- Konu Sahibi PinkysWorld
-
arkadaslar lutfen yaa konu ve gercek veya degil bilemem ama lutfen bi bu tarz konularda insanlar hadtaymis gibi yada igrenclermis gibi bahsetmeyin buda allahtan gelen bisey bunu anlayin once
Merhaba ben yeni kayıt oldum siteye dertleşmek istedim.
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler[/QUOTE
BURADAN NASIL Bİ YARDIM BEKLEDİĞİNİZİ ANLAMADIMYANLIŞ YERDESİNİZ.. GİDİN Bİ UZMANA TEDAVİ OLUN SONRADAN OLMUŞ.. HASTALIK DEĞİL SAPKINLIK DESEK İYİ OLUR.. HANİ DOĞUŞTAN HORMONLARDAN OLSA ANLARIZ..
20 yaşındayım ve yakın zaman önce biseksüel olduğumu keşfettim.Yani hem kadınlara hem erkeklere ilgi duyabiliyorum.Kadınlar daha ağır basıyo zaten bir erkeğe birşey hissetmeyeli epey zaman oldu hatta sadece bir kere hissetmiştim.Benden hoşlananlar çok var etrafımda ama karşılık veremiyorum belkide biseksüel bile değilim lezbiyenim onu henüz tam bilemiyorum.Daha ben bunu kimseye söylemedim ilerde bi kadınla bişey yaşarmıyım bilmiyorum ama kendimi ifade etmesi çok zor gerçekten ne biliyim dışarda arkadaşlarla otururken onlar erkekleri kesiyo ben kızları kesiyorum daha çok... Benim durumumda olan varsa yardım istiyorum yani kendimi nasıl bulucam ben?
Şimdiden teşekkürler
Şimdiden teşekkürler[/QUOTE
BURADAN NASIL Bİ YARDIM BEKLEDİĞİNİZİ ANLAMADIMYANLIŞ YERDESİNİZ.. GİDİN Bİ UZMANA TEDAVİ OLUN SONRADAN OLMUŞ.. HASTALIK DEĞİL SAPKINLIK DESEK İYİ OLUR.. HANİ DOĞUŞTAN HORMONLARDAN OLSA ANLARIZ..
Ne sapkınlığı ya ? git işine
Ne sapkınlığı ya ? git işine
BİZİM İŞİMİZ BURDA NORMAL OLARAK DERTLEŞMEK KONUŞMAK MUHABBET ETMEK HEMCİNSLEMİZLE... KADINLAR KULÜBÜ YANİ.. AMA SEN HEMCİNSLERİNE İLGİ DUYAN BİRİSİN VE MAALESEF....VE SEN AKIL İSTİYORSUN AMA MAALESEF BURDA YOK O BİLGİLER SEN ARKADAŞLARINLA DERTLEŞ BNCE......Kİ BU RAHATSIZLIK VERİCİ BİŞEY BİZ BURDA HER TÜRLÜ KONUYU RAHATÇA KONUŞUORZ AMA KENDİ CİNSİNE İLGİ DUYAN BİRİSİ VARKEN RAHAT NE KADAR OLUNUR BİLİNMEZ... UMARIM ŞU KONU DA DİĞERLERİ GİBİ KAPANIR... BNCE DR. GİT HMN
anlamadım neden ? ben ayıp bişey yazmadım..
Biseksüller, geyler ya da lezbiyenlerde her heteroseksüller gibi NORMAL insanlardır. Onları anormal yapan sizin düşüncelerinizdir. Sen nasıl böyle doğduysan onlarda doğuştan bu şekilde yaratılmışlardır. Hastalık değildir TEDAVİ EDİLEMEZ bu yüzden. Lütfen bir şeyler söylerken empati yeteneğinizi (varsa tabi) devreye sokup öyle eleştiriler yapın. Konu sahibi sana diyebileceğim şudur; biraz kendini dinle lezbiyen ya da biseksüel olduğunu en iyi sen bilebilirsin. Eğer ailen anlayışlı ve okumuş insanlarsa durumunu onlarla paylaşabilirsin. Bu durumu kabullenmelisin en başta bundan mutsuz olma senin gibi çok insan var. ve malesef ben sevgilimle, eşimle el ele gezebiliyorken sizler bunu yapamıyorsunuz. Çünkü burası Türkiye ve ÖTEKİLEŞTİRİLİYORSUNUZ. Benim lezbiyen ve gey arkadaşlarım oldu üniversite yıllarımda. Hepside LGBT derneği üyesiydi Toplum Gönülleri Vakfı ile birlikte birçok Sosyal Sorumluluk Projelerini birlikte yürütüyorduk. Bu durumun önyargı olarak çıkmasını istediğimizden dolayı. sana da tavsiyem LGBT ye gidip senin gibi insanlarla tanışman. İlla ki Türkiyede ne gibi zorluklarla karşılaştılar neler yaptılar sana anlatacakları çok şey vardır.
Hormonla alakalı olmak zorunda değil ben öyle biliyorum en azından..Yeni arayışta falanda değilim üstelik.Neyse ya yaşamayan anlamaz bi gün çocuğun öyle olursa görürüm(inş olmaz)Bağnaz bi insan değilim ama tekrar tekrar okudukça gerçekten geriliorm..ve seni anlamazlar falan filanlara şaşırıorm.. Böyle yapıldıkça bu karışıklığı yaşayan gençler ve çocuklar o yolda hak verenler var diye ısrarla gidecek.. Bu hormonal olsa bu yaşa kadar tespit edilerek tedavi edilirdi.. Bu özentilik.. Herşeye doymuşluk ve yeni arayışlar.. Arkadaşlar kardeşlerimiz var çocuklarınız olacak... Ve ister misiniz gay yada lezbian olsun??? Dini açıdan değerlendirmek bana düşmez.. O kadar yeterli değilim belki ama insancıl açıdan hormonal bi sorun yoksa normal diye alkış tutmamalı yol göstermeliyiz bence...gay arkadaşarınızdan uzak durun bence...
Ne yazacağımı bilemedim,yazmadan da edemedim.
Bence karmaşıklık içerisindesiniz,öyle oldugunu zannediyorsunuz fakat öyle değil.
Bende hoş hatun görünce dönüp bakıyorumTaş maş diyorum,maşallah diyorum Bacaklarına da bakıyom Belki sizinde öyle birşeydir,hani normal bir kız arkadaşınızın elbisesini beğenirsiniz ya işte o beğenidendir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?