- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Ben de '' Evi temizlicem, en çok ben temizlicem en güzel ben temizlicem. '' diye kalktım, hala bulaşıklar bile duruyor.İlk zamanlar kafayı yemiştim. Sürekli evin içinde koşuyordum bir orayaaa bir buraya saçlarım aşırı dökülüyordu. Sonra birden bir rahatlama geldi saldım gitti
Evin halini şimdi çeksem şaşarsınız. Berbat durumda ve ben ne mi yapıyorum , çay içiyorumeğer durum varsa mutlaka robot süpürge alınız. Çok çok çok işe yatıyor.
Evde oturup ev işini yetiştiremiyorum ühü ühü assfgklçHem çalışıp hem çocuk büyüten çok arkadasm olduğundan dolayı bütün gün evdeyken çamaşır dağ oluyor denmesi normal bir durum değil Allah aşkına artık evde oturup ev işini yetiştiremiyorum demogojisini bırakın artık ya
Bu benBen de '' Evi temizlicem, en çok ben temizlicem en güzel ben temizlicem. '' diye kalktım, hala bulaşıklar bile duruyor.
Geçen yine genellemelerde boğuluyorduk.Hem çalışıp hem çocuk büyüten çok arkadasm olduğundan dolayı bütün gün evdeyken çamaşır dağ oluyor denmesi normal bir durum değil Allah aşkına artık evde oturup ev işini yetiştiremiyorum demogojisini bırakın artık ya
Demogoji yapmayı bırak git ev işi yapBu benbide bazı günler kek yapıyorum çamaşırlar beklesin kek daha önemli
Utanmıyorsun şunu yazmaya bir de. Eline TLF alama kadar git evini temizleBen de '' Evi temizlicem, en çok ben temizlicem en güzel ben temizlicem. '' diye kalktım, hala bulaşıklar bile duruyor.
Yaptım kız biraz yaptım biraz da demogoji zamanıDemogoji yapmayı bırak git ev işi yap
Tembelim ben demiş miydim? Evet, tembelim.Utanmıyorsun şunu yazmaya bir de. Eline TLF alama kadar git evini temizle
Ben deTembelim ben demiş miydim? Evet, tembelim.
Güle güle büyütün bebeğinizi, zaman geçtikçe bir rutin mutlaka oluşur henüz çok yeni annesiniz, çok normal.Valla yorumlarınızı gülerek okudum çok sağolun. Sayınizmirlibjkkartal o işler senin dediğin gibi olmuyor. Bebeğin yanından gün boyunca ayrılamıyorsun haliyle ev işleri kalıyor. Bu sana göre tembellik olabilir ama bi nevi mecburiyetten. Takmak istemiyorum inanın ama odalara girdikçe moralim bozuluyor hamilelikte başlıyor zaten ev işi yapamama şimdiye değin sarkıyor. Ama şunu net anladım asla ilk çocuksuz hallerim gibi temizlik yapamıyxam önce bunu kabullenmem gerekiyor
Yaşasın tembellikTembelim ben demiş miydim? Evet, tembelim.
Özellikle zor bir bebek olmasa da bebek bakımı zor bir iş. Her şeyiyle size muhtaç küçücük bir canlı sonuçta. O içine doğduğu yeni dünyaya adapte olmaya çalışıyor, siz yeni rolünüze. Doğal olarak çok yorucu. O yüzden bebeğim zor değil ben niye yetişemiyorum ev dağınık falan diye kendinizi suçlamayın lütfen. Bebeğinize ve kendinize bakın yeter. Her şey bir şekilde yoluna girer nasılsa.Ayy ne bilim zor bi bebekte değil ama neden böyle
Robot süpürge alın, arada bir de yardımcı alın. Ayrıca daha 3 aylık bebeğiniz var 1-2 yaşına gelince anca düzene oturur.İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum ve çok halsiz düşüyorum akşama doğru pilim bitiyor bebişim zor bi bebek değil ama bütün gün ilgilen yorucu oluyor tabiki.. Ama asıl sıkıntım ev.. Bıktım ev işlerinden. Mutfağı temizliyorum dolaplar silinecek, balkon duruyor.. Banyo wc var.. Çamaşırlar dağ gibi.. Sürekli yerlerde saç tellerim dökülme olduğu için sinirlem bozuldu neden herşey hemen kirleniyor.. Eşim nerdeyse hergün işe gidiyor ondan da çok yardım alamıyorum.. Eve yardımcı alsam önce evi temizlemem gerekir o derece. Ne yapmalıyım stres yapıyorum bu durumu çook herkeste mi böylr millete bakıyorum misafir bile ağırlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?