Bit !!! kizim bitlendi ne yapmaliyim :((

bende ilklere onem veriyorum :KK70:
evet bit gicik bi ani ama kurtulursak ani olacak :KK70:
Ya inanin hic unutmam dediginiz anlar unutuluyor.. Ama su bit mevzusu.. Kaziliyor.. Kurtulur tabiiki.. Kim bitli bitli kalmiski.. :KK45: hepsi gecer.. Allah dermansiz dert vermesin.. Bu arada bana bulasmamisti Bitler.. Ama bende konu sahibi gibi baya bir dönem uyuz olup kasinmistim.. Insanin piskolojisi bozuluyor..:KK53: resmen yamuluyorsun.. Ama geciyoooo:KK3: güzel olan da bu

Bit şampuanına devam edin.
Allahım üniversitede dadanmıştı bana ilk aylar neye uğradığımı şaşırdım nerden geldiyse bit şampuanlarıyla hemen geçmişti

babamda onu onerdi ama ben korktum sinek ilaci cocuga zarar verir diye dusundum o_O
Canim sinek ilaci olur mu hiccccc.
O hayvanlar icin cocuk hassas Allah muhafaza bisey olur..
Tek cozum sacini kisa kestirip bitleri temizlemek yoksa gitmiyor..bit sampuani alin...

Ya inanin hic unutmam dediginiz anlar unutuluyor.. Ama su bit mevzusu.. Kaziliyor.. Kurtulur tabiiki.. Kim bitli bitli kalmiski.. :KK45: hepsi gecer.. Allah dermansiz dert vermesin.. Bu arada bana bulasmamisti Bitler.. Ama bende konu sahibi gibi baya bir dönem uyuz olup kasinmistim.. Insanin piskolojisi bozuluyor..:KK53: resmen yamuluyorsun.. Ama geciyoooo:KK3: güzel olan da bu

Hiç bitlenmedin mi :halay: Ya ben koca kadın halimle düğünümden 1 ay önce bitlenmiştim, saçlarım belimdeydi. Hiç bitlenmemiş insan cok mucizevi bir sey :D

Su an ofisteyim hem calisiyorum hem kasiniyorum
Durumu cakmalarindanda korkuyorum :D
ay ne bilim insallah psikolijdir
hatta suan sag kulagim biraz agriyo bit girmismidir diye sacma saban dusunmeye basladim :KK48:

Bulaştığına göre büyük bitler vardır kafasında. Baş ucunuza oturtun büyükleri ayıklayın kafasından sirke bırakmasın.
Ense köküne bırakırlar genelde sirkeleri şu hafif oyuk olan yere. Oraya dikkatli bakın.
Bit tokasını ihmal etmeyin tekrar kapar sonra.

Oncelikle çocuğun saclarini kestirin,bitleri tek öldürün kendiniz yada ayiklayin bi sekilde,ardindan bit sampuani uygulayin beklesin biraz şampuan sacinda,o sirkeleri kurutur zaten.ama bitler ayiklanmazsa olmaz

Zamaninda akrabamizin iki kizi da bitlenmisti. 2 hafta oyle durmuslar, bize oturmaya gelince kafasini kasiya kasiya bi hal oldu oturup baktik amanın bit sirke ne ararsan dolu... :KK53:
Bit şampuanı/spreyi alıp çok ince uçlu taraklarla dipten uca taraya taraya o bitleri almaya calismistik... Sonra evlerine gittiler artik gerisini ailesi halletsin:KK17:

Zamaninda akrabamizin iki kizi da bitlenmisti. 2 hafta oyle durmuslar, bize oturmaya gelince kafasini kasiya kasiya bi hal oldu oturup baktik amanın bit sirke ne ararsan dolu... :KK53:
Bit şampuanı/spreyi alıp çok ince uçlu taraklarla dipten uca taraya taraya o bitleri almaya calismistik... Sonra evlerine gittiler artik gerisini ailesi halletsin:KK17:
hahahah koptum :KK70::KK70:

Bit şampuanı almışsın bit rozeti ve tokasınıda al eczaneden sorun biter ben bayram sonrası okul açılmadan önce bit şampuanı kullanmaya başlayacağım

Geçen hafta bit sirkesi ile ilgili konu açılmıştı Oray'a yazmıştım.o konuyu da okursanız iyi olur.
Kızınız kaşınıyırsa hala bit vardır kafasında diye düşündüm.
Çamaşır nevresimi kıyafeti hepsini kaynatmalısınız,tokalarını tarağını da
Bit ense kökü ve kulak arkasında yuvalanıyor ilk
Demir bit tarağıyla taradıkça bitler dökülecek ama sirkeler gelmez tarağa,onu da Erkan Şamcının mayonez maskesi ile halleşeceksiniz yoksa 7-10 gün sonra sirkeler yetişkin bit olur tekrardan
Ben mayonez maskesi ile kurtuldum kızımdaki sirkelerden
Bana da geçmişti saç boyası/ kına bu işi halleder
Kızınızın saçını kısaltmayı ihmal etmeyin

Bit tokası / rozeti bit gelmeden önceki aşama korunmak için onlar,bu saatten sınra işe yaramaz

Arzu_C Arzu_C
Yarin sana gelicem benim kafama bak bakalim bit
Geçen hafta bit sirkesi ile ilgili konu açılmıştı Oray'a yazmıştım.o konuyu da okursanız iyi olur.
Kızınız kaşınıyırsa hala bit vardır kafasında diye düşündüm.
Çamaşır nevresimi kıyafeti hepsini kaynatmalısınız,tokalarını tarağını da
Bit ense kökü ve kulak arkasında yuvalanıyor ilk
Demir bit tarağıyla taradıkça bitler dökülecek ama sirkeler gelmez tarağa,onu da Erkan Şamcının mayonez maskesi ile halleşeceksiniz yoksa 7-10 gün sonra sirkeler yetişkin bit olur tekrardan
Ben mayonez maskesi ile kurtuldum kızımdaki sirkelerden
Bana da geçmişti saç boyası/ kına bu işi halleder
Kızınızın saçını kısaltmayı ihmal etmeyin
yani mayonez ise yariyo diyosunuz

mayonez i ilk defa duydum
nayonez yağdan oluşmuyor mu daha kötü olmasın nette falan bakın önce derim

@adanali89 sen yarin bize gelmeden ben bugun gidip 20 kadar bit tokasi tac i rozeti ne varsa aliyim eczaneden melis le kendime:KK70:
yok kiz yarin ciddi ciddi kafama bak varmi bit
burda satiliyomu bit tokasi ?
ilk kez duydum, ay ilk kez bitlendik ne bilim ben yaa

evi karantina altina alip kapatip geliyom bayram bitene kadar sendeyiz

Back
X