- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi Bahtsizkadin55
-
Konunuz GERCEKSE ne bekliyorsunuz size hastalik bulastirmasinimi Ayrilin o sizi tehdit ediosa sizde onu erkeklerle beraber olmasini duyurmakla tehdit edinPardon da sizi inandırmak için ne yapabilirim ismimle cismimle gerçek profilimlemi hesap acıyım neden inanmadiginizi belirtirseniz ona göre cvp vereyim
Vallaha miKonunuz GERCEKSE ne bekliyorsunuz size hastalik bulastirmasinimi Ayrilin o sizi tehdit ediosa sizde onu erkeklerle beraber olmasini duyurmakla tehdit edin
Ha DEGİLSE buranin bir kurucusu var adam deli kazen diye geciyor nevri dondumu kisileri tespit edip sokak resmine kadar koyabiliyor face hesaplarina instagram hesaplarina ulasabiliyor oyle sahte mail adresiyle uyelik falan kar etmio buluo denk geldik damarina basana Cok fena birini rezil etmisligini bizzat gordum ben yaziyim kardes sende bil
Bahtsızkadın55 dunde sevenkadın35 vardı
Neyse konuya gelicek olursak inanmıyorum ama yorum yapayım ayrilmak isteyen ayrılır hepsi hikaye
Kazen abla degil abi bu arada kurucu :)Vallaha mi@Kazen bu abla dogru mu diyo
Mune abla sende yapiyon mu boyle seyker yani sana karsida ayagimizi denk alalim valla kazenden bi tırstim dogrusu
Bi daha sitenin en akilli uslu uyesi olucam hicbi kurali ihlal etmiycemsoz veriyorum
Yok araya virgul koymayinca hata olmus kazene abla demedim bu arada bende cok tirstim karar verdim artik ayagimi denk alicam konularda cosup konu disi yorum yapmiyicamKazen abla degil abi bu arada kurucu :)
Mune cimbizlio Onda anne merhameti var biraz en cok oda hapsi kazen sabirla bekleyip isin sonu cosanlardan
Bu bir cinsel tercih degil, cinsel yonelim ise hastalik olmadigi icin tedavisi de yoktur.Ya illa ki tedavisi var da adamin istemesi lazim. Zorla tedavi olmaz
Ailenize bunu aciklamalisiniz. Savciligada bildirin bi halt yapamaz adi.Bayanlar çok ama çok çaresizim kendimi çok kötü hissediyorum ben 2 senelik evliyim evlendikten bır süre sonra eşimin biseksüel olduğunu öğrendim o sırada hamileydim Yalvar di yakar di ağladı zirladı beni ikna etti yapmıycam dedi yeminler etti sözler verdi ama değişmedi kaç kere daha yakaladım bebeğin suan 7aylik ve ben artık dayanamıyorum doğru düzgün çalışmaz ihtiyaçlarımızi karşılamaz çocuğunu nda benimde bunlar yetmiyormuş gibi bır sürü erkekle aldatiliyorum kimseye anlatamadım çok severek evlen mistik ben öyle sanmışim böyle bır yıkım böyle bır acı yok bi kaç kere ayrilmaya calistim annemlerin evinde olay cikardi babamla mahkemelik oldular tehditle tutmaya çalışıyor yanında bende ailemden birine zarar verir diye bişey yapamiyorum bebeğim de çok küçük kendimi çok aciz korkak hissediyorum resmen bır yalanın içinde yaşıyorum ne olur biri akıl versin anlatın ailelere demeyin çok denedim beceremedim fikirlerinize ihtiyacım var
Offf, sizin konunuz biseksüellik değil ki..... Kocanızın sorunu da biseksüellik değil. Biseksüel bireyler de heteroseksüel ve homoseksüellerden farklı değildir. Diğerleri sekse ne kadar ihtiyaç duyuyorsa onlar da o kadar ihtiyaç duyar. Biseksüel bir insan her iki cinse de aşık olabilir, her iki cinsle de seks yapabilir. Bu yapmak zorunda olduğunu veya meyilli olduğunu göstermez. Biseksüel bir insan evlilik gibi bağlayıcı bir ilişkiye giriyorsa evlendiği kişi kendi cinsiyetindense homoseksüel gibi bir hayat yaşar, karşı cinsiyettense heteroseksüel gibi bir hayat yaşar. Nasıl heteroseksüel bir erkeğin gün gelip başka kadına aşık olma veya cinsellik için aldatma ihtimali varsa, biseksüel bir erkeğin de bir kadınla aldatma ihtimali vardır. Bunun yanında erkeklerle aldatma ihtimali de vardır. Ama aldatmayacak insan aldatmaz. Cinsel yönelimle ilgisi yok.Allahım sonunda ya cinsellikmış konu ya konu cinsellik değil bin bir hayalle evlenen genç bir kadının dramı ve ben araştırdım da öğrendim ki benim gibi evlendikten sonra öğrenen çok fazla bayan varmış ama bizim Günahımiz ne
Biseksüellerin hem kadın hem erkek cinsiyetlerine ilgisi vardır.Tercihi farkli olan birisi bir kadinla evlenme ve kadinla iliskiye girme istegi olmaz sanki yanlismi dusunuyorum aceba
Aynı kapıya çıkıyor ikiside ama erkekle olması daha mide bulandırıcı değil mi sencede? Düşünsene kıl yumağı bir gorili senden daha çekici buluyor.adam bana ihanet ediyorsa kadınla ya da erkekle olması bişey ifade etmez,
Aynı kapıya çıkıyor ikiside ama erkekle olması daha mide bulandırıcı değil mi sencede? Düşünsene kıl yumağı bir gorili senden daha çekici buluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?