öncelikle merhaba sizi sıkmadan kısaca anlatmak istiyorum derdimi basından gecenler yardımcı olursa sevinirim..
Öncelikle 3 yıllık evliyim temmuz ayında doktora gittik bende pco oldugu icin gebe kalamıyordum aşılama yaptırmak istedim, doktorum eşime sperm testi yaptı ve sonucu dan diye yüzüme karsı söyledi..
sperm sayısı ve kalitesi cok düsük.. tüp bebek.. ben orada şoka girdim eşime senin gelmene gerek yok sonucta benimle alakalı pco var dedim ve o işe gitti.. sonra ona söyledim aslında ama tüp bebegi sadece ondan kaynaklı oldugunu bilmiyordu..
Neyse biz apar topar tüp bebek yaptık cok şükür tutmustu ama ne yazık ki kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık.. subatta yeni tedaviye baslayıp transfer olucaz..
bi kaç hafta once eltimle telefonla konusurken bana dedi ki; kv annemin komsusuna senin yumurtaların yokmus ondan tüp bebek yaptılar demiş, dedi.
bende buna cok üzüldüm sinirden ağladım..(eşim bilmiyordu ondan dolayı yaptıgımızı cunku igneler haplar derken cok üzülüyordu beni gördükce, bende söylemedim o gün ögrendi sorunu)
asıl olay sorunun bende yada eşimde olması degildi, kv hep kızım askım bebegim der arkadas gibi davranır ama oglunun sorunundan utanıp beni elaleme ki eltimin annesinin komsusuna anlatması aşırı sinirimi bozdu bu konuda hasssasım tedavi aşamaları hormon takviyeleri cok zor geçti.. benim bebegim sorunum bana özel sonucta..
ama kv yemin ediyor eşim o gece gitti dedin mi dedi yemin etti söylemedim diye, (gerçi benim kv herşeye yemin eder saklama huyu yalan soyleme huyu vardır eşimde bilir)
şimdi bozuguz kv ile eltime de güvenemiyorum ama eşiminde annesi tek basına vicdanımda rahat etmiyor küs kalmaya.. netice de bi annesi var..
birde yılbasında benim ailem bize geldiler kv de davet ettim 2 gün oncede bursaya doktora gittik ve rahim kalınlasmasından dolayı tedaviye basladık transferi erteledik benim moralim bozuldu.. eşim eve gelince annem bsey dedi mi actı mı o tartırmayı dedi..hayır bisey sormadı dedm bu sefer de eşim annesini aramıs sen kıza neden sormuyorsun ne kadar ayıp ne kadar art niyetlisin iyilik yapıp seni davet edyor sen doktoru bile sormuyorlar diye..
Uzattım özür dilerim.. Sizce çok mu hassasım kime güvenip inanıcam bilmiyorum.. ama böyle bi dedikodu olduysa da asla unutamam cok kırıldım..