- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi PinkysWorld
-
Arkadaşlar bu arada Gay tanıdıklarım var yani eşcinsellik sandığınız kadar az değil bu arada konu sahte değil kesinlikle ben burda kızlık zarı diktirme konuları bile açılıyo onlara inanıyosunuz buna mı inanmıyosunuz ?
Konuyu niye açtın dersen ? Bu konuda takdir edersiniz ki kimseyle konuşamıyorum şimdilik belki konuşup rahatlamak istedim.
Dini boyutu açısından yorum istemiyorum
Arkadaşlar bu arada Gay tanıdıklarım var yani eşcinsellik sandığınız kadar az değil bu arada konu sahte değil kesinlikle ben burda kızlık zarı diktirme konuları bile açılıyo onlara inanıyosunuz buna mı inanmıyosunuz ?
Konuyu niye açtın dersen ? Bu konuda takdir edersiniz ki kimseyle konuşamıyorum şimdilik belki konuşup rahatlamak istedim.
kimse yargılayamaz seni diyerek konu sahibini gaza getirmeyin ,toplum tarafından,çevresinden ve belkide ailesinden büyük baskılar göreceği bir gerçek ,hayatı öyle güllük gülüstanlık olmayacak ,yıllardır bu durumları yaşayıp hala da kabullenebilmek için mücadele veren büyük bir kesim var ,en azından bunlara psikolojik olarak hazır olmalı , ayrıca bende mutluluklar dilerim umarım doğru yolu bulursun,sevgiler...
Çok teşekkür ederim dedikleriniz çok dikkate değer sağolun..Arkadaşlar, lütfen kimseyi yaşadığı hayat sebep yargılamayınız. Bizler heteroseksüel bireyler olmayı nasıl seçmediysek onlarda, gay ya da lezbiyen olmayı seçmedi. Bu bir tercih meselesi, hastalık ya da benzeri kişisel bir durum değildir.
Ama şu var ki biseksüellik sallantıdadır. Her iki cinse de ilgi duyma durumu genelde, karşı tarafı da keşfetme dürtüsünün ürünüdür. Bu sebeple 20 yaşında biri buna karar veremez. Lezbiyen dahi olmayabilirsiniz, belki sadece keşfetme dürtünüz devrededir. Eğer aklınıza bu konuyla ilgili gelen ilk şey, ruh haliniz, hissettikleriniz değil de cinsellikse, cümle başında belirttiğim gibi bu keşfetme dürtüsüdür. Adem ve Havva'nın yasak meyveyi, adı üstünde yasak olmasına rağmen arzulaması gibi.
Öncelikle kendinizi keşfetmeniz gerek. İçte ne hissettiğiniz ve neler düşündüğünüze ayna tutmalısınız. İlgi duymaktan ne kastediyorsunuz, aşk mı, şehvet mi, cinsellik mi?. Bunlara cevap bulmalısınız. Eğer söz konusu ilgi cinsel bir birliktelik arzusu ise yalnızca farklı bir şey yaşamak dürtüsü olabilir. Eğer aşk ya da şehvetse, bu biseksüelliğe çıkmaz. Lezbiyensinizdir.
Elbette kesin tanı ve yargılamalar yapamam. Sizi tanımıyorum, dinlemedim. Ancak, kendinize emin olmadığınız cinsel kimlikleri yapıştırmayın. Henüz 20 yaşındasınız, kendinizi vücudunuzu yeni keşfettiğiniz dönem bu. Bu konu ile ilgili makaleleri okuyun, sizin gibi düşünenlerin anlatılarını okuyun. Birçok sitede bu tür içerikler mevcut.
Kafanızı kendiniz dahil kimsenin bulandırmasına izin vermeden, önce kendinizi tam olarak keşfedin. Bunu da ancak içinizi, kalbinizi dinlediğinizde yapabilirsiniz.
zaten biseksüelim dedim erkeklere ilgi duymuyorum diyemem...Ama hoşlandığım kızlar oluyo tabi lezbiyen olmadıkları için bişey düşünemiyorum
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?