Doğuma Hazırlık bitanecik kızıma ism lütfennnn

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kızıma isim önerirmisiniz?

• Ankete Katılan
    111
inci daha kibar daha güzel söylemide hoş bencede incii
begüm ve yaren çok kullanılıyo artık

inci daha kibar daha güzel söylemide hoş bencede incii
begüm ve yaren çok kullanılıyo artık

bence de inci daha hoş geliyor kulağa. ben de kararsız kalanlardanım benim listemde de belki işine yarar ya da yaramasa da bana fikir verecek olursa sevinirim:)

ahuela
tuana
nil
ela
ırmak
ceylin

isimleri bulunuyor şimdilik hergün karar değişiyorum:)

benm gönlmde inci de n yana eşimnki begümden yana ne yapacagız blmyrm iki isimde düşünmyrz bulacagz herhalde bi orta nokta

canm senn isimlerde çok hoş en fazla ela ve ırmagı begendim ben

bunlardanda nille ırmağı beğendim cnm ırmak incide olabilir kıznın ismi

ben asude dedim canım umarım hayırlısı olur. isimler o kadar yaygınki insan ne yapacağını şaşırıyor.

yüsra efnan çok hoşuma gidiyo benimde, cennet ve cennetteki güzel gözlü kız anlamları birde belinay cennetteki peygamber çiçeği çok güzel anlamı

yüsra kolaylık demek. kuranda böyle geçiyor canım.

KATREEE çok iyi araştırmamışsın canım...Leyl suresi 7. Ayet, a’la suresi 8. Ayet , talak suresi 7. Ayet, inşirah suresi 6. Ayet gibi kur’an-ı kerimin bir çok yerinde geçer. anlamı ise ’’en kolay yer’’ yani ’’cennet’’ manasını taşır kur’anda. (elmalılı orjinal meal-taberi tefsiri)....Leyl suresi 7. Ayetin tefsiri: (fe senüyessiruhu lil yüsra) ’’biz onu yüsraya (en kolayına) kolaylıyacağız’’ (elmalılı-orijinal) burada zikredilen "en kolay olan´dan maksat, allahın razı olacağı amelleri işlemek ve bu yolla cennete ulaşmaktır. (taberi tefsiri) . "en kolay olan´dan maksat, allahın razı olacağı amelleri işlemek ve bu yolla cennete ulaşmaktır.YÜSRA.

Son düzenleme:
bende İnci'ye oy verdim çok güzel bir isim soyismini babası veriyor zaten bıraksında isim annenin hakkı olsun

Son düzenleme:
Kiz ismi secmek kadar zor bisey yok bence
ben nerdeyse cildiracaktim kizima isim secerken ..
hergün evde duruuu .. berrin .. defnee .. masalll diye seslendigim cok olmustu ..
sonunda annemin isminin kisaltilmisi olan NiL'de karar kildim ama yaninada bi isim daha istiyordum
ve burdan bi arkadas Mira ismini önerdi ..

ve kizim adi Nil Mira Oldu

Senin seceneklerin arasinda en cok Yaren ismini begendim ..
tanidigim bi arkadasin kizinin adi yaren ve cok güzel efendi bi kiz ..
yanaklari gamzeli gamzeli saclari bukle bukle cok hos bi kiz
Saglicakla gelsin melegin arkadasim

teşekkr ettim herkese kızlaaaaaaaar walla kız annesi olp isim bulmak ayrı zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…