- 14 Mart 2019
- 2.004
- 2.537
- 133
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Aynen bende öyle 1 buçuk sene sonra dip bucak temizleyebildimBen bebekten sonra 1,5 sene evi temizleyemedim... Umrumda bile olmadı. Önemli olan bebeğin bakımı ve kendi sağlığımdı
Ya Bi hafta sonu eşin bebekle ilgilensin Bi sil süpür yap olduğu kadar ağırla misafiriniAynen öyle sağolun valla hep bu millet iş arkadaşlarım bebek daha küçük sonra görmeye gelin dememe dahi bozuluyorlar
Valla şimdiden bitkin hissediyorum o zaman a umarım enerjim olur yani kafamda takıntı yapmamın sebebi böyle insanları da görmem herşeye yetişen
Onların yanına gelen yardım edenleri vardır ya da eşleri ev işlerine yardım ediyordur ve herkesin çocuğu bir olmaz. Benim evimde etrafta çok kum olması nedeniyle hep kirlenir ben doğum sonrası habersiz misafir almamayı düşünüyorum gelicez diyene müsait değilim kimse kusura bakmasınAy ne bilim millete bakıyorum misafir de alıyor herşeyi yapıyor ben normal hayata bile tam adapte olamadım bitkin haldeyim
Süpürge işini eşinden yapmasını isteyebilirsin.Evet yapamıyorum ama hep kafams takıyorum saç tellerini gördükçe sinirlerim bozuluyor
Bebegim 13 aylik oldu hala o dediginiz normal hayata donemiyorumAy ne bilim millete bakıyorum misafir de alıyor herşeyi yapıyor ben normal hayata bile tam adapte olamadım bitkin haldeyim
Allah sabır versin bende ayni durumu yaşıyorum. Iki tane çocuğum var sürekli ev süpürme mutfak toplama çamaşır yani detayli temizlik yapmaya zamanim enerjim olmuyor. Yardım alabileceğiniz birileri yok mu etrafınızda ailenizden ?İyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum ve çok halsiz düşüyorum akşama doğru pilim bitiyor bebişim zor bi bebek değil ama bütün gün ilgilen yorucu oluyor tabiki.. Ama asıl sıkıntım ev.. Bıktım ev işlerinden. Mutfağı temizliyorum dolaplar silinecek, balkon duruyor.. Banyo wc var.. Çamaşırlar dağ gibi.. Sürekli yerlerde saç tellerim dökülme olduğu için sinirlem bozuldu neden herşey hemen kirleniyor.. Eşim nerdeyse hergün işe gidiyor ondan da çok yardım alamıyorum.. Eve yardımcı alsam önce evi temizlemem gerekir o derece. Ne yapmalıyım stres yapıyorum bu durumu çook herkeste mi böylr millete bakıyorum misafir bile ağırlıyor
Strese gırmeyın .Emzırıosunız.Şu donemde benegınızın daglıgı onemlı .Temızlıkcı alınca neden temızlemenız gereksınkı ?Kız kardesınız annenız vs yardım edemezmıİyi akşamlar arkadaşlar. 3 aylık bebeğim var. Emziriyorum ve çok halsiz düşüyorum akşama doğru pilim bitiyor bebişim zor bi bebek değil ama bütün gün ilgilen yorucu oluyor tabiki.. Ama asıl sıkıntım ev.. Bıktım ev işlerinden. Mutfağı temizliyorum dolaplar silinecek, balkon duruyor.. Banyo wc var.. Çamaşırlar dağ gibi.. Sürekli yerlerde saç tellerim dökülme olduğu için sinirlem bozuldu neden herşey hemen kirleniyor.. Eşim nerdeyse hergün işe gidiyor ondan da çok yardım alamıyorum.. Eve yardımcı alsam önce evi temizlemem gerekir o derece. Ne yapmalıyım stres yapıyorum bu durumu çook herkeste mi böylr millete bakıyorum misafir bile ağırlıyor
Sen niye böylesin ya bu gördüğüm kaçıncı mesajın. Zevk mi alıyorsun millete laf sokmaktan yada kendi hayatında istediklerini yapamıyorsun da burada agresif ve muhalefet olarak mı tatmin oluyorsun? 3 aylık bebeği olan loğusa bir insana şunlar söylenmez , biraz düzgün olmaya çalışın lütfen.Tembel ve ağırsınız bu sebeple hiçbr işiniz yetişmiyor çamaşır dedğiniz makina yıkıyor bir deterjan atmalık işi var o çalışrken bebeklede ilgilenme şansınız var yani dağ gbi olması sizin rahatlığınızdan kaynaklı
Siz kimsiniz insanlara tembel diyorsun? Siz kimsiniz insanlara hakaret ediyorsunuz? Bir insanla böyle konuşamazsınız. Bunun adı dobralık değil, patavatsızlık ve terbiyesizlik. Patavatsız ve terbiyesizsiniz. Önce dönüp kendinize bakın, muhtemelen reel hayatınızda çok mutsuzsunuz o yüzden burada insanlara laf sokup aşağılayarak insanların mutsuzluğundan faydalanmaya çalışıyorsunuz. Rezillik resmen.Tembel ve ağırsınız bu sebeple hiçbr işiniz yetişmiyor çamaşır dedğiniz makina yıkıyor bir deterjan atmalık işi var o çalışrken bebeklede ilgilenme şansınız var yani dağ gbi olması sizin rahatlığınızdan kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?