Biten iliskiden sonra nasil tekrar iletisim kurulur?

Canim yillik iliskim 1 sene once bitti . Ilk zamanlar disardaki erkeklere o gozle bakmak tuhaf gelmisti . Bakamiyodum bile yani öyle alismisim yillarca biriyle flort etmeyi birak alici gozle bakamiyodum . Sonra zamanla degisti birazcik zaman 5 ay cok erken hele unutmadan sadece seni yipratir

Evet zamana birakmak en hayirlisi. Evet O donemden bende geciyorum etrafima bakinmaktan cekiniyorum Yani Normal demek ki. Tesekkur ederim cevabiniz icin.

Sevmek sevilmek oyle rast gele kisiyle oluyorsa evet bende sizin açınızdan bakamiyorum. Oylesi kalsin daha iyi.
sevmek sevilmek dediginiz sey sizin icin nasil bilmiyorum ama oyle araliksiz aranarak bulunamayacagida kesin. Ki sevme sevilme ihtiyacini dating sitesinden karsilamayi dusunmeye kadar düşülmüşse ortada ciddi bir sorun var demektir.
Sevmek sevilmek evet harika bisey, ama deneme tahtasi yapilmayacak ve her ortamlarda aranmayacak kadarda degerlidir.
Ve once yalniz kalacak kadar guclu olmayan insan sevme sevilme duygusunu bağımlilik olarak yaşar.

Siz okadar yanlis Yere cekmissiniz ki konuyu...Siz de Bu kadar On yargili olmayin Sizin sorunuz da Bu galiba. Yazilandan anlasildi gibi derdimi anlattim. Ve anlasildi gibi de yazdim okadar dusmus olamam diye :) Yani Olumlu bakmiyorum O dating sitelere...Erkek meraklisi gibi algilamaniz da Cok Tuhaf Tabiki herkezin kendi gorusudur. Yazdiklarim gibi yaziyorum tekrar Bu aceleci davranisim degil sadece bende baskasina bakamiyorum iletisim kuramiyorum Bu erkek konusunda. Normal de erkekle iletisim kurmak normaldir illa ki sevgili alici gozuyle olmak zorunda degildir!

Emin ol ''istediğin an'' biri girecektir hayatına. Şu an tam anlamıyla birini istemiyorsun, sadece sevilmek istiyorsun. Oysa kendine sorman gereken soru; sen yeniden birini sevmeye hazır mısın?

Cok Dogru bi soru...Dusunuyorum Hala, tesekkur ederim okuyup yazdin icin ve Zaman ayirdin icin.

5 ay kısa filan değil!hemen ertesi gün de aşık olabilirdiniz.sorun iletişim kuramamanız mı karşınıza birinin çıkmaması mı?aniden gelir güzel şeyler bir anda beklemediğiniz anda.bakımlı güzel bi bayanım sosyal hayatım da var diyorsunuz.ee daha ne olsun.akışına bırakın.şahane bi aşk diliyorum size:KK200:

Sevmek sevilmek oyle rast gele kisiyle oluyorsa evet bende sizin açınızdan bakamiyorum
Önce şuna takıldım, siz evli misiniz ya da sevgiliniz var mı bilmiyorum hatta birini ''seviyor'' musunuz hiç bilmiyorum ama siz planlayıp mı sevdiniz?Dur şunu bir güzel seveyim diye?
Ve evet dating sitelerinde tanışıp birbirini seven insanlar var, her teknolojik imkan gibi iyiye ya da kötüye kullanımı kişinin elinde, ha riskli bu riske değer mi deseydiniz size hak verebilirdim ama size bunları yazma amacım belki bakış açınızı değiştirirsiniz diye.
Ha bir nokta daha, görücü usulü evlenip mutlu olan insanlar da var hani ''planlamıyorlar''. Bazı şeyler rastgele ve düzensiz gelişir.
Son olarak çoğu insan ve ben de aralıksız bir zorunluluk olduğunu düşünmemesini istedik bu bir talep,istek meselesidir. Ben gönülden istenirse gerçekleşeceğine inanırım umarım anlatabilmişimdir.

O iletişim kuracağın insan karşına çıkınca her şey su gibi akar gider merak etme sen.

Şimdilik zamana bırak bazı şeyleri, zamanı gelince su akıp yolunu bulacaktır :)

Konu sahibinin isteğini anormal bulmadım ancak şu da var zaman var canm sanki daha 4 yıllık iliski uzun süre insan sevmek sevilmek istiyor birde şu varki ben de artik sevmek sevilmek istiyorum dolayisiyla duygusal bir boşluktayim ve nerde mallar var beni buldu dikkat et yani müthiş hatalar yapabilirsin en kisa zamanda aşkı bulman dileğiyle :KK200:

bence biraz hayatin tadini cikarin. mutlu olmak icin illaki bir erkege ihtiyaciniz yok. Zamani geldiginde birisi cikar karsiniza ama siz arayisa girmeyin. mutlu olun.

Sevmek sevilmek oyle rast gele kisiyle oluyorsa evet bende sizin açınızdan bakamiyorum. Oylesi kalsin daha iyi.
sevmek sevilmek dediginiz sey sizin icin nasil bilmiyorum ama oyle araliksiz aranarak bulunamayacagida kesin. Ki sevme sevilme ihtiyacini dating sitesinden karsilamayi dusunmeye kadar düşülmüşse ortada ciddi bir sorun var demektir.
Sevmek sevilmek evet harika bisey, ama deneme tahtasi yapilmayacak ve her ortamlarda aranmayacak kadarda degerlidir.
Ve once yalniz kalacak kadar guclu olmayan insan sevme sevilme duygusunu bağımlilik olarak yaşar.
Banandestek olmaniz ve dusuncelerinize
Katildigim icin bagimllik forumunda bana destek olur musunuz lutfen ?

Böyle şeyler kendiliğinden gelişir. Flört edeyim diye aranmak bana saçma geldi. Biri çıkarsa karşınıza ona göre hareket edersiniz. 5 ay uzun bir süre değil. Boşluktan dolayı ilişki kurmayın.

Back
X