- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi environmentaleng
tam bir düşüncesiz kayınvalide işte. Ya daha dur bi 19 gün olmuş. Hemen kendini oğlunun evine atmış. Ayıptır ya..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hatta doktorway be kk'nın senelerdir kırmızı gecelik, yemek masası hazırlayın tezinin nekadar doğru olduğu da ortaya çıktı![]()
Allah sabır versin kardeş ne diyeyimEee oluyormuş
Ben bizzat evimde yaptırdım
Çalışmayı boşver hayata karşı hiç bir amaçları olmayan insanlar![]()
özelden yaz![]()
Utanabilirim aslındabana da yaz :)))
utanma utanma.her genç kızın başına gelirUtanabilirim aslında![]()
amin canım sağolAllah sabır versin kardeş ne diyeyim![]()
Ahahaha aklima burda bir üye gelmisti. Kv onda kaliyormus. Konu sahibinin de gogsunde bir yara mi ne cikmis esine salonda gosteriyormus o arada kaynanasi iceri girmis yanlis anlamis tabi. Ertesi gün hemen gitmis bir daha da kalmaya gelmemiş.
Boyle bi sey yapabilirsiniz tabi cesaret lazim bem yapamam![]()
Ya inanın bu konulardan beni afakanlar bastı.kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi
kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi
kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi