Biten İlişki

Benim ailemin verip vermiceği belli değil o da vermez diye kaçalım diyo hem evliliğe hazır değilim hem de kaçmak istemiyorum ben anamın babamın duasıyla çıkmak istiyorum evimden :gitme: daha 18 yaşındayım :çok üzgünüm: onu da çok seviyorum...

En doğrusunu yapmışsın canım. Daha bu yaşta kaçırmak istemiş seni, sen hayata hazır bile değilken seni bi kaç senede hem eş hem anne yapmayı planlamış. Çok ayıp! Annenin babanın duasını alarak çıkmak istemen kadar daha doğal bişey yok, aslada olamaz. Şu hayatta ne olursa olsun her zaman her şartta yanında olucak tek kişiler onlar. Okulunu bitir güzelim sen. Hayatını kazan Allahın izniyle. Ve seni, sen kaçmadın diye tereden şahsiyette yakında tekrar kapında olur merak etme canım sen. Sen güçlü dur, dimdik dur, asla eğilip büküldüğünü ve üzüldüğünü gösterme ona. Adama bak yaa daha denememiş bile seni istemeyi vermezler diye kaçalım demiş. Ohh ne alaa. lmaz:

En doğrusunu yapmışsın o zaman. Hemde daha evlenmek için erken bi yaş.
Zaten seviyosa emin ol bekler. :teselli:

18 yasında kaçma canım...daha yasın çok genç..sonra bu yıllarını mumla arama...hele bı 22-23 ol...
en az tabı...
unıverste hayalın varsa mutlaka gerçeklestır...

18 yasında kaçma canım...daha yasın çok genç..sonra bu yıllarını mumla arama...hele bı 22-23 ol...
en az tabı...
unıverste hayalın varsa mutlaka gerçeklestır...

Üniversiteyi düşünmüyorum açıktan lise okuyorum ama ben kendimi şuan da evlilik gibi büyük bi sorumluluğa hazır hissetmiyorum adapazarında yaşıyorum öle bişe olduğu takdirde bursa karacabeyde sürdürcem yaşamamı hem de ailemden uzak kesinlikle yapamam

evlılık dusunmek ıçın çok erken tabı...
ama neden kaçmanı ıstıyor ...neden ailenı hıçe sayyıyor bu erkek arkadas..

Ailem pek sıcak bakmıyor çünkü aslında ben de vermezler diye tahmin ediyorum ama belki de ikna edebilirim etsem de ben yine 20 den aşağı evlenmek istemiyorum ki

Ailem pek sıcak bakmıyor çünkü aslında ben de vermezler diye tahmin ediyorum ama belki de ikna edebilirim etsem de ben yine 20 den aşağı evlenmek istemiyorum ki

ailenı dınlemezsen ınan çookk uzulursun....
hayatta onların severek ve ısteyerek bir ömür yanında olmalarını ıstıyorsan aılenle bırlıkte ortak hareket etmelısın...

neyine güvenmiyor?

vardır bi sorunu ki seni kaçmaya sürüklüyor. düşüncesiz adam. bu adam için üzülme güzelim. kaçmadın diye terk eder mi gerçek seven sevgilisini?

evliliğe hazır değilim diyorsun bunu hoş görürdüalsanaalsanasmile

daha 18 yaşındasın

sakın üzülme... bu adam seni biraz olsun düşünse idi böyle bir şeyi senden istemezdiyasakkelime

seviyorum deme... sen sevebilirsin ama böyle bencil düşünen biri seni sevmiyorkötükedihüso​

ama ıremcım...ben sımdı okudum senın dıger yazılarını..açtıgın konuları..sana ınanamıyorum..hayret edıyorum...
ımam nıkahı yapmak da neymıss ya...
ve bır suça karısmıs sen onu korumakla aynı hataya yenıden düşmesını saglıyorsun..
ve bence senın kaçmanı ıstemesıde buyuk bır suçççççç...
daha sana bırsey yazmıycam..sen onun hakkında çok konu açmıssın..:hulya:

Aptal aşık durumundayım herşeyi görmeme rağmen ondan vazgeçemiyorum... senağlama

yazılan yorunları uygulamıycaksan neden fıkırlerımızı alıyorsun canım..

sana burda kımse sevgılıne kaç demez canım..duymak ıstedıgın buysa..

İmam nikahı yapmadık o suç olayı da o mevzu kapandı çünkü onluk bişey yoktu adı geçiyodu sadece

yazılan yorunları uygulamıycaksan neden fıkırlerımızı alıyorsun canım..

sana burda kımse sevgılıne kaç demez canım..duymak ıstedıgın buysa..

Hepiniz kaç deseniz de kaçmam yapamam zaten sadece ne yapmalıyım onu benim bu düşünceme ikna mı etmeliyim yoksa kendi kabuğuma mı çekileyim arayıp sormayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…