- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- 103
- Konu Sahibi veda_busem
-
yok artık.Ne zaman ne olacağı belli mi olur.Bu ne düşüncesizlik ya.Sanki milyarlar bırak diyen varAranızda eşi eve para bırakmadan giden var mı? Ev hanımıyım dolayısı ile eşimin eline bakıyorum. Çocuğum olduktan sonra çalışmayı düşünmedim. Millete bırakmaktansa kendim bakmayı tercih ettim. Esim hiçbir zaman eve para bırakmaz. Evin bütün ihtiyaçlarını alır ama. Şunu getir derim getirir. Ama çocuk var ani bir para lazım olur düşüncesi yok adamda. Çok söyledim ama anlamadı. Evde neye lazım olucakmis para.Sizlerde durum nasıl var mı böyle durumlar. Harcliksiz mı olursunuz hep?
oooo otoriten 0 evde desene en güzeli esinin maas kartını alıcaksın yada dicen bana bi ek kart cıkar limitini belirbe ben parasız gezemem de kendimi güvende hissetmiyorum de vs vs yaniiAranızda eşi eve para bırakmadan giden var mı? Ev hanımıyım dolayısı ile eşimin eline bakıyorum. Çocuğum olduktan sonra çalışmayı düşünmedim. Millete bırakmaktansa kendim bakmayı tercih ettim. Esim hiçbir zaman eve para bırakmaz. Evin bütün ihtiyaçlarını alır ama. Şunu getir derim getirir. Ama çocuk var ani bir para lazım olur düşüncesi yok adamda. Çok söyledim ama anlamadı. Evde neye lazım olucakmis para.Sizlerde durum nasıl var mı böyle durumlar. Harcliksiz mı olursunuz hep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?