Benim ailemin verip vermiceği belli değil o da vermez diye kaçalım diyo hem evliliğe hazır değilim hem de kaçmak istemiyorum ben anamın babamın duasıyla çıkmak istiyorum evimden :gitme: daha 18 yaşındayım :çok üzgünüm: onu da çok seviyorum...
18 yasında kaçma canım...daha yasın çok genç..sonra bu yıllarını mumla arama...hele bı 22-23 ol...
en az tabı...
unıverste hayalın varsa mutlaka gerçeklestır...
Bu arada çok merak ettim erkek arkadaşın kaç yaşında?
22 yaşında kendisi
evlılık dusunmek ıçın çok erken tabı...
ama neden kaçmanı ıstıyor ...neden ailenı hıçe sayyıyor bu erkek arkadas..
Ailem pek sıcak bakmıyor çünkü aslında ben de vermezler diye tahmin ediyorum ama belki de ikna edebilirim etsem de ben yine 20 den aşağı evlenmek istemiyorum ki
Benim ailemin verip vermiceği belli değil o da vermez diye kaçalım diyo hem evliliğe hazır değilim hem de kaçmak istemiyorum ben anamın babamın duasıyla çıkmak istiyorum evimden :gitme: daha 18 yaşındayım :çok üzgünüm: onu da çok seviyorum...
Aptal aşık durumundayım herşeyi görmeme rağmen ondan vazgeçemiyorum... senağlama
ama ıremcım...ben sımdı okudum senın dıger yazılarını..açtıgın konuları..sana ınanamıyorum..hayret edıyorum...
ımam nıkahı yapmak da neymıss ya...
ve bır suça karısmıs sen onu korumakla aynı hataya yenıden düşmesını saglıyorsun..
ve bence senın kaçmanı ıstemesıde buyuk bır suçççççç...
daha sana bırsey yazmıycam..sen onun hakkında çok konu açmıssın..:hulya:
yazılan yorunları uygulamıycaksan neden fıkırlerımızı alıyorsun canım..
sana burda kımse sevgılıne kaç demez canım..duymak ıstedıgın buysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?