesile bosanmislar ama kadin kahrindan olmus. anlattigim olay 50 sene evvel olmus. turkiye'de bir kadin 'esim biseksuel' diyerek 50 yil evvel bosandiysa; bugun siz, uzerine altindan boxerini alarak bosanirsiniz. travmanizi kenara koyun ve kendinize gelin.
Şaşırdım 50 sene öncede yaşanmış demek ki ya aldatilmanin kadını erkeği yok evet ama bu farklı insan ne hissedeceğini bile bilmiyor ben bırakıcak yapmicak sandım daha yeni kabullenebildim bu durumu ama bi yandan da şanlı yim erken öğrendiğim için diyorum öyle yada böyle biticek bir evlilik var ortada çok aci keşke hiç evlenmeseler travma değilde insan benim suçum neydi demekten kendi ni alamiyor
her yasanmislik hakkin size gonderdigi bir sinavdir. isyan etmeyerek, dimdik durmaya caba harcayin. hayal kirikliginizin muazzamligini tahayyul edebiliyorum ancak gucunuz de ayni oranda olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?