- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi karamelizeee
-
aslında kv de destek oldu tedavi sürecinde bizde kaldı yardımcı oldu ama böyle bisy duyunca cok sasırdım acaba ben mi büyüttüm diye düsündüm..Klasik kv işte hem sorun sizde olunca elaleme rezil olmuyorsunuz bunu da böyle bilin.
Umarım tez zamanda bi evladınız olur.
Kv yi takma eşin destekçin sonuçta
Bu konular mahrem geliyo bana.öncelikle merhaba sizi sıkmadan kısaca anlatmak istiyorum derdimi basından gecenler yardımcı olursa sevinirim..
Öncelikle 3 yıllık evliyim temmuz ayında doktora gittik bende pco oldugu icin gebe kalamıyordum aşılama yaptırmak istedim, doktorum eşime sperm testi yaptı ve sonucu dan diye yüzüme karsı söyledi..
sperm sayısı ve kalitesi cok düsük.. tüp bebek.. ben orada şoka girdim eşime senin gelmene gerek yok sonucta benimle alakalı pco var dedim ve o işe gitti.. sonra ona söyledim aslında ama tüp bebegi sadece ondan kaynaklı oldugunu bilmiyordu..
Neyse biz apar topar tüp bebek yaptık cok şükür tutmustu ama ne yazık ki kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık.. subatta yeni tedaviye baslayıp transfer olucaz..
bi kaç hafta once eltimle telefonla konusurken bana dedi ki; kv annemin komsusuna senin yumurtaların yokmus ondan tüp bebek yaptılar demiş, dedi.
bende buna cok üzüldüm sinirden ağladım..(eşim bilmiyordu ondan dolayı yaptıgımızı cunku igneler haplar derken cok üzülüyordu beni gördükce, bende söylemedim o gün ögrendi sorunu)
asıl olay sorunun bende yada eşimde olması degildi, kv hep kızım askım bebegim der arkadas gibi davranır ama oglunun sorunundan utanıp beni elaleme ki eltimin annesinin komsusuna anlatması aşırı sinirimi bozdu bu konuda hasssasım tedavi aşamaları hormon takviyeleri cok zor geçti.. benim bebegim sorunum bana özel sonucta..
ama kv yemin ediyor eşim o gece gitti dedin mi dedi yemin etti söylemedim diye, (gerçi benim kv herşeye yemin eder saklama huyu yalan soyleme huyu vardır eşimde bilir)
şimdi bozuguz kv ile eltime de güvenemiyorum ama eşiminde annesi tek basına vicdanımda rahat etmiyor küs kalmaya.. netice de bi annesi var..
birde yılbasında benim ailem bize geldiler kv de davet ettim 2 gün oncede bursaya doktora gittik ve rahim kalınlasmasından dolayı tedaviye basladık transferi erteledik benim moralim bozuldu.. eşim eve gelince annem bsey dedi mi actı mı o tartırmayı dedi..hayır bisey sormadı dedm bu sefer de eşim annesini aramıs sen kıza neden sormuyorsun ne kadar ayıp ne kadar art niyetlisin iyilik yapıp seni davet edyor sen doktoru bile sormuyorlar diye..
Uzattım özür dilerim.. Sizce çok mu hassasım kime güvenip inanıcam bilmiyorum.. ama böyle bi dedikodu olduysa da asla unutamam cok kırıldım..
Kv işte boşver geneli ikiyüzlü tecrübe ile sabittir:)aslında kv de destek oldu tedavi sürecinde bizde kaldı yardımcı oldu ama böyle bisy duyunca cok sasırdım acaba ben mi büyüttüm diye düsündüm..
kv konusuna değinmeyeceğimöncelikle merhaba sizi sıkmadan kısaca anlatmak istiyorum derdimi basından gecenler yardımcı olursa sevinirim..
Öncelikle 3 yıllık evliyim temmuz ayında doktora gittik bende pco oldugu icin gebe kalamıyordum aşılama yaptırmak istedim, doktorum eşime sperm testi yaptı ve sonucu dan diye yüzüme karsı söyledi..
sperm sayısı ve kalitesi cok düsük.. tüp bebek.. ben orada şoka girdim eşime senin gelmene gerek yok sonucta benimle alakalı pco var dedim ve o işe gitti.. sonra ona söyledim aslında ama tüp bebegi sadece ondan kaynaklı oldugunu bilmiyordu..
Neyse biz apar topar tüp bebek yaptık cok şükür tutmustu ama ne yazık ki kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık.. subatta yeni tedaviye baslayıp transfer olucaz..
bi kaç hafta once eltimle telefonla konusurken bana dedi ki; kv annemin komsusuna senin yumurtaların yokmus ondan tüp bebek yaptılar demiş, dedi.
bende buna cok üzüldüm sinirden ağladım..(eşim bilmiyordu ondan dolayı yaptıgımızı cunku igneler haplar derken cok üzülüyordu beni gördükce, bende söylemedim o gün ögrendi sorunu)
asıl olay sorunun bende yada eşimde olması degildi, kv hep kızım askım bebegim der arkadas gibi davranır ama oglunun sorunundan utanıp beni elaleme ki eltimin annesinin komsusuna anlatması aşırı sinirimi bozdu bu konuda hasssasım tedavi aşamaları hormon takviyeleri cok zor geçti.. benim bebegim sorunum bana özel sonucta..
ama kv yemin ediyor eşim o gece gitti dedin mi dedi yemin etti söylemedim diye, (gerçi benim kv herşeye yemin eder saklama huyu yalan soyleme huyu vardır eşimde bilir)
şimdi bozuguz kv ile eltime de güvenemiyorum ama eşiminde annesi tek basına vicdanımda rahat etmiyor küs kalmaya.. netice de bi annesi var..
birde yılbasında benim ailem bize geldiler kv de davet ettim 2 gün oncede bursaya doktora gittik ve rahim kalınlasmasından dolayı tedaviye basladık transferi erteledik benim moralim bozuldu.. eşim eve gelince annem bsey dedi mi actı mı o tartırmayı dedi..hayır bisey sormadı dedm bu sefer de eşim annesini aramıs sen kıza neden sormuyorsun ne kadar ayıp ne kadar art niyetlisin iyilik yapıp seni davet edyor sen doktoru bile sormuyorlar diye..
Uzattım özür dilerim.. Sizce çok mu hassasım kime güvenip inanıcam bilmiyorum.. ama böyle bi dedikodu olduysa da asla unutamam cok kırıldım..
mesela kv eşime hamile kalabilmek icin tedavi görmüş ben bunu duydum agzını aradım anlatmadı bi kac kez.. sonra direk sordum eşim vardı eveet tedavi gördüm dedi.. niye saklar ki ayıp bişsey miKlasik kv işte hem sorun sizde olunca elaleme rezil olmuyorsunuz bunu da böyle bilin.
Umarım tez zamanda bi evladınız olur.
Kv yi takma eşin destekçin sonuçta
aslında kv de destek oldu tedavi sürecinde bizde kaldı yardımcı oldu ama böyle bisy duyunca cok sasırdım acaba ben mi büyüttüm diye düsündüm..
merhabalar hemen yanıtlıyım.kv konusuna değinmeyeceğim
benım bebeğim de tüp bebek
öncelikle tüp bebek apartopar olayına gelmez
tutması için ciddi calısma yapmak lazım
senin kanında pıhtılasma var mı baktı mı dr un?
coraspin verdi mi transfer oncesı ve sonrası
ayrıca senın rahımınde perde polis mıyom var mı bakıldı mı?
ve eşinle sen kandan genetik test yaptırdınız mı?
emriyon kacıncı gun embrıyosu idi ve pgt ye gitti mi?
bunlar tüp bebeğin tutması için gerekli olan etkenler .
bunlara baktırmazsan istersen 10 kere yaptır tutmaz düşer
bunlardan birinde sorun varsa tabiki
öncelikle merhaba sizi sıkmadan kısaca anlatmak istiyorum derdimi basından gecenler yardımcı olursa sevinirim..
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. insan sinir oluyor sonucta geliniz diye evlat degil miyiz..Dert etme kendine yaşamaya bak benim de kayınvaliden ilk dış gebeliğimde herkese benim yumurtalıklarımın alındığını söylemişti. düşünsene bi bayanın yumurtalıkları alınsa bi daha hamile kalamaz.. Ama Rabbim yüzüme güldü 2 dış gebelikten sonra normal yolla gebe kaldı. Şuan 6 aylığız hayırlısıyla 3 ayımız kaldı.
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. insan sinir oluyor sonucta geliniz diye evlat degil miyiz..
aynen aynen bana da sevgisi samimi gelmiyor. elalem yanında sarılmalar öpmeler sevgi gösterileri..ama samimiyetsiz...Kaynana iste melek olsa kanadı çarpar diye boşuna dememişler :) benimde kayınvalidem kuzum yavrum diye hitap eder bana ama bir anne yakınlığını asla hissetmiyorum alamıyorum o duyguyu kendisinden... Sen eşinle olan iç huzuruna bak kimseyide evliğine burnunu karıştırmasına izin verme.... Ben 2. dış gebeliğimi yaşarken kayıpederim kulaklarım duya duya bunlar bizden birşsey saklıyor doktorla konuşcam ben bi hastalığı var kesin bunun demişti.. şimdi sadece eşimin hatrına gidip geliyorum evlerine asla muhabbet etmiyorum soru sorarlarsa cevap veriyorum.
konu tamamen kv nin bana bu zamana kadar kızıymısım gibi davranmasıyla alakalı. 7yıldır birlikteyiz hep kızı gibi davranır ama smdi oglunu korurmuscasına böyle biseyle karsılasınca kırıldım benim icin özel bi bebekti dedikodu malzemesi olmasından cok rahatsız oldum..Bence böyle konularda aşırı tepki gösteriliyor. Elbette üzüldüğünüzü , güveninizi kırdığını kadına söyleyin, ama günlerce üzülecek, sinirlenecek bir durum değil.
Elalem öyle ya da böyle bilse ne olur ki? Yumurta kalitesi, sperm sayısı vs insanın eforu, çabası ile oluşan bişey değil sonuçta. Sizin yumurta sayınız yetersiz olsaydı bile, bu sizi sorunlu bir kadın, ya da eksik bir eş yapmaz.
aynen aynen bana da sevgisi samimi gelmiyor. elalem yanında sarılmalar öpmeler sevgi gösterileri..ama samimiyetsiz...
bana da öyle geliyor eşimin aradıgından haberim yoktu.Üremek veya üreyememek ayıp veya kusur değildir önce bunu bir özümseyin.
Kv densizlik etmiş, boşboğaz işte. Duyurmayın mahrem mevzularınızı. Çocuğun nasıl olduğundan onlara ne.
Kadının dedikodudan dolayı başı yanmış oğlundan zılgıtı yemiş ya, o yüzden müdahil olmamak için meraklı gibi sormak istememiştir.
Gelinimiz bi sıkıntıdan dolayı bebekkeri olmadığını söyledi, tedavi de görüyor. O anlatmadan bi şey sormam, annemlere de hiçbi şey söylemedim. Gelinimize de ben meraklı gibi soramam çekinirim, sen ne zaman anlatmak istersen veya bi şeye ihtiyaç duyarsan burdayım demiştim.
Kadın da çekinip ondan sormadı belki.
önce can sonra canan demişler.. illa ki bi kıskanclık oluyor benimseyemiyorlar.. sonra da sucu gelinlere atıyorlarBak mesela benim annem 8 yıl önce vefat etti nişanlandığımız günden evleneceğimiz güne kadar kızım bir eksiğin var mı? varsa paylaş benimle yapalım alalım demedi çok şükür ablalarım vardı da kimseye muhtaç olmadım... Benim yanımda kızıyla oğlunu dizine yatırır sever hiç düşünmez ki bu kızın annesi yok onun yanında sevmiyim baktıkça üzülür içine atar nerdeeee ağlar bide severken çocuklarını göz yaşları hemen hazır kıta bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?