Doğuma Hazırlık bitanecik kızıma ism lütfennnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim önerirmisiniz?

• Ankete Katılan
    111
cimcimenaz canım inanır mısın oy veremiyorum, seçemiyorum doğrusu:44: begüm güzel , inci de , ceren de çok hoşş... ay zor bacım zor. bende hergün isim değiştiriyorum bir gün Ece diye seviyorum kızımı birgün İdil...Bugün ise Defne... Allahım Allahım doğana kadar seçemiyeceğim anlaşılan ben
yani anlayacağın arkadaşım kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş

CİMCİMENAZ avatar resmini çok beğendim...

Kızın için seçtiğin isimlerden en çok hoşuma giden YAREN oldu...

tesekkr ederm canım...isim konusu zor valla hiçbişeyi yakştramyrz sen buldnz mu isim erenhava tatlım?

canım bız derin e karar vermıştık ama çok fazla yorum yapıyor yakın cevremız ela da olabılır dıyorum bu seferde eskı ısım dıyorlar.drumda berıl olsun dedı bılmıyorum ne olcak.sorana bellı değil dıyorum artık napım yorumlardan sıkıldım

tesekkr ettm kızlaaaar hepnze....dreamer tatlım ne olacak bzm bu halmz walla sonnda ceklş yapıp kurtulcam yaren ismi şimdilik önde gdyr eşim istemşti o simi de bakalım ne olacak

ay boşver tatlımm bizede çok yorum yapan oldu bayramda snr oldummm gerektgi yerede cewabmı verdm de ela ve derin çok hoş canm benm aslnda ben baştan beri ela dyrdm da soy ismimizn kısalğna yenldm wazgectim szn kalbnzden ne gecyrsa o gerisi boş bidenem

canım ben daha öncede söylemiştim zten.. benim favorim direk begüm:)) ceren adını da cok severim.. beril de cok güzel ama birde berra adını cok severim ben kız olsaydı berra ydı bizimkinin adı:)))

ben de asude dedim:)benim de bir ay sonra berra'm gelecek inşallah

cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın kızını inşallah.

benim oyum CEREN den yana.

ismi ne olursa olsun,adıyla yaşar inşallaah
bende Ceren'i seçtim canım..diğerleri de güzel ama..

yüsra efnan çok hoşuma gidiyo benimde, cennet ve cennetteki güzel gözlü kız anlamları birde belinay cennetteki peygamber çiçeği çok güzel anlamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…