bişey yapmalı mıyım

way be kk'nın senelerdir kırmızı gecelik, yemek masası hazırlayın tezinin nekadar doğru olduğu da ortaya çıktı :KK70:
Evet hatta doktor
Şöyle arada bir kahve yap, yanınada sigara yakın dedi
Biz sigara kullanmıyoruz aslında (arada bir içeriz ama)
Ama ailesi gelince kahve yap ama asla yanına sigara yaktırma
Onun seninle yaşadığı güzelliği
Ailesinin yanında yaşatıp normalleştirme bile dedi

Onlarda zamaninda cicegi burnunda cift olmadimi, nasil anlamazlar halden ya anlamiyorum ben.

Ahahaha aklima burda bir üye gelmisti. Kv onda kaliyormus. Konu sahibinin de gogsunde bir yara mi ne cikmis esine salonda gosteriyormus o arada kaynanasi iceri girmis yanlis anlamis tabi. Ertesi gün hemen gitmis bir daha da kalmaya gelmemiş. :KK70::KK70:
Boyle bi sey yapabilirsiniz tabi cesaret lazim bem yapamam:KK70::KK70:

:-):-) Kesin çözüm olur bence :KK70:

çok cahil insanlar var eşin de cahilmiş ne diye çağırırısın anneni eve güzel vakit geçirmek varken

kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi
Ya inanın bu konulardan beni afakanlar bastı.
Yahu evleniyorsunuz.Esir misiniz.Senin evliliğinde hayatında söz hakkın fikrin yok mu?Eşini kenara çekip anneni çağrımadan önce bana danışmalısın diyemiyor musun.Eşin annemi istemiyor musun diye sorduğunda,19 günlük evliyiz,bu ne allah aşkıan diyemiyor musun.
Kayınvaliden ailene söz söylediğinde,lütfen ailem hakkında eleştiri yapmayın diyemiyor musun
kocan bu zamana kadar aile olamadılar dediğinde,benim evliliğim üzerindenmi aile olacaklar,onlar aile olacak diye biz aile olamadık diyemiyor musun.
Diyemiyorsan otur kaynanala ne diyelim.B de anormal mi diye soruyorsun.Sen daha olayın anormal olup olmadığını idrak edememişsin.Kusura bakma belki biraz sert oldu ama kızıyorum bu genç kızlara.Açın gözlerinizi yaa

18 günlük evlilikte kv ne zannediyor kendisini de, senin ailene laf ediyor? Yüzsüz yüzsüz gelip kalıyor.

Nerden buluyorsunuz böyle densiz insanları ya?

Tüm ömrün geçecek, biraz araştırıp da evlenseniz.

Dün bir bugün iki bu neyin nesi??
Düşünceli bir insan kocasıyla birlikte döner koşa koşa sizinle dönmek istemesi anormal bence bilinçli yapmış bir şeylerin peşinde çünkü, Bu durumda sizde kalması da normalleşiyor.

Aileni kötülemeside ayrı bir anormal eşinde bi alem, çözemedim ama bu evlilik baştan sinyallerini veriyor inşallah pişman olmazsın.

• Beğen
Reactions: KV_
kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi

Ben kocanizi ve sizi suclu gordum. Esiniz annesine diyebilirdi "anne daha yeni evliyiz, biraz alisalim sonra misafirimiz olun."
Sizde esinize en basta tavrinizi koyabilirdiniz. Adam size sormus istemiyor musun diye ?
Kv deniz zaten basli basina tuhaf varlik.

Durumun çok zor ne yapsan olmaz. Ama bu kadar da yüzsüzlük olmaz yani. Hiç mi demiyor burası yeni gelin evi diye? Hadi seni düşünmüyor, o canı herşeyi oğluşunu da mı düşünmüyor?

Bir de aileni eleştiriyormuş, valla ne diyeceğimi bilemedim. Allah sabır versin...

Al benim kaynananın muhadili, bana da geldi yeni evli iken 20 gün kaldı kaynanam 20. güne doğru devreleri yakıp sinir krizi geçirdim, eşime o kadar meraklı isen otur sen ananla ben dönüyorum babamın evine dedim:KK11:
Eşim de kırk özür diledi sen sıkılma diye çağırmıştım, ayıp olur diye gönderemedim vs vs... Barıştım sonra da kaynanayı da alıp memlekete döndüm onu bıraktım evime geri döndüm.

Kafaları çalışmıyor sen bişey demedikçe. Saçmalıyorlar... Ben tepkimi ağır gösterdim o yüzden sana da hiç sus alttan alma vs demeyeceğim, elini verirsin kolunu kapar bunlar, koy tepkini hemen... Olmaz bu kadar da de, yeni evliyim evime sana alışamadım daha amacın ne de...

En bastan tavrinizi net koymaniz cok ama cok onemli. Siz yeni evlisiniz gelip de o kadar uzun sure sizinle kalmalari sacmalik! Erkekler ne yazik ki bu konuda yetistirilme sekillerinden dolayi fazla rahat. Erkege hava hos yeni evli de uzun sureli evli de olsa degisen bir sey yok ki, rahat edemeyen kadin oluyor ne yazik ki hep...

Back
X