Biseksuel koca

Pardon da sizi inandırmak için ne yapabilirim ismimle cismimle gerçek profilimlemi hesap acıyım neden inanmadiginizi belirtirseniz ona göre cvp vereyim
Konunuz GERCEKSE ne bekliyorsunuz size hastalik bulastirmasinimi Ayrilin o sizi tehdit ediosa sizde onu erkeklerle beraber olmasini duyurmakla tehdit edin

Ha DEGİLSE buranin bir kurucusu var adam deli kazen diye geciyor nevri dondumu kisileri tespit edip sokak resmine kadar koyabiliyor face hesaplarina instagram hesaplarina ulasabiliyor oyle sahte mail adresiyle uyelik falan kar etmio buluo denk geldik damarina basana Cok fena birini rezil etmisligini bizzat gordum ben yaziyim kardes sende bil

Vallaha mi @Kazen bu abla dogru mu diyo

@Mune abla sende yapiyon mu boyle seyker yani sana karsida ayagimizi denk alalim valla kazenden bi tırstim dogrusu

Bi daha sitenin en akilli uslu uyesi olucam hicbi kurali ihlal etmiycemsoz veriyorum

Kazen abla degil abi bu arada kurucu :)
Mune cimbizlio Onda anne merhameti var biraz en cok oda hapsi kazen sabirla bekleyip isin sonu cosanlardan

Kazen abla degil abi bu arada kurucu :)
Mune cimbizlio Onda anne merhameti var biraz en cok oda hapsi kazen sabirla bekleyip isin sonu cosanlardan
Yok araya virgul koymayinca hata olmus kazene abla demedim bu arada bende cok tirstim karar verdim artik ayagimi denk alicam konularda cosup konu disi yorum yapmiyicam cok korktum cok

Biseksüellik özeline demiyorum ama cinsel sapkınlığın ve toplum baskısının tavan yaptığı ülkemizde bunun nesine inanılmıyor? Hadi bu konu sahte diyelim, bunun gerçeği bin beter yaşanıyor.

Konuya gelince sizin bu adamdan ayrılmak için zaten çok geçerli sebepleriniz var. Korkmayın, açık açık tehdit de etmeyin. Yapmanız gereken kararlılığınızı açıkça göstermek, alttan alttan da seni rezil ederim diye hissettirmek. Eşiniz belli ki arıza bir adam ama bu tipler korkudan beslenir. Çocuğunuz var, aciz aciz durma gibi bir lüksünüz yok.

Yavrunuzun hatrına kurtulun o adamdan allahım kımseye yasatmasın evet herkesın kendı tercıhı saygımda sonsuz ama bu tarz ınsalar neden sadece toplum baskısı yuzunden boyle masum ınsanların hayatlarını maf eder bunun vebalını ödeyemez..

Ailenize bunu aciklamalisiniz. Savciligada bildirin bi halt yapamaz adi.

Bitmedi şu tatil bitmedi...
Hayır böyle olaylar olur olmuyor değil lakin böyle bişey yaşayan biri gelip de ne yapıcam diye konu açmaz..akıl alacağı yer burası değil bilir akıl almaya da gerek Yok kimse ona boşanma demez cünkü herkesin ne diyeceği ve konunun çok ses getireceği belli..
Yani çocuğum git dersini çalış bu gidişle ikinci dönem karnen zayıfla dolacak

Kadınlar yetmiyordu şimdi de bütün erkekler kocişime bakıyor paranoyası hayırlı uğurlu olsun konuya inananlara

Offf, sizin konunuz biseksüellik değil ki..... Kocanızın sorunu da biseksüellik değil. Biseksüel bireyler de heteroseksüel ve homoseksüellerden farklı değildir. Diğerleri sekse ne kadar ihtiyaç duyuyorsa onlar da o kadar ihtiyaç duyar. Biseksüel bir insan her iki cinse de aşık olabilir, her iki cinsle de seks yapabilir. Bu yapmak zorunda olduğunu veya meyilli olduğunu göstermez. Biseksüel bir insan evlilik gibi bağlayıcı bir ilişkiye giriyorsa evlendiği kişi kendi cinsiyetindense homoseksüel gibi bir hayat yaşar, karşı cinsiyettense heteroseksüel gibi bir hayat yaşar. Nasıl heteroseksüel bir erkeğin gün gelip başka kadına aşık olma veya cinsellik için aldatma ihtimali varsa, biseksüel bir erkeğin de bir kadınla aldatma ihtimali vardır. Bunun yanında erkeklerle aldatma ihtimali de vardır. Ama aldatmayacak insan aldatmaz. Cinsel yönelimle ilgisi yok.
Sizin konunuz aldatma. Her aldatılan kadın, benim görüşüme göre boşanmalı. Ben böyle düşünüyorum. Ama affetmek de bir seçenek. Eşinizin biseksüel olması bu seçenekleri de değiştirmiyor. Homofobikseniz erkekle aldatma kadınla aldatmadan daha iğrenç gelebilir size ve ayrılma ihtimaliniz artar belki bilemiyorum, o sizin bileceğiniz iş.
Lütfen biseksüelleri aldatmak zorunda gibi görmeyin, böyle de göstermeyin. Bir sürü masum insan var sevdiklerine sadık kalan. Hangi cinsel yönelimden olursa olsun...

Aynı kapıya çıkıyor ikiside ama erkekle olması daha mide bulandırıcı değil mi sencede? Düşünsene kıl yumağı bir gorili senden daha çekici buluyor.

biliyor musun bu açıdan bakınca başka bir kadını bana tercih etmesindense bir erkeği tercih etmesi özgüvenim açısından daha pozitif sanki. en azından birlikte olduğu adama bakınca bende olmayan ne vardı bunda diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…