Biseksüelim

inanılmayacak kadar uçuk bir konu değil
zaten fake ise de Allah bilir der geçeriz
ama kızlık zarı ile nasıl bir alaka kurdunuz?

Son düzenleme:

Evet malesef tahminimizden, gördüğümüzden, bildiğimizden çok daha yaygın
Çünkü gizli yaşıyor büyük çoğunluğu.
Eşcinsel olduğu halde normal bir görünüm vermek için evlenenler dahi var
Dini boyutuna girersek çıkamayız zaten

Son düzenleme:

emin ol biliyordur oda olacakları. bizde köstek olup onu bir bilinmezemi itelim...

kimseyi gaza getirmek değildir bu lütfen dikkatli oku, eleştirenler olacaktır ve insanların neden bu konudan kaçtıklarını gayet açık yazdım mesajımda.

anlamak istediklerini değil,anlatmak istediklerime bak rica ederim.

Arkadaşlar, lütfen kimseyi yaşadığı hayat sebep yargılamayınız. Bizler heteroseksüel bireyler olmayı nasıl seçmediysek onlarda, gay ya da lezbiyen olmayı seçmedi. Bu bir tercih meselesi, hastalık ya da benzeri kişisel bir durum değildir.

Ama şu var ki biseksüellik sallantıdadır. Her iki cinse de ilgi duyma durumu genelde, karşı tarafı da keşfetme dürtüsünün ürünüdür. Bu sebeple 20 yaşında biri buna karar veremez. Lezbiyen dahi olmayabilirsiniz, belki sadece keşfetme dürtünüz devrededir. Eğer aklınıza bu konuyla ilgili gelen ilk şey, ruh haliniz, hissettikleriniz değil de cinsellikse, cümle başında belirttiğim gibi bu keşfetme dürtüsüdür. Adem ve Havva'nın yasak meyveyi, adı üstünde yasak olmasına rağmen arzulaması gibi.

Öncelikle kendinizi keşfetmeniz gerek. İçte ne hissettiğiniz ve neler düşündüğünüze ayna tutmalısınız. İlgi duymaktan ne kastediyorsunuz, aşk mı, şehvet mi, cinsellik mi?. Bunlara cevap bulmalısınız. Eğer söz konusu ilgi cinsel bir birliktelik arzusu ise yalnızca farklı bir şey yaşamak dürtüsü olabilir. Eğer aşk ya da şehvetse, bu biseksüelliğe çıkmaz. Lezbiyensinizdir.

Elbette kesin tanı ve yargılamalar yapamam. Sizi tanımıyorum, dinlemedim. Ancak, kendinize emin olmadığınız cinsel kimlikleri yapıştırmayın. Henüz 20 yaşındasınız, kendinizi vücudunuzu yeni keşfettiğiniz dönem bu. Bu konu ile ilgili makaleleri okuyun, sizin gibi düşünenlerin anlatılarını okuyun. Birçok sitede bu tür içerikler mevcut.

Kafanızı kendiniz dahil kimsenin bulandırmasına izin vermeden, önce kendinizi tam olarak keşfedin. Bunu da ancak içinizi, kalbinizi dinlediğinizde yapabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim dedikleriniz çok dikkate değer sağolun..

zaten biseksüelim dedim erkeklere ilgi duymuyorum diyemem...Ama hoşlandığım kızlar oluyo tabi lezbiyen olmadıkları için bişey düşünemiyorum

Yoo... biseksüelim hatta lezbiyen bile olabilirim dedin .

Bende önce bu ikisi arasında karar verelim madem burada konu açtın diye sorularımı sordum.

Maden erkeklerden de hoşlandığından eminsin ;

O zaman sana tavsiyem , kadın kahrı , nazı , kaprisi çekilmez ; bence kendini karşı cinse yoğunlaştır .

Bence öncelikle bir doktora gözükmenizde fayda var. erkeklik hormanlarınız baskın ise bunun tedavisi mevcut.

Niye konusamiyorsunuzki, gay arkadaslarin varmis iste. Onlarla konussana, eminim onlar daha cok yardimci olurlar. Hem niye dini acidan yorum istemiyorsun, insanlarin birbirlerini uyarip, gunahi hatirlatmalari yanlismi.

Konu sahte degilse, bana gore biseksuel degilde kafa karisikligi yasiyorsun sanirim. Yasin kucuk, belkide su gay arkadaslarina ozeniyorsundur, zamanla dogruyu yanlisi, olmasi gerekeni anlarsin.

Imm. Şimdi arkadaşım anlıyorum şimdi kimseye söyleyememişsin. O yüzden buraya gelmişsin, kendini haykırmak istiyorsun sanırım. Şu anda da seni tanımayan insanlara bir nickname altında söyleyerek rahatlamaya çalışıyorsun.

Herşey iyi güzel de canım, sende bir hata yok ama bu henüz bu toplumda sindirilmiş bir mesele değil. Kolay kolay da sindirilmeyecek. O yüzden burada tepki toplayabilirsin, ki bu çok yanlış. Bu da seni üzebilir, yani biri çıkar iki laf eder üzülürsün. Sonuçta herkes istediği yorumu yapıyor burada.
Sen bir kişi olarak konu açıyorsun. Ama diğerleri 40 kişi 40 yorum olarak geliyorlar. Bir sürü birbirinden farklı görüş. Ve ne yazık ki büyük bir çoğunluğu da üzücü oluyor. Yani geçmişte bende konularımda gördüm bu tarz şeyleri. Her ne kadar umursamam desen de umursuyorsun. Keşke konu açmasaydın diyorum kısaca.

Her neyse gelelim meseleye... Dönem dönem yaşanılan sıkıntılar, hayat şartları, tarzı falan derken bazen bu tür bunalımlar yaşayan kişiler biliyorum. O yüzden akışına bırak dönemsel birşey mi yoksa cidden biseksüel misin ancak zamanla anlaşılır. Bunun yanında da bir psikologa gitmen iyi olur. Çünkü burada kimse uzman değil, yanlış yönlendirmeler olabilir. Hadi işin uzmanı çıksa desek, böyle ekrandan yardım alamazsın zaten. Hadi selametle

ne yapacaksın?
kadınlar kulübünden çıkıp lgbti forumlarında dolanacaksın,senin gibi ve sana yardımı olacak insanlarla iletişim kuracaksın.
Çünkü bu forumdaki herkes inancı gereği 4 4lük yaşayan(!) insanlar bu nedenle sana yardımcı olunacağını sanmıyorum,bol bol eleştirip kınamak dışında elimizden birşey gelmez

Her neyse, inşallah büyük şehirde yaşıyorsundur
Hele istanbulda yaşıyorsan dünya kadar mekan var senin gibilerle tanışman için,genelde mekanın girişlerinde gökkuşağı rengi bir bayrak olur-bu şekilde tanıyabilirsin. LGBTİ'nin eylemleri zevkli olur genelde,ben de katılırım bazen-sosyal sorumluluk içeren etkinliklerine. Zevk de alırım ,özgüveni yüksek-kendiyle barışmış eşcinseller arasında olmaktan.Çünkü hemen hemen hepsi bu durumu sindirebilmek ve o sokaklara çıkabilmek için mücadele vermiş insanlar,kolay birşey değil bu ülkede eşcinsel olmak...

*bu arada Cem Adrian da biseksüel,ama yine de harika bir insan ve onu seven binlerce hayranı var.Kimin (karşısındaki kişinin de rızası varsa) kiminle hangi koşullar altında ne yaptığı neden insanları bu kadar alakadar ediyo hiç anlamıyorum...Milleti ne kadar kınarsak cennete o kadar yaklaşıcak mıyız,bu neyin ego tatminidir,cidden anlayamıyorum :-/

Cem adrian kim ya, bi surude hayrani varmis ama malesef adini bile duymadim

Off siz beni öldürüceksiniz.

Konu sahibi bi yerde çok güzel demiş. Kızlık zarı diktirme oldu mu herkes çok rahat konuşuyor benim konum mu battı gibilerden :)) Bayıldım yeni üye ama çok doğru bi tespit. Sitemizin sevgili dindar ve ahlaklı insanları hemen ol ameliyatını tövebni et bi daha da öyle şeyler yapma e mi yazarsınız bir de :))

Bir kere neden dini yorum yaparsınız allah aşkına. O boyutunu merak etse zaten öğrenmesi zor değil. Size kalmadı anlatması.

Kimse seni yargılayamaz diyerek konu sahibini gaza getirmeyin ne demektir!!! Herkes seni yargılicak sen dışlancaksın çabuk düzel mi diyelim yani :)

Şu an sinirden köpürüyorum ya..

Kız zaten etrafta bu konuları konuşunca dışlanmaktan korkuyor ki buraya yazmış.

Sevgili konu sahibi, sen en iyisi buraya yazma. Kızlık zarı konusunda siteyi iyi analiz etmişsin ama bu konularda çözememişsin. Böyle işte. Buraya bunu yazarsan inşallah düzelirsin der en iyi niyetlisi. Standart hanımlarımız da seni eleştirir böyle. Sen çok fazla oku. Psikologdan yardım alabilirsin kendini tanımak için.

nasıl bir ilgi belki kılık kıyafet tarz onları merak ediyorsun.kendinle karşılaştırıyorsun.bence çok önemseme ömnemsedikçe ciddileşir.erkeklerden korkuyor ya da kendini güzel bulmuyor olabilirsin.bütün bunlar seni onlara itiyor olabilir.

İnsan başına gelmeden bir sorunu cok kolay yargılar reddeder.

Önce pskologa gıt sonuc yıne buradaki gıbı cıkarsa o da senın tercıhındır.

Nasıl olmak ve yaşamak ıstıyorsan oyle yaşa ve kimsenın önyargılarına baş eğme.

seni yargilayacak elestirecek en son kisi benim... boyle hissetmek kesinlikle senin elinde olan bisey degil...
bende bayanim ama bayanlara bakarim offf bile derim ama espirisine bisey hissettigimden degil makarasina derim..
kadinlardan hoslaniyorum demekle lezbiyen olunmuyo ki her iki cinsten hoslaniyorum demekle de biseksuel olunmuyo..
bilmiyorum ama bu konuladda tecrubesizmissin gibi geldi... arkadaslar zaten doktora git demis...
doktora gidersen kendini bulursun iyi olur... ama arzularinin ne dedigini yasamadan anlaman bence cok zor...
yani bi erkekle yasayip neler hissettigini anlamissin bikadinla yasayinca da neler hissettigini anlarsin...
kesin karsri o zaman verirsin... yillar once bende.lezbiyenim sanmistim ama yasayinca.anladim ki degilmisim...)
senin hibi ortamlarda bulundum seninkiler gibi arkadaslarim cok oldu...
meger.kendimi lezbiyen saanmamin.sebebi de biraz cevremden kaynakliymis... merak yani...
benim olmayan duygular... seninde boyle psikolojik.olabilir kendini iyi dusun kimle ne hissettigine dikkat et...
kotu seyler yasamak istemiyosan bence de doktora git... burda sana kimse yardim edemez...yazmaz burda ben biseyler
derdim aama ya beni banlarlar ya konunu kapatirlar..... ))

Bende kadınlara bakarım, güzellere daha çok bakmak isterim, enerjisi, gülüşü çok hoştur ondan hoşlanırım, onunla birlikte olmak bana mutluluk verir,

Ciltleri,Göğüsler, kalçaları benimde ilgimi çeker bakarım , merak mı kıyaslama mı bilmem

Ama Biseksüel değilim,

Bundan 8 9 yıl önce, lise dönemindeyken bir arkadaşım vardı, bana gelip " ben kızlar daha çok bakıyorum, yolda erkekten daha çok ilgimi çekiyor" diye,
Ona sen tamamen lezbiyensin dedim, bunun başka açıklaması yok , tüm belirtiler var sende dedim,

Bir hafta sonra kızlla karşılaştıgımda çok üzgündü, ben lezbiyenim diyordu üzülerek,

Ben ona şakasına demiştim ama kız baya içselleitirmişti, güldüm abartma dedim her kız önce kıza bakar tabiki dedim.
Birileri sana sen öylesin diyince öyle olacaksan, zaten her yola girmeye hazır olursun, kendin düşün kararını ver,

Arkadaşım konusuna gelince , şimdie kadar hiçbir erkekle sevgili olamadı, hala arıyor, bilmiyorum belki de gerçek lezbiyendi,

Çünkü bana o zamanlar diyordu,erkek arkadaşım olursa senin gibi olmalı diye , burcumun özelliklerini felan okuyordu ,
Belki de ben de gariplik vardır

Öncelikle yorumculara rutin uyarımı yapayım, konuya dini yorumlar yazmayınız, yasaktır.
Konu sahibesini aşağılayıcı, küçümseyici yorumlardan sakınınız.
---------------
Sevgili PinkysWorld,
yaşınız henüz genç, belki kendinizi tam olarak tanıyamamış, keşfedememiş olabilirsiniz, cinsel eğilim öyle birden bire ortaya çıkan birşey değildir, cinsel kimlik, kişilik gelişimi, psikoloji hepsi bir arada değerlendirilerek yol gösterilmesi gerekir size bu sebeple burada sorularınıza profesyonel bir yanıt alamazsınız, size tavsiyem bir psikoloğa danışın, kendinizi keşfetmenize yardımı olacağı gibi eğer gerçekten biseksüelseniz veya lezbiyenseniz bunu kendi içinizde kabullenmeniz, daha sonra çevrenize kabullendirmeniz gibi bir dizi sorunla başa çıkmanızda da faydası olacaktır.

Son düzenleme:
Netice de kendini tanımak önemli,

Neysin sen ve nasıl bir hayat sürmek istiyorsun,

Bence 20 yaş genç ve tecrübesiz bir yaş değil, bazı şeylerin şimdiye oturmuş olması gerekti,

Valla bizim ülkemizde sanırım insanlar birazda ne yapacağını bilmiyor.

Grey's anatomiyi izleyenler bilir 2 kadın doktor evlendi. Baktığın vakit ikiside kadın gibi kadın ve asla itici durmuyor. Tutup birini erkeksi havaya sokmamışlar.

Ama bizdeki lezbiyenlere bakın giyim, saç baş, hareketler erkeksi.

Demek kadın olup kadından hoşlanmakla, kadın olup kendini erkeksi hissetmek arasında ince bir çizgi var.

Bence kendinden eminsen bir psikoloğ yardımıyla varsa çelişkilerinden kurtulabilirsin.

Bu bir tercih meselesi değildir! Yönelimdir! ...
Toplumun bunu idrak etmesi lazım olduğunu düşünüyorum ... Ama maalesef böyle durumlarda 2. sınıf muamelesi uygulaması çok yaygınAnladığım kadarıyla kendini yeni keşfediyorsun:26: Çıkıp kendini senin gibi açıklayan,destek isteyebilen insan maalesef az.Bunu sanalda yaptığın gibi gerçek hayattada başarıp, bir uzmandan destek alarak yeni adımlar atman çok akıllıca olur
Yoksa ben neyim acaba diye düşünerek kimlik karmaşası yaşaman an meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…