- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Evet, kendi hayatında mutsuz bence.Sen niye böylesin ya bu gördüğüm kaçıncı mesajın. Zevk mi alıyorsun millete laf sokmaktan yada kendi hayatında istediklerini yapamıyorsun da burada agresif ve muhalefet olarak mı tatmin oluyorsun? 3 aylık bebeği olan loğusa bir insana şunlar söylenmez , biraz düzgün olmaya çalışın lütfen.
Hem çalışıp hem çocuk büyüten çok arkadasm olduğundan dolayı bütün gün evdeyken çamaşır dağ oluyor denmesi normal bir durum değil Allah aşkına artık evde oturup ev işini yetiştiremiyorum demogojisini bırakın artık yaSiz kimsiniz insanlara tembel diyorsun? Siz kimsiniz insanlara hakaret ediyorsunuz? Bir insanla böyle konuşamazsınız. Bunun adı dobralık değil, patavatsızlık ve terbiyesizlik. Patavatsız ve terbiyesizsiniz. Önce dönüp kendinize bakın, muhtemelen reel hayatınızda çok mutsuzsunuz o yüzden burada insanlara laf sokup aşağılayarak insanların mutsuzluğundan faydalanmaya çalışıyorsunuz. Rezillik resmen.
Ne alaka benim konumla falan ay çok enteresansınız yaEvet, kendi hayatında mutsuz bence.
Arkadaşı yokmuş, belki burada bu şekilde yazarak can sıkıntısını gidermeye çalışıyor olabilir. Ayrıca konu sahibine tembel diyeceğine canı sıkıldıkça en ufak tartışmada işi bırakıp evde 6 7 ay işsiz oturan kocasına tembel desin. E kocasına diyemediği için konu sahibine diyor muhtemelen.
Valla ben TEK yaşıyorum ev arkadaşım bile yok, benim evim sürekli kirleniyorsa haftada 1 2 en az temizlik gerektiriyorsa sizinki cok normal..İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum ve çok halsiz düşüyorum akşama doğru pilim bitiyor bebişim zor bi bebek değil ama bütün gün ilgilen yorucu oluyor tabiki.. Ama asıl sıkıntım ev.. Bıktım ev işlerinden. Mutfağı temizliyorum dolaplar silinecek, balkon duruyor.. Banyo wc var.. Çamaşırlar dağ gibi.. Sürekli yerlerde saç tellerim dökülme olduğu için sinirlem bozuldu neden herşey hemen kirleniyor.. Eşim nerdeyse hergün işe gidiyor ondan da çok yardım alamıyorum.. Eve yardımcı alsam önce evi temizlemem gerekir o derece. Ne yapmalıyım stres yapıyorum bu durumu çook herkeste mi böylr millete bakıyorum misafir bile ağırlıyor
İstediğini söyleyen istemediğini işitir.Ne alaka benim konumla falan ay çok enteresansınız yabayılıyorum hoşunuza gitmeyen yorum görünce mutsuz bence demenize nerden bu kanıya vardınız? :) yorum benim ister beğenir ister beğenmezsin ama kalkıp benim konularımı araştırıp ısıtıp sofraya koymaya beni vurmaya çabalama uğraşın boşa çünkü :)
Çocuk sahibi değilsin, o yüzden bu konuda keskin yorum yapma hakkına sahip değilsin, bak arkadaşla ilgili konunda vardı çok arkadaşın yokmuş, hayat ve insanlar senin çevrendeki 1 2 kişiden ibaret değil. Belki çocuğu koliktir belki çocuğu durmuyordur belki gazlıdır belki problemleri vardır bilemezsin. O çamaşırlar tek başına ayıklanıp makineye girmiyor, o bulaşıklar kendi kendine makineden çıkarılıp dizilmiyor, çamaşırlar bir şıkla asılıp toplanıp katlanmıyor. Sebzeler kendi kendine doğranıp yağda kavrulup suyunu ayarlayamıyor. Kendi bebeğin olmadığı için bu halleri bilmiyorsun, hiçbirşey senin dışarıdan gördüğün gibi değil kadın evde oturmuyor çocuk bakıyor. Benim kuzenim saatlerce bebeği kucağında evi gezdirirdi ağlamasın sussun uyusun diye.Sürekli ağlayan özellikle bebekli hayatı yeni tadan insanların bu şekilde bocalaması çok normal. Ama yeni bebeği olmuş bir kadına kalkıp "tembel, ağır" yazmak anormallik ve terbiyesizliktir. Dobralıkla patavatsızlık/terbiyesizlik arasındaki ince çizgi vardır sen o çizginin patavatsızlık kısmındasın. Her yoruma saygım var ama senin gibi terbiyesizlik yapanlara asla. Sen burada millete tembel diyeceğine keyfi işini bırakıp 7 8 ay işsiz dolaşan kocana tembel de. Asıl tembel olan o çünkü.Hem çalışıp hem çocuk büyüten çok arkadasm olduğundan dolayı bütün gün evdeyken çamaşır dağ oluyor denmesi normal bir durum değil Allah aşkına artık evde oturup ev işini yetiştiremiyorum demogojisini bırakın artık ya
Canım onun çocukları büyümüştür muhtemelen.Pandemide misafir gelmesin daha iyi bosverin.
Valla kadin var kadin var dedikleri bu sanirim.
Arkadaş var iki çocukla film gecesi bile yapıyor esiyle.
Benim bebeğim az evvel uyudu. Ne yapsam ne yapsam dedim kahve mi içsem..
Üşendim çekmeceden ıki şeker attım ağzıma birazdan yatar uyurum.
Aynen cok zor bir cocugum yok buna rağmen ben bitiyorum..
Tembelim galiba..
Bir yardımcı haftada bir kez gelse çok faydası olur.Bir de vitamin değerlerinize baktırın eksik varsa takviye edilsin.Evet ya çocuğa bakmıcam ya ev işi.. Çocuğumu ihmal edemem şuan bana en çok ihtiyacı olan dönem.
Biri 4 yaşında Biri 5 aylik 2 oğlan be canım:)Canım onun çocukları büyümüştür muhtemelen.
Ne kadar da kolay olsa bebek yoruyor insanı.
Iki çocuğum var, bazen film izleriz, ama çoğu zaman yatar uyuruz :)
Tembel değilsin bence gayet normal..
İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum ve çok halsiz düşüyorum akşama doğru pilim bitiyor bebişim zor bi bebek değil ama bütün gün ilgilen yorucu oluyor tabiki.. Ama asıl sıkıntım ev.. Bıktım ev işlerinden. Mutfağı temizliyorum dolaplar silinecek, balkon duruyor.. Banyo wc var.. Çamaşırlar dağ gibi.. Sürekli yerlerde saç tellerim dökülme olduğu için sinirlem bozuldu neden herşey hemen kirleniyor.. Eşim nerdeyse hergün işe gidiyor ondan da çok yardım alamıyorum.. Eve yardımcı alsam önce evi temizlemem gerekir o derece. Ne yapmalıyım stres yapıyorum bu durumu çook herkeste mi böylr millete bakıyorum misafir bile ağırlıyor
E tamam biri büyümüş işte.Biri 4 yaşında Biri 5 aylik 2 oğlan be canım:)
Herkes aynı değil, herkesin çocuğu da aynı değil. Olmak zorunda da değil. Biz tembeliz, ne olacak? Evde oturanlar size güvenip oturmuyor, evde oturup iş yetiştirememeyi anlamıyor olabilirsiniz, Allah çocuk nasip ederse anlarsınız inşallah ya da anlamazsınız yine, ama bu kin nefret normal değil. Neyin acısını çıkarıyorsunuz lohusa kadından?Hem çalışıp hem çocuk büyüten çok arkadasm olduğundan dolayı bütün gün evdeyken çamaşır dağ oluyor denmesi normal bir durum değil Allah aşkına artık evde oturup ev işini yetiştiremiyorum demogojisini bırakın artık ya
Çalışan kadınlara çok ayıp oldu tüh.Hem çalışıp hem çocuk büyüten çok arkadasm olduğundan dolayı bütün gün evdeyken çamaşır dağ oluyor denmesi normal bir durum değil Allah aşkına artık evde oturup ev işini yetiştiremiyorum demogojisini bırakın artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?