bişey yapmalı mıyım

nasıl koycam peki huzurumu bozmdan

yarım saat uzak evleri
Yarım saat nedir ki İstanbul'da her yere en yakın mesafe otobüsle zaten yarım saat yani gerçekten bunlar böyle demek ki zaman geçtikçe daha da beter olacaktır önleminizi alın yeni evli ilk günler demeden gelmeye bahane arıyorlar yahu bizim bütün ailelerle aramızda otobüsle yarım saat var en az yani her gittiğimizde geldiklerinde kalsalar nefes alamayız ki metrübüsle kaç km yol gidiyoruz gün içerisinde 2 saat gidiş 2 saat dönüyor kardeşim okul için bunlar bahane amaçları farklı siz tavrınızı koyun eşinizde bitiyor işKayınvalide hep gelmeye kalkıştı bir kaç kere de gelip kaldı ama biz gerek olmadığını davranışlarımızla belli ettik bize gelin kalın der hala bende anne çok yakınız yarım saat var aramızda ne gerek var gidip geliyoruz diyoruz anlasın

Eşinden ve kayınvalidenden gördüğüm kadarıyla git demeden gitmeyecek düşüncesiz insanlar. Tepki göstermezsen rutine bağlar ve hayatının yarısını kayın ailenle geçirirsin. Eşine, daha yeni evli olduğunuzu, annesini çağırarak düşüncesizlik yaptığını söylemelisin. Gerekirse tatsızlık çıksın. Önemli değil. Güzellikle anlamıyorsa kavgayla anlasın. Resmen seni hiçe sayıyorlar eşinle ikisi.

nasıl koycam peki huzurumu bozmdan
Ben en başta çok hata yaptım
Hep gidip eşime anlattım şu oldu bu oldu diye
1. Herşeyi eşine söyleme o şunu dedi, bu şunu yaptı diye. Sen karışıyorsa cevap ver ama kırmadan inceden söyle laflarını
2. Ben sırf bu konu yüzünden psikologa gittim oda bana cinselliği kullanacaksın dedi. Evinizde birileri varken eşine yanaş hani nasıl diyeyim işve cilve yap sonra adam hazır olduğunda aaa canım utanıyorum annen baban var de arkanı dön yat demişti.
3. Zaten çalışıyorsun biraz geç çık birşeyleri bahane et
4. Bide şimdiden takıntı haline getirme benim gibi olursun onların adı geçince korkuyorum yine gelecekler diye
5. Ben eşimle boşanma aşamasına geldiğim için artık gelmelerini istemiyorum dedim. Ama sen böyle direkmen söyleme
Ayy utanıyorum, vay çekiniyorum felan de. Anlasın eşinde rahat olamadığını

Pardon da 2 aylık tatil nasıl oluyor anlayamadım?

psikolog mu dedi bunu. mantıklı tabide. psikologların böyle şeyler söyleyeceğini hiç düşünmezdim

psikolog mu dedi bunu. mantıklı tabide. psikologların böyle şeyler söyleyeceğini hiç düşünmezdim
Evet psikolog dedi
Bende şaşırdım inanın
Bir kaç arkadaşım bana böyle yap demişti
Yine mi kırmızı gecelik muhabbeti diyordum içimden
Ama doktorda öyle deyince çok şaşırdım
Vardır dedim bir bildiği

Reactions: KV_
way be kk'nın senelerdir kırmızı gecelik, yemek masası hazırlayın tezinin nekadar doğru olduğu da ortaya çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…