- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi PinkysWorld
-
inanmayanlar yazmasın o halde? Burda kimseye bişey ispatlamaya gelmiyoruz sonuçta.
Bu bir hastalık değil tedavi göremem bu yüzden ben sadece aynı durumda olan varsa bişeyler paylaşır diye düşündüm yoksa bilinçli bir insanım
valla hastalik mi değil mi bilmiyorum ama bu durumun pek de normal olmadiğini biliyorum.bunu normale döndürmek içinde yardim almalisin.ha ben herşeye göğüs gererim diyorsan hislerine göre hareket et....
Senin gibi olan birileri mi. Çok yaygın olduğunu mı sanıyorsun. Bence bir geçiş aşamasındasın belki de erkeklere karşı çok güvensizsin sen bunu sorun olarak görmesen de bir psikolog bulmalısım kendine. Ayrıca sana nasıl yardım edelim ki biz napalım yanii buraya konu açıyorsun da ne güzel inşallah gönlüne göre birini bulur mutlu olursun mu diyelim nornal birşeymiş gibi. Kendinizi erkek gibi mi hissediyorsunuz yoksa yok hayır öyle birşey hissetmiyorum ama yine de hemcinsimden mi hoşlanıyorum diyorsunuız işte o zaman bir sorun var. Son söz konunun doğruluğundan şüpheliyim.
Bazı insanların tam olarak keşfetmesi yıllar alıyo.Daha keşfetmeden bilemem memnunmuyum neyim o yüzden açtım konuyu
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
Bazi kadinlarda ayni cinse hayranlik duyma olabiliyor bunun cinsellikle alakasi yok bence.
Sende cinsel anlamda birseyler soz konusumu peki??
kimse yargılayamaz seni emin ol, eleştirenler olacaktır bunları sineye çekmelisin.
bu senin kararın ve buysa istediğin yada hissettiğin sonuna kadar yaşa.
yaşadığımız ülke hala ufacık şeyleri haram-helal görüp saçma konulardan günlerce haber dönünce ister istemez insanlar kendini geri çekiyor.
umarım aradığını bulur,mutlu olursun...
Hemcinslerine ilgi dereceni yazar mısın ?
Onlarla ilgili hayallerin var mı mesela ? Gece yatağa kafanı koyduğunda ne düşlüyorsun ?
Bir kez bir erkekten hoşlanmışsın , bir kez de olsa karşı cinse ilgi duymuşsun , aynı şekilde ilgi duyduğun hem cinsin oldu mu hiç ?
Hormonal dengen , geçmiş yaşantın , çevren ...
Tüm bu soruların cevaplarını tek başına bulamazsın , o sebeble cinsel kimliğini bulmak için uzman yardımı almalısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?