bişey yapmalı mıyım

Ya inanın bu konulardan beni afakanlar bastı.
Yahu evleniyorsunuz.Esir misiniz.Senin evliliğinde hayatında söz hakkın fikrin yok mu?Eşini kenara çekip anneni çağrımadan önce bana danışmalısın diyemiyor musun.Eşin annemi istemiyor musun diye sorduğunda,19 günlük evliyiz,bu ne allah aşkıan diyemiyor musun.
Kayınvaliden ailene söz söylediğinde,lütfen ailem hakkında eleştiri yapmayın diyemiyor musun
kocan bu zamana kadar aile olamadılar dediğinde,benim evliliğim üzerindenmi aile olacaklar,onlar aile olacak diye biz aile olamadık diyemiyor musun.
Diyemiyorsan otur kaynanala ne diyelim.B de anormal mi diye soruyorsun.Sen daha olayın anormal olup olmadığını idrak edememişsin.Kusura bakma belki biraz sert oldu ama kızıyorum bu genç kızlara.Açın gözlerinizi yaa
Ne güzel yazmıssınız.

canım yerinde olmak zor ve can sıkıcı bir durum eşine güzel tatlı bi dille daha yeni evli olduğunuzu bu güzel zamanları baş başa geçirmenizin daha iyi olacağını evde ailesi varken yakınlaşmaktan utandığını çekindiğini söyleyebilirsin cümle içinede ailesini sevdiğini onlara hep saygı duyduğunu söyleyide ver biraz cilvede yap eğer şimdiden tavrını koymazsan ileride zorlana bilirsin

Hiçbir şey söylemeyin ,bu kadar sabretmişsiniz .kp bi gelsin ,eğer ki işlerini bitirmezlerse sakin bir şekilde tatlı dille konuşmayı deneyin .Tam giderayak söyleyip de şimdiden eşinizle aranızda annemi ailemi istemiyorsun muhabbeti dönmesin

kızlar 19 günlük evliyim balayından geldikten sonra eşimin memleketine gittik köylerine.. iki gün orda kaldık kv dönüşte ben burda kalamam die peşimize takıldı.. kp orda kaldı.. eşimde evde tek kalma bizzde kal anne dedi.. yani beş gündür kv evimizde.. ben henüz eve esyalara kocama alısamadan bide evde kv olması depresyona girdim resmen.. bugun eşim rahatsız oldugumu anladı sanırım hayırdır annemi istemio musun die sordu.. bende nerden cıktı bi saygısızlık mı yapmısım annen mi dedi die sordum.. yok surat asıosun bana öle geldi dedi.. haftaiçi çalısıyorum aksamları eve gidiyorum yemek muhabbeti ama henüz yemek yapmayı bile bilmiyorum cok stres yaptım.. neyse ki yarın kp gelcek ama haftasonu doktor randevuları oldugundan yine bizde olcaklar.. bilmiyorum giderler mi gitmezler mi ama cok bunaldım cok.. buarada kv sürekli aileme laf sölüo arada ve ben hep yanlıs düşündüğünü söylüyorum eşim bana destek oluo ve susuo.. eşim buzamana kadar aile olamadılar anca aile olmayı tadıolar dio.. çünkü görümcemin her evine gidişlerinde ya kavga ya surat asmaları yüzünden buruk dönüolarmıs.. sizce eşimle konusmalı mıyım.. yeni evliyiz bukadar kalması anormal deil mi[/QUOTE
Gorumcenede balayindan dönüşte hemen damladilarsa olmuştur tabi kavga gürültü :KK47:

Evet hatta doktor
Şöyle arada bir kahve yap, yanınada sigara yakın dedi
Biz sigara kullanmıyoruz aslında (arada bir içeriz ama)
Ama ailesi gelince kahve yap ama asla yanına sigara yaktırma
Onun seninle yaşadığı güzelliği
Ailesinin yanında yaşatıp normalleştirme bile dedi
Daktır 'ı baya sevdim:rolleyes:
Başka ne dedi kız banada yaz:confused:

dün yemege gittik dönüşte eşim sigara yaktı bana uzattı benim sigara içtiğimi bilio kv sen nişanlıyken hiç böyle şeyler yapmazdın dedi bende yooo ben on yıldır sigara içiyorum dedim eşim bu lafıma alınmıs annesine bırakcaz ac içiyorum demeliymişim bide eşim benim dünkü hallerime kıl olmus cok tuhaf davranıomusum az kalsın annemin yanında cok ciddikavga etcektim senle dedi eve gelince cay yaptım sonra biraz oturduk ama eşim sadece annesiyle konusuo ben yokmusum gibi.. sonra gece yanıma geldi konustuk anlattım neler hissettiğimi daha 3 haftalık evliyiz ben alısamadım evime bide anneni agırlamaya calısıyorum stres yaptım istediğine sor normal mi bu durum dedim kendisi de stres yapmıs.. ama nasıl annesinin üstüne titrio seni sevmeyen ölsün demeler ne istersin demeler.. dedim ki sen izinlisin düğünden cıktık yorgunlugumu atamadan işe basladım sabah 6 da kalkıyorum mutlu deilim .. aksama kadar evde yatıosunuz dedim.. az gezdk hemen yoruldunuz ben insan deil miyim dedim.. anladıysa artık.. kv de de anladı sanırım surat yaptım konusmadım dün dogru düzgün.. neşeli normal halimden eser yoktu

environmentaleng environmentaleng bak senin konundan aklıma takıldı, dün araştırdım baktım eskiye, benim kv ve kp tam 2 aylık evli iken gelmişler bize, 2 hafta kalmışlardı sanırım.
çok rahatsız olduğumu hissettirmemiştim ben, doğru mu bilemem,
ama bu erkek ailelerinde var böyle bir durum,
erkeklere de hiç anormal gelmiyor,
iyi demişsin istediğine sor demekle,
kendi aileleri olduğu için herhalde onlara çok normal geliyor, ne var ki oğullarının evi gelip kalsınlar, senin ailen gelse de belki aynı şekilde olumlu davranır,
erkeklerin ev ilişkisi tam bizim gibi olmadığı için.

dün yemege gittik dönüşte eşim sigara yaktı bana uzattı benim sigara içtiğimi bilio kv sen nişanlıyken hiç böyle şeyler yapmazdın dedi bende yooo ben on yıldır sigara içiyorum dedim eşim bu lafıma alınmıs annesine bırakcaz ac içiyorum demeliymişim bide eşim benim dünkü hallerime kıl olmus cok tuhaf davranıomusum az kalsın annemin yanında cok ciddikavga etcektim senle dedi eve gelince cay yaptım sonra biraz oturduk ama eşim sadece annesiyle konusuo ben yokmusum gibi.. sonra gece yanıma geldi konustuk anlattım neler hissettiğimi daha 3 haftalık evliyiz ben alısamadım evime bide anneni agırlamaya calısıyorum stres yaptım istediğine sor normal mi bu durum dedim kendisi de stres yapmıs.. ama nasıl annesinin üstüne titrio seni sevmeyen ölsün demeler ne istersin demeler.. dedim ki sen izinlisin düğünden cıktık yorgunlugumu atamadan işe basladım sabah 6 da kalkıyorum mutlu deilim .. aksama kadar evde yatıosunuz dedim.. az gezdk hemen yoruldunuz ben insan deil miyim dedim.. anladıysa artık.. kv de de anladı sanırım surat yaptım konusmadım dün dogru düzgün.. neşeli normal halimden eser yoktu

siz gayet haklısınız. daha yeni düğün olmuş. daha siz eve alışamadan bide misafir ağırlamak nedir. üstelik kv. tabiki stres yaparsınız yemek fln bilmezseniz.

umarım bu durum çok tekrarlanmaz sizin için.

bu arada kk'dan korkular ben söyleyim. iyi ki varsınız ablalar hahaha

siz gayet haklısınız. daha yeni düğün olmuş. daha siz eve alışamadan bide misafir ağırlamak nedir. üstelik kv. tabiki stres yaparsınız yemek fln bilmezseniz.

buarada bu gece kp gelcek gece kalacaklar yarın döncekler sabah kalkıp kahvaltı hazırlamalı mıyım buaksam yemek yacam kp için ama kahvaltıdan emin deilim öneriniz nedir

tekrarlanırsa direk eşime restimi cekicem ceki düzen ver ailene die yoksa suratımı cekersiniz dicem

buarada bu gece kp gelcek gece kalacaklar yarın döncekler sabah kalkıp kahvaltı hazırlamalı mıyım buaksam yemek yacam kp için ama kahvaltıdan emin deilim öneriniz nedir

bence kalkıp kahvaltınızı hazırlayın. sonuçta evinizde misafir. onların misafir olduklarını hissettirin. en azından gittim kaldım ama iyi ağırlamadı falan demesinler

Bence de hazırlayın
Kayınvalide düşüncesiz evet ama kayınpeder de misafir geliyor evinize.
Zaten bu konu kahvaltı hazırlamakla ya da surat yapmakla çözülmez. Eşinizle konuşacaksınız, size hak vermesi için sakin sakin konuşacaksınız.

Kahvaltıyı hazırlayın tabii.

Ama eşinizle de sakince bir konuşma yapın. Daha 20 günlükken böyle davranırlarsa bu işin önünü alamazsınız.
Çok ayıp, çok düşüncesizce davranmışlar..
Göz dağı verin, tekrarı olmasın böyle saçmalamaların..

Yahu insan gibi vakitlice gelin gidin iyi olalım de mi. Neden zorlarlarki kötü olmak için

Bu arada aileniz hakkında da kötü konuşturmayın. Kim oluyor da konuşuyor, asla izin vermeyin

Back
X