Biseksüelim

ben bu eğiliminin merak, güvensizlik, belirsizlikten olduğunu düşünüyorum. daha 20 yaşındasın. kızlar dikkatini çekiyor diye kendini biseksüelim lezbiyenim diye damgalama. hangi kadın dikkat çeken, çok güzel, şen şakrak kadınlara bakmaz ki? sadece dikkatini çekiyor olabilirler. bu senin tercihleri farklı biri olduğun anlamına gelmez. bence de bu kafa karışıklığından kurtulmak için arkadaşların dediği gibi psikoloğa danışmalısın.

Hem dinen hem sağlık açısından araştır bence
Aklını bulandırma hemen ben lezbiyenim diye
Bi uzmandan yardım alman da fayda var

Yaşıtların hem cinslerin anne olurken sen niye sadece seyirci kalasın ki ?
Bu bile silkelenmene bi sebep bence

Bence bunun farkında olduğuna göre kendini zaten tanımışsın. İşi akışına bırak. Yani sonuçta içten gelen birşey, hangi cinsten hoşlanırsan onunla olursun. Kafa yorma yani. Tek ihtiyacın olan güçlü bir kişilik. Yargılanmalara hazır ol. Ama kendini değiştirmeye çalışma. Sonuçta önemli olan sensin, senin mutluluğun.

kendince buradan yardım almak istemişsin.herkesin bir derdi var,seninki de bu evet.
ama burada "bu tip" konularda pozitif bir yaklaşım beklemen ne yazık ki çok zor.

zaten baştan aşağı yorumlara da bakınca bunu görmemek içten bile değil.
önce seni kışkırtıcı yorumlar yapılır sonra da konu sahibesi çok agrasif denebilir, bu noktada
objektif düşünmeni öneririm öncelikle.

ergenlikten çıkıp cinsel kimliğine bürünme zamanın ki bu tür bocalamalar yaşaman çok normal.
çevren, aile ve okul faktörü.hatta geçmişte yaşadığın kötü bir olay bile seni bu noktada düşünmeye teşvik etmiş olabilir.
işte bu yüzden kesinlike bir uzmanla görüşmen gerekiyor.burada ortak fikir bir uzmandan yardım alman göründüğü gibi.

arkadaslar lutfen yaa konu ve gercek veya degil bilemem ama lutfen bi bu tarz konularda insanlar hadtaymis gibi yada igrenclermis gibi bahsetmeyin buda allahtan gelen bisey bunu anlayin once

ağzına sağlık :) hemen bi tepki veriyoruz sahte mi konu dinen şöyle topluma göre böyle,olmadı yargılamaya başlıyoruz..burada ne konular okuyoruz onlara inanıyoruz da bu mu inanılmaz geliyor bize?yok mu böyle yaşayan ya da hisseden insanlar da görmezden geliyoruz?

evet bizim toplummuz için yadırganacak bir durum gibi ama arkadaş yardım istiyor ve belli ki o da duygu karmaşası yaşıyor şu anda.

bence kendini tanımaya çalış içinde taşdığın şey beğeni mi yoksa cinsel ve duygusal anlamda başka şeylerde var mı bunu fark et.ama mutlaka bi yardım almalısın,biseksüellik için değil de duygularını ve kendini tanıman için.belki de sadece geçiş ve merak dönemindesin hislerini yanlış değerlendiriyorsun bunlar önemli şeyler.

Bence bir bocalamadasın, biseksüelim diyorsun ama bu konuda bir yaşanmışlığın yok o yüzden bilinçaltına yerleştirme bunu

Bazen kadınlar, kendilerini güzel hissetmedikleri zaman hemcinslerini sürekli incelemek, takip etmek gibi davranışları olur bunu biseksüellik olarak algılamak doğru değil. Erkeklere ilgi duymuyorum demişsin ama biz kadınlar zaten yoldan geçeni arzulamayız. Yaşın çok genç, deneyimin yok. Bunun ne olduğunu ayırt etmen için biraz yaşanmışlık lazım

Öncelikle kendinde olan bu durumu yadırgamayıp, bunu bir hastalık gibi görmeyip, çözüm yolu için değil de kendini keşfetmek için buraya cesaret edip yazmandan dolayı seni tebrik ediyorum. Zira konuşulması cesaret isteyen, tabulaşmış bir konu.

Yaşını belirtmişşin, 20 yaş çok erken bir yaş değil bu durumu anlaman için hatta aksine geç bile. Kendini heteroseksüel olarak tanımlayan, yani karşı cinsten hoşlanan kişiler ergenliğe girip karşı cinsi tanıyarak, hoşlanarak, aşık olarak anlıyorlar yönelimlerini. Eşcinsel veya biseksüellerin geç farketmesi biraz da toplumun kişiyi karşı cinse yönlendirmesinden kaynaklanıyor. Yani sen aslında bir çok insanın düşüncesine göre biseksüel veya lezbiyen olduğunu düşünerek değil, heteroseksüelliği bilinçaltında doğru/normal olarak kabul ederek yanlış yola sapıyorsun. Öncelikle bunun farkına var. Heteroseksüellik doğru olan/normal olan/olması gereken, homoseksüellik yanlış olan/farklı olan/olmaması gereken değildir. İkisi de özünde aynı şey, karşı tarafa aşkla, sevgiyle, şehvetle, cinsellikle bağlanmak. Bunlar olduktan sonra cinsiyetin bir önemi yok. Senin şu an yapman gereken akışına bırakmak ki son yorumunda akışına bıraktığını söylemişsin.

Bir de bir kadından hoşlanıp hoşlanmadığını anlaman için illa onunla cinsellik yaşaman gerekmez, lezbiyenlik/biseksüellik cinsellikten ibaret değildir. İnsanların senin yaşına takılmalarının sebebi büyük ihtimalle bu. 20 yaşına kadar bir çok kadından hoşlanmış olabilirsin, hatta aşık olmuş, arzulamış da olabilirsin. Nasıl ki heteroseksüel kişiler cinsellik yaşamadan aşık olup, arzulayabiliyorlar, aynısı eşcinsel ve biseksüel kişiler için de geçerli.

Umarım bu durumu sıkıntısız bir şekilde atlatıp, kendini bulursun. Bu aşamada bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim.

Merhaba PinkysWorld,
Keşfettigini sandıgın bu hislerin öncelikle sebebini araştırmalısın,yada daha açıklayıcı şeyler yazsan belki manen sana yardımcı olabiliriz
Mesela daha evvel erkek arkadaşın oldumu,olduysa kötü şeyler mi yaşadın,şu an ki durumun duygusal bir boşluk mu öncelikle bu sorulara hem bizim sana yardımcı olmamız hemde senin kendine faydalı olman açısından cevap vermen lazım
Zaman zaman biz evli hanımlar bile eşlerimize karşı birşeyler hissetmeyebiliriz,ama bunlar geçici durumlardır,sende bu durum neden bu kadar uzun sürdü,mesela kadınların nelerinden hoşlanıyorsun,yani onlara bakarken süslü püslü güzel giyinmelerimi hoşuna gidiyor yada aklında binbir tilkimi dolaşıyor,yani dile getiremedigin seksapalitemi seni çekiyor,cinsel anlamda içinde istek mi oluşuyor

Kendine hemen yaratılışının dışında bir etiket yapıştırma,öncelikle bende uzmandan yardım alman taraftarıyım fakat bunun birde iç huzuru var bunuda ancak araştırarak okuyarak kadının yaratılış gayesinden başlayabilirsin
Sorgulanmamış bir hayatın çarkında ezilemektense kendini hem sorgula hem sorularına cevap bulmaya çalış bence,bunuda yaparken seni anlayan birilerinden mutlaka destek al
Durduk yere bu tür dürtüler belirmez,mutlaka vardır bir sebebi,bunuda ancak irdeleyerek sonuca kavuşturursun
İçimizdeki iyilik ve kötülüklerde olduğu gibi hangi yönümüzü daha iyi besleyip güçlendirirsek, artık zamanla o bizim değil, biz onun esiri haline gelmekteyiz,demem o ki kuşkulandıgın bu durumu bir kurt haline getirip içinde büyütme

Mevlâ görelim neyler,
Hak şerleri hayreyler,
Zannetme ki gayreyler,
Ârif ânı seyreyler,
Mevlâ görelim neyler,
Neylerse güzel eyler...

Erzurumlu İbrahim Hakkı

Bağnaz bi insan değilim ama tekrar tekrar okudukça gerçekten geriliorm..ve seni anlamazlar falan filanlara şaşırıorm.. Böyle yapıldıkça bu karışıklığı yaşayan gençler ve çocuklar o yolda hak verenler var diye ısrarla gidecek.. Bu hormonal olsa bu yaşa kadar tespit edilerek tedavi edilirdi.. Bu özentilik.. Herşeye doymuşluk ve yeni arayışlar.. Arkadaşlar kardeşlerimiz var çocuklarınız olacak... Ve ister misiniz gay yada lezbian olsun??? Dini açıdan değerlendirmek bana düşmez.. O kadar yeterli değilim belki ama insancıl açıdan hormonal bi sorun yoksa normal diye alkış tutmamalı yol göstermeliyiz bence...gay arkadaşarınızdan uzak durun bence...

BİZ BURDA HER TÜRLÜ KONUYU RAHATÇA KONUŞUORZ AMA KENDİ CİNSİNE İLGİ DUYAN BİRİSİ VARKEN RAHAT NE KADAR OLUNUR BİLİNMEZ... diye yazmış bi kullanıcı.

konu biraz sapıyomu ne??

konu sahibi yazmasa eğilimleri olduğunu sitede her konuyu okuyodu sonuçta.site üyeliğinde psikolojik test yapılmıyo.

eğilimi olduğunu yazdı diye mi rahat rahat paylaşım yapamicak bazı arkadaşlar.

ilginç bi saldırı yöntemi ama tutmaz söyliyim...

Son düzenleme:
anlamadım neden ? ben ayıp bişey yazmadım..

ne demek istediğimi yorumlardan anladınız mı? size ayıp birşey yaptınız demememiştim zaten , ama yorumların böyle olacağını en sonunda konudan çıkacağını ve birbirine sataşma olacağı için
kapanacağını anlatmak istedim

Arkadaşa katılıyorum. Gördüğün gibi buradaki yorumlar senin daha çok moralini bozar bence LGBT 'nin sitesinden ya da onunla ilişkili sivil toplum örgütlerinden yararlan. Onlara katıl. Etkinliklerine katıl vs. Böylece nasıl bi eğilimde olduğunu da netleştirirsin diye düşünüyorum. Ayrıca tüm eleştirilere dışlanmalara ötekileştirmelere rağmen duygularını açıkça dile getirdiğin için cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum. Hissettiklerini anlatamadan iki kimlik arasında sıkışmış o kadar insan var ki. Ama yaşadığımız ülke azınlıkları sevmiyor nedenini hala çözemedim. Kendi çocuğum da gay ya da lezbiyen ya da biseksüel olsa yadırgamaz dışlamaz onu sevmeye onunla yaşamaya devam ederr onu anlamaya çalışır ve yine yine bir anne olarak onu çok severdim. Artık şunu anlamamız gerekiyor: dünyadaki tüm insanlar nasıl beyaz ya da siyah değilse, nasıl hepimiz erkeğe ya da kadına yönelmiyorsak, nasıl 5 parmağın 5i de bir değilse nasıl biz gay, lezbiyen, biseksüel olmak zorunda değilsek onlar da heteroseksüel olmak zorunda değil. Bu dünya herkese yetecek kadar büyük ve kimse başkasının hissettiklerini, dünya görüşünü , dini yaşamını, ahlaki durumunu eleştirecek kadar MÜKEMMEL değil. Hayat bu ne yaşayacağımızı bilmiyoruz. Ön yargılardan kurtulmak gerek...

Ne yazacağımı bilemedim,yazmadan da edemedim.
Bence karmaşıklık içerisindesiniz,öyle oldugunu zannediyorsunuz fakat öyle değil.
Bende hoş hatun görünce dönüp bakıyorumTaş maş diyorum,maşallah diyorumBacaklarına da bakıyomBelki sizinde öyle birşeydir,hani normal bir kız arkadaşınızın elbisesini beğenirsiniz ya işte o beğenidendir:26:

Hormonla alakalı olmak zorunda değil ben öyle biliyorum en azından..Yeni arayışta falanda değilim üstelik.Neyse ya yaşamayan anlamaz bi gün çocuğun öyle olursa görürüm(inş olmaz)

Taş demek başka onla sevgili olabilmeyi düşünmek başka bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…