bişey yapmalı mıyım

kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi

Şimdiye kadar durduğun kabahat. Tabi ki konuşmalısın.

kadın evi sahiplenmiyo eşim bu evde misafir oldugunu sürekli söylüo zaten ve hastalıgın benim basıma da gelmiceni bilemem canım belki benim annem de olcak

soylenene değil icraate bakilmali
o kadın side gitmeyecek o kadar belli ki
kbahanesi de kızım bize iyi bakmıyor sen çok iyisin biz bir aile olduk kızı da ilgilenmeyecek çünkü ev size verildi ailem onlara değer veriyor onlar baksın diyecek
burada çok rahatım diyerekten yavaş yavaş yerlesecek
eşinizde yarın bir gün hangi mize ne olacağı belli değil diye sürekli vicdaninuza oynayacak
Allah kolaylik versin
en kisa surede rahatsızlığınız i belli etmelisiniz
kimse siz anlatmazsaniz düşüncenizi okuyamaz sizi anlayamaz

Bu arada kız sakın kv -kp evde gece kaldığında kocanın yanına yaklaşmasına izin verme olmaz evde biri varken utanıyorum de kocanın da canına tak eder elbet .
benim eşimde özellikle anası babası danası varken yanaşır duş alır bornozla dolanır bilerek ayıp ayıp şeyler yapar yanlarında amacı ne anlamam uyarırım ama devam eder

Bence esinle konusma yeni evli adamlar anne duskunu oluyor canını daha cok sıkarsın. Yeni evli ciftin evine de yatılı misafir dunyanin en sacma seyi. Ben senin yerine olsam kvmi rahat hissettirmezdim yemek yapmasini, evi toplamasini, bana yardimci olmasini falan isterdim kibarca aksam da esimin dibine oturur kv yokmus gibi muhabbetime devam ederdim ki fazlalik oldugunu hissetsin :süslü:

Bence esinle konusma yeni evli adamlar anne duskunu oluyor canını daha cok sıkarsın. Yeni evli ciftin evine de yatılı misafir dunyanin en sacma seyi. Ben senin yerine olsam kvmi rahat hissettirmezdim yemek yapmasini, evi toplamasini, bana yardimci olmasini falan isterdim kibarca aksam da esimin dibine oturur kv yokmus gibi muhabbetime devam ederdim ki fazlalik oldugunu hissetsin :süslü:
dibine oturma olayını gülüşmeyi acık sacık giyinmeyi yapıyorum ama bana mısın demio.. aksama kadar oturuo hiç bi işe elibi sürmeden bisürü ütü vs var hasta numarası yapıo bende aksam geliyorum az oturup odama geciyorum iş yapmıyorum kocamla cilveleşiyorum odaya cagırıp tek kalıo

dibine oturma olayını gülüşmeyi acık sacık giyinmeyi yapıyorum ama bana mısın demio.. aksama kadar oturuo hiç bi işe elibi sürmeden bisürü ütü vs var hasta numarası yapıo bende aksam geliyorum az oturup odama geciyorum iş yapmıyorum kocamla cilveleşiyorum odaya cagırıp tek kalıo
Ayy cok zor valla isin ona ragmen kadın hala israrla kalmaya devam ediyor yani.. Görmezden gelmeye devam et elbet kendini acindirmadan vazgececek ve pes edecektir. Annesi gidince de esinle konuş yumusak bir üslupla ama aba altindan sopani gostermeyi de unutma ona göre davransin bundan sonra ;)

Ahahaha aklima burda bir üye gelmisti. Kv onda kaliyormus. Konu sahibinin de gogsunde bir yara mi ne cikmis esine salonda gosteriyormus o arada kaynanasi iceri girmis yanlis anlamis tabi. Ertesi gün hemen gitmis bir daha da kalmaya gelmemiş. :KK70::KK70:
Boyle bi sey yapabilirsiniz tabi cesaret lazim bem yapamam:KK70::KK70:

Tabiki konuş.
Senin konuşmana bile gerek yok aslında.
Kusura bakma ama ne dangalak insanlar var ya?
19 günden bahsediyorsun yani.
Yani sen eşinle nasıl rahat ediyorsun?
İnsan öpmek koklamak ister.

Ahahaha aklima burda bir üye gelmisti. Kv onda kaliyormus. Konu sahibinin de gogsunde bir yara mi ne cikmis esine salonda gosteriyormus o arada kaynanasi iceri girmis yanlis anlamis tabi. Ertesi gün hemen gitmis bir daha da kalmaya gelmemiş. :KK70::KK70:

ha ha çok eğlenceli ama :KK53:

:KK70::KK70:cuk oturmuş.

kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi
canım kusura bakma senin esin anlamayan bir tip onu yönlendirecekte sensin . yeni evliyiz sana alısmam gerek beraber basbasa kalmamız gerek .yeni evli çift yanında kimse olmamalı demen lazımdı

edemiyorum evime gidesim yok hatta

e gitme işte,
arkadaşlarınla plan yap,
eşin bir şey derse de of sıkıldım bir haftadır dersin.
el insaf yani, 20 günlük evli çiftin evinde kalınır mı?

bak benim kv ve kp degelip kalmışlardı bizde ama bu kadar erken değildi,
ben de sinir olmuştum o dönem ama bir şey dememiştim.
bulabilirsem bulayım bakalım ne kadarlık evliymişim, ama tahminen ilk 2 ay bitmişti.

Canım
Ben 1,5 yıllık evliliğimin 3 ayını yalnız geçirememiş
Daha 3 haftalıkken 2 görümcesi 2 aylığına tatile yollanmış
Ne evliliğinden nede eşinden evinden hiç bir tat almamış biriyim
Hatta eşimin ailesinin bu gelip gitmeleri yüzünden
Boşanmayı düşünen biriyim
En başta tepkini koy
Sonradan koyduğunda dinlemiyorlar bile

canım kusura bakma senin esin anlamayan bir tip onu yönlendirecekte sensin . yeni evliyiz sana alısmam gerek beraber basbasa kalmamız gerek .yeni evli çift yanında kimse olmamalı demen lazımdı
en bastan demem lazımdı evet ama sabret dio gidecek zaten bir ömür bizim dio

Back
X