- 27 Haziran 2016
- 354
- 1.880
- 113
Ya inanin hic unutmam dediginiz anlar unutuluyor.. Ama su bit mevzusu.. Kaziliyor.. Kurtulur tabiiki.. Kim bitli bitli kalmiski..bende ilklere onem veriyorum
evet bit gicik bi ani ama kurtulursak ani olacak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya inanin hic unutmam dediginiz anlar unutuluyor.. Ama su bit mevzusu.. Kaziliyor.. Kurtulur tabiiki.. Kim bitli bitli kalmiski..bende ilklere onem veriyorum
evet bit gicik bi ani ama kurtulursak ani olacak![]()
Canim sinek ilaci olur mu hiccccc.babamda onu onerdi ama ben korktum sinek ilaci cocuga zarar verir diye dusundum![]()
Ya inanin hic unutmam dediginiz anlar unutuluyor.. Ama su bit mevzusu.. Kaziliyor.. Kurtulur tabiiki.. Kim bitli bitli kalmiski..hepsi gecer.. Allah dermansiz dert vermesin.. Bu arada bana bulasmamisti Bitler.. Ama bende konu sahibi gibi baya bir dönem uyuz olup kasinmistim.. Insanin piskolojisi bozuluyor..
resmen yamuluyorsun.. Ama geciyoooo
güzel olan da bu
Su an ofisteyim hem calisiyorum hem kasiniyorumYa inanin hic unutmam dediginiz anlar unutuluyor.. Ama su bit mevzusu.. Kaziliyor.. Kurtulur tabiiki.. Kim bitli bitli kalmiski..hepsi gecer.. Allah dermansiz dert vermesin.. Bu arada bana bulasmamisti Bitler.. Ama bende konu sahibi gibi baya bir dönem uyuz olup kasinmistim.. Insanin piskolojisi bozuluyor..
resmen yamuluyorsun.. Ama geciyoooo
güzel olan da bu
Hiç bitlenmedin miYa ben koca kadın halimle düğünümden 1 ay önce bitlenmiştim, saçlarım belimdeydi. Hiç bitlenmemiş insan cok mucizevi bir sey
![]()
hahahah koptumZamaninda akrabamizin iki kizi da bitlenmisti. 2 hafta oyle durmuslar, bize oturmaya gelince kafasini kasiya kasiya bi hal oldu oturup baktik amanın bit sirke ne ararsan dolu...
Bit şampuanı/spreyi alıp çok ince uçlu taraklarla dipten uca taraya taraya o bitleri almaya calismistik... Sonra evlerine gittiler artik gerisini ailesi halletsin![]()
yani mayonez ise yariyo diyosunuzGeçen hafta bit sirkesi ile ilgili konu açılmıştı Oray'a yazmıştım.o konuyu da okursanız iyi olur.
Kızınız kaşınıyırsa hala bit vardır kafasında diye düşündüm.
Çamaşır nevresimi kıyafeti hepsini kaynatmalısınız,tokalarını tarağını da
Bit ense kökü ve kulak arkasında yuvalanıyor ilk
Demir bit tarağıyla taradıkça bitler dökülecek ama sirkeler gelmez tarağa,onu da Erkan Şamcının mayonez maskesi ile halleşeceksiniz yoksa 7-10 gün sonra sirkeler yetişkin bit olur tekrardan
Ben mayonez maskesi ile kurtuldum kızımdaki sirkelerden
Bana da geçmişti saç boyası/ kına bu işi halleder
Kızınızın saçını kısaltmayı ihmal etmeyin
@adanali89 bi aratın dediğim ismin videosunu
Sirkeler gitmezse aylarca uğraşırsınız
Uğraştım ordan biliyorum![]()
ARASTIRICAM AMA YUKARDA DENEYEN ANNELER UYGULAMSLAR ISE YARAMISmayonez i ilk defa duydum
nayonez yağdan oluşmuyor mu daha kötü olmasın nette falan bakın önce derim
yok kiz yarin ciddi ciddi kafama bak varmi bit@adanali89 sen yarin bize gelmeden ben bugun gidip 20 kadar bit tokasi tac i rozeti ne varsa aliyim eczaneden melis le kendime![]()