evet sirke onerende oldu onumu yapimSakin mayonez vs denemeyin.
Antibit iyidir kullanin onerilere göre.
Küçükken bitlenmistik ama ne bitlenmek bütün okul öğretmenler cocuklar
Annem bakti gecmiyor en son basimi arkaya egdi saclarimi camasir deterjaniyla yikadi. Köklerini taraya taraya.. saclarim nasil güzel parlak olmustu ama var yaa bitler de gecti tabi :) normal sirke ile yikamisti sonrasinda da gelmesinler tekrar diye.
evet sirke onerende oldu onumu yapim
suan kafama aynen boyle yapmak istiyorum
Bende yurt disinda yasiyorumHic bosuna yormayin cocugunuzu ve kendinizi. Ben ortaokuldayken bitlendigimde denemedigimiz bit sampuani, sacma maskeler, taraklar kalmamisti. Canli kalan tek bir sirke bile yetiyor cunku kurtulamamaya. Saclarim belime kadar uzun ve gurdu bir de benim. O tek sirke illa kaliyordu. Babam internetten arastirip bir ilac buldu yurt disinda satilan bir bit ilaci Hedrin diye. Bir eczaneye siparis verdik getirttiler. Saca uyguluyorsunuz sonra boneyle saci kaplayip bir gece bekletiyorsunuz. Hem bitleri hem de sirkeleri bir kapsul icine alip bogarak yok ediyor. Yani sirkelr de oluyor. Hatta ilacim kutusundan tarak bile cikmiyor. Sirkelri isterseniz kozmetik amacli temizleyebilirsiniz yaziyor. Gercekten de tek bir seferde bitirmisti o. Biraz fiyati pahaliydi ama kesinlikle deger bence.
bende yapim bari aksama mayonez partisi varSanırım mayoneze yatırıcam bu aksam kafamızı napım.
Napım yanı
ay yok onu yapmam tehlikeli gibi gorunuyoBenim çalıştığım mahallede gaz döküyolarmış. Şu hani gaz lambasına konulan yada soba yakmada kullanılan gazdan. Tamamen temizliyomuş
Gaz deneyin benim çalıştığım yerdekiler hep gaz döküyolarmışTebrik ederim
Ben ve oğlumda bitlendik.
Dün eczaneden su en pahalısından bı yag aldık tarakla yaptık ettık oglandan 5 tane benden 1 tane dustu .
Ama uyurken bıle kafasını kasıyordu oglum
Buradaki veliler hocam gazla yıkadık temiz oldu diyolar hep ama bilemiyorum tabiay yok onu yapmam tehlikeli gibi gorunuyo
bilmiyorum zehirler falan yani :sBuradaki veliler hocam gazla yıkadık temiz oldu diyolar hep ama bilemiyorum tabi
sana dedim telefondan cikip geliyo diye gelmistir@adanali89 kiz bakiyim da banada atmasinben bugun melisin kafasini sirkeyle yikayim eczaneden de ilac aliyim. Dun konustugumuzdan beri bende kasiniyorum cok çabuk huylanirim ben
tamam komutanHaha saka biyana prensesin sirkelerini surekli ayikla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?