Biten kocaman bir aşk ve ardındaki kırıntıları :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Susuyorum bugünlerde... Sustukça susuyorum.

Konuşmasın istiyorum yüreğim... Haykırmasın hissettiklerini... Dökmesin içindekileri... İçin için ağlıyor ama sesi çıkmıyor yüreğimin... Usul usul acılarının denizinde boğuluyor sessizce...

Hala öğretemedim gözyaşlarıma akmamayı... Söz dinlemiyorlar bir türlü. Ben durdurmaya çalıştıkça onlar inadına süzülüyorlar yanaklarımdan... Oysa kolay kolay akmazdı benim gözyaşlarım... Şimdiyse sel olup akıyorlar. İsyan ediyorlar sanki yürek acıma... Onu susturdun ama beni susturmayı hala öğrenemedin der gibi hiç durmamacasına akıyorlar.

Küçüğüm hala...
Büyütemedi beni geçen zaman.
Yaşadığım acılar adam edemedi beni...
Uslandıramadı.

Elma şekeri elinden alınmış ufak bir kız çocuğuyum adeta...
Kumdan kaleleri yıkılmış, düşmüş,
Dizleri paramparça olmuş bir kız çocuğu...

Şimdilerde bir "veda" sahnesinin başrolünde oynuyorum parçalanmış dizlerim, ufacık ellerimle...

Yüreğimin yolcuna el sallıyorum.
Damarımdaki kanı akıtıyorum.
Acıma derman olamıyorum.
Bile bile yaramı kaşıyorum, daha çok kanatıyorum.

Ne elimden alınmış elma şekerim, ne parçalanmış dizlerim ne de avuçlarımdan kayıp giden yıllarım umrumda değil yolcumun acısının yanında...

Tutamadığım biri var hala...
Kendime saklayıp, tenine dokunamadığım biri...
Adının her geçtiği yerde yüreğimin tellerine dokunan, içimi acıtan , beni yaşayan bir ölüden farksız kılan biri...

Ben onu sevdim, o nefret etmeyi...
Ben onu özlemeyi sevdim, o uzak diyarlara gitmeyi...
Ben onu seçmeyi sevdim, o bizi darmadağın edeni...

Artık bitmeli, son bulmalı bu "veda" sahnesi... Perde kapanmalı. Seyirciler hep bekledikleri bu hazin sonu alkışlamalı... Sen yaş olup akarken gözümden, onlar hüzün bulutlarını getirmeli üzerime üzerime...

Üzgünüm...!
Hayat beni sevmedi yolcu...!

deliriyorum yada deliricem ama sonum iyi değil biliyorum.. kalbim daha fazla kaldırmıyor artık olanları.. kocaman bir aşk 5.5 yıl sonra işte bugun bitti ve ben 5.5 yıllık aşkın enkazı altında kaldım :a015: senağlama senağlama

ama ayrılık sebebi neydi bu ılıskı yı bıtıren sebeb???????

herşeyin birikip patlaması sanırım bilmiyorum.. ne olduğunu bede anlamdım.. toz pembe bulutların arasında dolanırken kara bulutların arasına düştüm.. içim o kdar çok acıyor ki derdim şu bu yuzden ayrıldık bile diyemiyorum

birikim.. herşeyi içimize atmışız meğer.. çok sevdiğini sanmışım aldanmışım.. ayrılık sebeplerinde ne istersen var aldatmada son darbe oldu

aldatma mı emin misin sen ya dur biraz nerdne anladın ki ya yanlış anladınsa

Canim msnde konusuyoruz zaten, ne diyecegimi bilmiyorum gercekten.
Birbirimizi pek tanimiyoruz ama bi kac gün icinde birbirimizin dert ortagi olduk.
Senin üzüntün benim üzüntüm, benim üzüntüm senin üzüntün oldu.
Sen yüregi cok temiz bi insansin, ve ALLAH sana bu günleri atlatmakta yardimci olucak.

Su an cok sinirlisin, cok üzgünsün. Sana sinirlenme, aglama demicem. Sinirlenmekte sonuna kadar haklisin... Aglayip icindeki zehiri at, belki birazda olsa rahatlarsin.
Ben hep yanindayim, ne zaman istersen dinlerim, elimden daha cok sey gelse keske

aldatma mı emin misin sen ya dur biraz nerdne anladın ki ya yanlış anladınsa

yok canım kanıtlı belgeli dün görmüşler ben sordum arkadasım dedi.. eli omzunda ama her ne hikmetse ve kalkmış bana arkadasım dio senağlama

eger gerçekten arkadaşı deilse böle birinden kurtulduguna sevinmelisin canım takma kafana demicem çünkü mümkün deil insan inanamaz ama bundan snra mutlu ol bitanemm :teselli:

offffffffff nedir bu çektiklerimiz yaaaaaaaa bende ayrıldım 4 gün oluo ama artık kaldramıorum gün geçt,kçe içim açıo daha beter oluorum ALLAH HEPİMİZE KOLAYLIK VERSİN

üzülme canım eger öyleyse karaktersizin tekiymiş sıkma canını :teselli::sm_confused:

canımsın benim çok teekkür ederim ama bu sefer fena acıdı içim.. susturamıyorum içimdeki çığlıkları.. yok olup gitsem diyorum o da olmuyor.. offf offf...

İhanetinle yana yana bu ömrü hebamı? edeyim...

Bak cümleye...Ne kadar güzelde demiş Rafet EL Roman ''Sevdim ama Sonu Yoktu'' parcasında:1hug:

Madem sana bunu yaptı her çığlığı at içinden geldiği gibi kıyameti kopar kır dök.
ama içinde kalmasın.İçinde kalırsa emin ol sen zarar görürsün.Bunada izin verme...
Kendini bi an önce toparla.Değseydi sana bunu yapmaz seni bu şekilde çığlıklara karanlık bulutlara götürmezdi:1hug:

aynıyım canım seninle..6.cı yıla girecek ilşkim dün bitti...
ve ben gurursuzluk ettim dayanamadım ona msj attım yarım saat önce...cvp bile vermedi...

yok diyorum olamaz diyorum bu kadar kolay mı dyorum.. aklım almıyor.. hem kızgınlığımı yatışırmaya çalışıyorum ama yüreğimi susturmya çalışıyorum.. biri git bağır çağır küfret yık ortalığı diyor biri çok seviosun ki nasıl kıyarsın diyor ((((((

canim ya ne kadar hüzün cökmüs yüregine böyle seni cok iyi anliyorum.Seni ve sevgini hak eden biri cikar karsina,bugünler cok uzaklarinda kalir.Yas düsen gözlerinde yeniden cicekler acar üzülme canim hersey gecer...kalbina allahtan ferahlik diliyorum,en güzelini hak ediyorsun canim...!

aynıyım canım seninle..6.cı yıla girecek ilşkim dün bitti...
ve ben gurursuzluk ettim dayanamadım ona msj attım yarım saat önce...cvp bile vermedi...

ne denirki ne yapılır ki.. geçmiş olsun canım.. senağlama siz neden ayrıldınız

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kocaman birr offfffffffffffffff erkek değil mi işte hepsi aynı
allah yardımcın olsun

İhanet olunca konu diyecek laf kalmıyor kişide.. Aslında sevinmek gerekiyor böyle bir insandan kurtuldum diye ama ne yazıkki öyle bir yanıyorki insanın içi bunları düşünemiyorsun bile.:çok üzgünüm: Canın yanıyor,yüreğin kanıyor ve bir türlü susturamıyorsun içindeki çığlığı.:çok üzgünüm:Sabır sabır sabır ve güççççç..Mutlaka bitecek bu acın canım zor olacak ama bitecek.Bunu sen iste yeter..:a015:

hıncımı sinirimi kendimden almakta korkuyorum.. değmez biliyorum ama deli düşünceler dolanıyor başımda.. nasl atlatılır bu kim kaldırır bu enkazı başımdan bilmiyorum.. yanıyorum üşüyorum isyan etmek istemiyorum istemeden neden ben allahım diyorum..

canım allah yardımcın olsun once
ne kadar uzulme desem olmaz bılıyorum
bende 1ay oldu ayrılalı
burda arkadaslar bana uzulme gecıcek dedıler ama o laflar bana hıc dogru gelmedı
yenı yenı kendımı toparladım hala uzgunum kırgınım anlayamıyorum ama ılk gunku gıbı degılım sende merak etme gecıcek
allaha havale et
ınsan umutlarına hayellerıne yıllarına zamana kendıne yanıyo
neden dıyosun ama eldende bıse gelmıyo
sen yıne unutöaak ıcın bı sebebın var ıhanet etmıs
bız severek aıleler ıcın ayrıldık
sen daha sanslısın unutmak ıcın sebebın var
dusunmemeye calış
burda paylas sıkıntını ınankı ıyı gelıyo bız burdayız
:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…