- 22 Ağustos 2016
- 2.196
- 1.573
- 53
- 41
- Konu Sahibi Lonelypoet
-
Yok canım iş harici sürekli evde ilgi alanı da yok kitap okuyacağım zaman bile bana yazacağına kitap oku sen diyoSiz de onu ilgi alanı olan bi kursa yönlendirin. Ne kadar keyifli olduğunu görünce sizi de bu konuda kisitlamaktan vazgececektir :)
Aynen başta tamam yapmıyorum yaa diyodum o da benim seni kısıtladığımı mı düşünüyosun falan diyodu bide üstüne. Şimdi evet diyorum bu kez de üzülüyorGayet normal. Dinleme yap..
"Sana göre gerekli ve önemli olmayan bana göre önemli olabilir. İsteklerime saygı duy" de sadece..
Arkadaşlar hep hayalim bağlama çalmak, müzikle uğraşmayı çok seviyorum,eskiden de uğraşıyodum.Ama ama ama...Erkek arkadaşımla konuştum kursa başlayacağım diye, o zaman ben de gidicem ben de yapıcam bilmem ne bilmem ne kaldı ki ilgisi yok böyle şeylere olur ne güzel işte dedim bu sefer iyice sıkıldı canı ne gerek varmış bilmem neymiş. Arkadaşlar eski evliliğimde zaten zar zor istediğim şeyleri yapabiliyodum eski eşimde ne gerek var diyodu . İstediğim şey aykırı bişeyi mi Allah aşkına yaa
Aynen başta tamam yapmıyorum yaa diyodum o da benim seni kısıtladığımı mı düşünüyosun falan diyodu bide üstüne. Şimdi evet diyorum bu kez de üzülüyor
Onceki esiniz de kironun tekiymis anladigim kadariyla. Simdiki sevgiliniz de ayni tipte. demek ki siz bu tipte adamlara ilgi duyuyorsunuz. Madem kisitlayici bir tiple iliski yurutemediniz, neden ayni hatayi tekrar yapiyorsunuz? bence kadin erkek iliskilerine bakis acinizi degistirerek yeni hayatiniza devam edin.
Valla canım msjını okuyunca aynen dedim dediklerini söylüyor zaman zamanBen biliyorum bu tipi, sen hicbir sey yapma ki ozguvenin falan artar sonra beni begenmezsin. Hatta arkadasin bile olmasin, cunku arkadaslarin yarin obur gun senin gozunu acar bu tiple niye sevgilisin der de benden vazgecersin. Hatta annen beni sevmedi mi? Onunla da gorusme o zaman, beni kim niye sevmesin cunku. tip bu. Kosarak uzaklas aynisi benim basimdaydi omrum curudu omrum.
Eski eşimle alakası yok insanlık adamlık yönünden lütfen kumaş falan filan. Olumsuz özelliğini söyledim ona göre karar alıcam ağır oldu msjınızHata bir kere yapıldığında hatadır. İkinci kez yapılan, hata değil tercihtir. Konu sahibi tercihini bu tiplerden yana kullanıyor demek ki... O zaman niye sızlanıyor? Adamın kumaşı belliyken nasıl bir tepki bekliyordu acaba?
HaklısınKarsi tarafin isteklerine göre yasadiginda neler oldugunu tecrube etmissin.
Ayni hatayi tekrar etmemeni tavsiye ederim.
Eski eşimle alakası yok insanlık adamlık yönünden lütfen kumaş falan filan. Olumsuz özelliğini söyledim ona göre karar alıcam ağır oldu msjınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?