Biseksüelim

Senin gibi olan birileri mi. Çok yaygın olduğunu mı sanıyorsun. Bence bir geçiş aşamasındasın belki de erkeklere karşı çok güvensizsin sen bunu sorun olarak görmesen de bir psikolog bulmalısım kendine. Ayrıca sana nasıl yardım edelim ki biz napalım yanii buraya konu açıyorsun da ne güzel inşallah gönlüne göre birini bulur mutlu olursun mu diyelim nornal birşeymiş gibi. Kendinizi erkek gibi mi hissediyorsunuz yoksa yok hayır öyle birşey hissetmiyorum ama yine de hemcinsimden mi hoşlanıyorum diyorsunuız işte o zaman bir sorun var. Son söz konunun doğruluğundan şüpheliyim.

bizim ülkede böyle durumlar yok sayılır, üstü kapatılır. eminim sizin gibi olan çok kişi vardır, ama buraya yazmazlar. garip...

peki yaşadığın çevre ,ailen senin durumunu biliyor mu? yada nasıl karşılar,durumundan eminsen de yinede beklemelisin zamanla değişebilir duyguların belki,yada sen değişirsin 360 derece ,hayırlımı olsun diyelim ne diyelim hani kimseyi yargılamıyoruz ya ????????????

tedavi görmen için yardım alın dememiştim, yardımı normal bir kişi de alır ben de gidiyorum psikoloğa ve bu normal bir durum sadece onlar daha iyi yönlendirir ve onlar da benzer durumlarda olanlar nasıl anlatırlar size, bizden daha iyi bilgi sahibi onlardır bence

valla hastalik mi değil mi bilmiyorum ama bu durumun pek de normal olmadiğini biliyorum.bunu normale döndürmek içinde yardim almalisin.ha ben herşeye göğüs gererim diyorsan hislerine göre hareket et....

dinimizce de haram diye biliyorum ben bu tür ilişkiler
eğer inançlı biriyse ben uyarmış olayım burdan

durumdan memnun olsan bile bi uzmandan yardım alabilirsin en azından kafa karışıklığın sona erer

arkadaslar lutfen yaa konu ve gercek veya degil bilemem ama lutfen bi bu tarz konularda insanlar hadtaymis gibi yada igrenclermis gibi bahsetmeyin buda allahtan gelen bisey bunu anlayin once

Bana kalırsa bu gayet normal bir konu.Sadece Türkiye'deyiz diye insanlar bunu hastalıkmış gibi algılıyo.Nasıl kendini tanırsın bilmiyorum ama internette biraz araştır bakıyım belki bişeyler bulursun.:44:

Hayr erkek gibi hissetmiyorum ama lezbiyenler erkek gibi hissedicek diye bi şart yok

Bizim elimizden gelen bir şey yok maalesef

Ama sanırım bu durumdan şikayetçide değilsiniz:44:

Daha çok gençsiniz ve sanırım tecrübesiz :))
Umarım bir duygu karmaşasıdır yaşadıklarınız.
Yaşaması zor bir durum bu, toplum karşı, insanların tepkisi keskin, hayatı bu şekilde devam ettirmek zor ,,
Duygularınızı bir uzmanla beraber değerlendirmeyi düşünmelisiniz belkide
İnsan etiketi önce kendi takar yakasına
Bunu yapmadan evvel emin olun kendinizden bence

Son düzenleme:
Bazı insanların tam olarak keşfetmesi yıllar alıyo.Daha keşfetmeden bilemem memnunmuyum neyim o yüzden açtım konuyu

kimse yargılayamaz seni emin ol, eleştirenler olacaktır bunları sineye çekmelisin.

bu senin kararın ve buysa istediğin yada hissettiğin sonuna kadar yaşa.

yaşadığımız ülke hala ufacık şeyleri haram-helal görüp saçma konulardan günlerce haber dönünce ister istemez insanlar kendini geri çekiyor.

umarım aradığını bulur,mutlu olursun...

Hemcinslerine ilgi dereceni yazar mısın ?

Onlarla ilgili hayallerin var mı mesela ? Gece yatağa kafanı koyduğunda ne düşlüyorsun ?

Bir kez bir erkekten hoşlanmışsın , bir kez de olsa karşı cinse ilgi duymuşsun , aynı şekilde ilgi duyduğun hem cinsin oldu mu hiç ?

Hormonal dengen , geçmiş yaşantın , çevren ...

Tüm bu soruların cevaplarını tek başına bulamazsın , o sebeble cinsel kimliğini bulmak için uzman yardımı almalısın .

Buraya sormak yerine uzman doktora pskytrye görünsen ablam.biz hormonal dengeyi ne bilelim.uzmanmıyız.

Arkadaşlar bu arada Gay tanıdıklarım var yani eşcinsellik sandığınız kadar az değil bu arada konu sahte değil kesinlikle ben burda kızlık zarı diktirme konuları bile açılıyo onlara inanıyosunuz buna mı inanmıyosunuz ?
Konuyu niye açtın dersen ? Bu konuda takdir edersiniz ki kimseyle konuşamıyorum şimdilik belki konuşup rahatlamak istedim.
Dini boyutu açısından yorum istemiyorum

Bazi kadinlarda ayni cinse hayranlik duyma olabiliyor bunun cinsellikle alakasi yok bence.
Sende cinsel anlamda birseyler soz konusumu peki??

Aynen bak bu abla doğru bişeye değinmiş. Güzele bende bakarım ki genelde dışarda kadına bakarım erkeğe değil. Hani ne giymiş fln işte. Erkeğe bakmam. Bunu bi düşün derim..

Biseksüller, geyler ya da lezbiyenlerde her heteroseksüller gibi NORMAL insanlardır. Onları anormal yapan sizin düşüncelerinizdir. Sen nasıl böyle doğduysan onlarda doğuştan bu şekilde yaratılmışlardır. Hastalık değildir TEDAVİ EDİLEMEZ bu yüzden. Lütfen bir şeyler söylerken empati yeteneğinizi (varsa tabi) devreye sokup öyle eleştiriler yapın. Konu sahibi sana diyebileceğim şudur; biraz kendini dinle lezbiyen ya da biseksüel olduğunu en iyi sen bilebilirsin. Eğer ailen anlayışlı ve okumuş insanlarsa durumunu onlarla paylaşabilirsin. Bu durumu kabullenmelisin en başta bundan mutsuz olma senin gibi çok insan var. ve malesef ben sevgilimle, eşimle el ele gezebiliyorken sizler bunu yapamıyorsunuz. Çünkü burası Türkiye ve ÖTEKİLEŞTİRİLİYORSUNUZ. Benim lezbiyen ve gey arkadaşlarım oldu üniversite yıllarımda. Hepside LGBT derneği üyesiydi Toplum Gönülleri Vakfı ile birlikte birçok Sosyal Sorumluluk Projelerini birlikte yürütüyorduk. Bu durumun önyargı olarak çıkmasını istediğimizden dolayı. sana da tavsiyem LGBT ye gidip senin gibi insanlarla tanışman. İlla ki Türkiyede ne gibi zorluklarla karşılaştılar neler yaptılar sana anlatacakları çok şey vardır.

durumunuzun hastalık olmadığını biliyorum,bu hissin bir tercih değil dürtüsel bir eğilim olduğunu savunuyorum.ama burada bu şekilde yardım alamazsınız ama bilinçli ve anlayışlı bir tarz da,empati gerektiren doğru fikirlere elbette ihtiyaç duymanız,hissettiklerinizi başkalarının düşüncelerinde anlamaya ve anlamlandırmaya çalışma çabanızda gayet normal.

bir örnek verebilirim,eski iş arkadaşım da aynı durumu yaşıyordu yöneldiği daha çok kendi cinsleriydi (evliydi bu arada) ona şunu sormuştum.ne zaman kendi cinsine yönelmen ilgin başladı diye, o '' ergenlik hatta çocukluk dedi, belki de doğuştan'' yani kendisi bile bunun net yanıtı bilemiyordu.ve kendi cinsine tutku ile bağlanarak aşk yaşayabiliyordu,onun için süsleniyor,hayal kuruyordu yani durum yalnızca cnisellikten ibaret değildi, ben birebir buna şahit olarak şunu düşündüm '' 2 ruh arasındaki bu bağı düşününce, cinsiyeti engel olmaktan çıkaran bir yönelim,dürtü,his !

yine de mutlaka dr. a gidin, cinsel kimliğinizi belirleme de en büyük yardımcınız olacaktır.

kimse yargılayamaz seni diyerek konu sahibini gaza getirmeyin ,toplum tarafından,çevresinden ve belkide ailesinden büyük baskılar göreceği bir gerçek ,hayatı öyle güllük gülüstanlık olmayacak ,yıllardır bu durumları yaşayıp hala da kabullenebilmek için mücadele veren büyük bir kesim var ,en azından bunlara psikolojik olarak hazır olmalı , ayrıca bende mutluluklar dilerim umarım doğru yolu bulursun,sevgiler...

zaten biseksüelim dedim erkeklere ilgi duymuyorum diyemem...Ama hoşlandığım kızlar oluyo tabi lezbiyen olmadıkları için bişey düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…