Bitecek. Hüznümü bitireceğim... belki bugün...

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Sanirim depresyon bu veya tukenmislik ya da olan durum bu bilmiyorum

O kadar o kadar mutsuzum ki

O kadar yalniz sevgisiz umutsuzum ki

Bi insan hic mi sevilmez. Herkes tarafindan mi 2.plana atilir

Bazen bakiyorum. Ya bazi insanlar o kadar cok seviliyor ki
O kadar mutlular ki
Gercekten universiteli 20 yasinds piril piril bir genc kiz gibi yasiyorlar hayatlarini

Cogunda gozum yok. Hayatimi devam ettirmeye guc bulacak kadar bi huzur mutluluk alsam yeterdi...

Ders calisamiyorum. Cunku kendime guvenim yok inancim yok. Kimsenin inanmadigi biri kendine inanmakta baya zorlaniyor...

annem ufacik bisey icin 1 haftadir aramiyor beni konusmuyor benimle. En kucuk cocugum ben. abimle ablamla baristi benle konusmuyo ayni konuda bi gerginlik yasamistik. Cunku hepsi kendini korudu bi sekilde. Ben aptali onlari dusundugumden sustugumdan evin kurbani oldum.
Hastaydim griptim acillerde surundum. Ablama soyle dedim. Gebersin beter olsun demis.
Bunu diyen anneme ne diyeyim... bunu bana ileten ablama ne diyeyim....
Hickimse dusunmuyo beni. Kirilir uzulur yok evden uzakta yok en kucuk... hickimse sevmiyor da dusunmuyor da

O kadar kirgin ve yalnizim ki

Cevremdeki herkesin bi onceligi onemsedigi kendini onemseyen birileri var
Bende hicbiri yok

Ruyamda intihar ediyodum. Annen bile seni sevmeyip bu kadar kiriyosa yasayip ne yapacagim ki. Sebebim buydu. Sebebim bu olacak...

Uyandigimda o kadar mantikli geldi ki.
Yasamak icin gram hevesim yok. Canima kiymaya cesaretim de yok. O kadar zavalliyim ki istegimin arkasinda duracak cesaretimyok

Oyle bi hayatim var ki rabbim de beni sevmiyor. Ne gunah isledim de beni iteledigi sevmedigi kullarindan biri etti bilmiyorum

itiraz edenler olacaktir. Bilmiyorsunuz
yasadiklarimi bahtsizligimi mutsuzlugumu yalnizligimi bilmiyorsunuz

belki yaparim. Hayatimda ilk defa lafta atip tuttugum cesaretimi hayata geciririm

zaten kimse icin bi kayip olmayacak. En azindan ben bi sureligine sessizlige huzura kavusurum

sakın boyle bırsey yapma...Sorun sıkıntı kat be kat agırını yasayan cevremde etrafta cok ınsan var.Bunlardan bırı de benım...Ve herkes bır tarafa Yaradanın senı sevmedıgını nasıl dusunursun ? Sakın sakın boyle dusunme lutfen...Hele ıntıhar Allah korusun.Lutfen destek almaya calıs profesyonel olarak..Lutfen..

Bunların hepsi sen kendini sevmediğin için oluyor biliyor musun ?
Bir shail havası bir simit yeter kimi zaman mutluluğa
Ama ah biz insnalar tüm dünyayı parselleyip kazık çakacakmışız gibi yaşıyoruz
Kimisi ablasını, kimisi eltisini vs. kıyas edip hayatı kendine zindan ediyo
Sen hep en iyileri düşünüp kendini şanssız ilan etmişsin ama kimisine göre de sen daha şanslısındır
Annem bana küstü ablamla barıştı bile diyosun da ah be canım hayat fani kimisi daha doğarken annesi ölüyo onlar ne yapsın
Hadi toplu intihara mı gidelim bu mu çözüm, saçmalama lütfen
Dua et, çaba göster, tırnaklarını çıkar bu hayatta... Hedefin hedeflerin için uğraş, kendini mutlu eden şeylere yönel..
Sen yarının annesisin, annene kızarken ondan farkın olsun olur mu ?

Son düzenleme:
Vermiyor...
Yillardir vermiyor... bu kadar sinamasi icin gucum yokki benim. Imtihansa da yoruldum ben. Olmuyor. Gitmiyor...

Sakin kendinize zarar verecek bir eylemde bulunmayın
Zaman..Herşeyin ilacı herkesin hayatında böyle durumlar olabilir
Bu durumları yaşayan herkes ölümü düşünseydi...
Güçlü bir bayan olun lütfen Anlattıklarınız atlatılamayacak şeyler değil zaman bırakmayı deneyim

Bugünde gün doğduysa Şükretmek için sebebim var benim. .
Elhamdülillah verdiğin nimetlerinden rabbim. .
Bizden yukarıya değil, bizden kötü durumda olanları görmeliyiz. .
Annesiz, kimsesiz insanlar da var ..
Rabbim gönlüne göre versin tatlım. .
İyi düşün , iyi olsun. .

Intihar etmek, ölmek kimse için bir son veya bir başlangıç değildir. O yüzden hicbirseyin çözümü de değildir. Bişeyler çözmek için biseylerden kurtulmak için kişi bildiği alternatif başka bir yola çıkabilir. Ama ölüm bilinmeyen bir yoldur. Ne olacak ölünce onu anlamıyorum Ohh be içime bi ferahlık geldi mi diyeceksin. Ordan insanları görüp annenin üzüldügunu veyahut uzulmedigini görüp Hımmm boyleymis mi diyeceksin? Ya sonra? Biliyor musun ne olacak öyle yada böyle herkes hayatına devam edecek sen canından olduğunla kalacaksın. Can senin canın. Kararı da sen vereceksin. Böyle ruh hali durumlarimda ben genellikle Kur'an okurum dua ederim yeni romanlar alıp okumasam da masama koyar okuyacam sizi diye onlarla konuşurum. Zamanla geçer bu ruh hali zaten güçlü olmayı da böyle zamanlarda öğreniyor insan bunu da bil. Hayatını eline al ve yola devam..

Hayat düşündüğümüzü sunuyor bize.
Hani sen karamsarlık içinde negatif düşünceler üretiyorsun ya
işte bu nedenle hayata sunduğunun yankıları da olumsuz oluyor.
Anneni arayıp onu çok sevdiğini ve özlediğini söyle ve yankısını bekle.

Vermiyor...
Yillardir vermiyor... bu kadar sinamasi icin gucum yokki benim. Imtihansa da yoruldum ben. Olmuyor. Gitmiyor...

Hayat tamda en olmaz dediğin anda değişir.. Mevlana -Şems kuralında bir söz vardı hatırladığım kadarıyla yazayım......"İşler yolunda gitmeyecek ,hayatım alt üstüne gelecek diye endişelenme..Nereden bileceksin hayatının altının üstünden daha iyi olmayacağını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…