- Konu Sahibi EU1
-
canım allah yardımcın olsun once
ne kadar uzulme desem olmaz bılıyorum
bende 1ay oldu ayrılalı
burda arkadaslar bana uzulme gecıcek dedıler ama o laflar bana hıc dogru gelmedı
yenı yenı kendımı toparladım hala uzgunum kırgınım anlayamıyorum ama ılk gunku gıbı degılım sende merak etme gecıcek
allaha havale et
ınsan umutlarına hayellerıne yıllarına zamana kendıne yanıyo
neden dıyosun ama eldende bıse gelmıyo
sen yıne unutöaak ıcın bı sebebın var ıhanet etmıs
bız severek aıleler ıcın ayrıldık
sen daha sanslısın unutmak ıcın sebebın var
dusunmemeye calış
burda paylas sıkıntını ınankı ıyı gelıyo bız burdayız
:teselli:
çok saol canım :çok üzgünüm: anlatacağım kimse yok kimseye birşey diyemiyorum susmak belkide daha çok acıtıyor içimi. anneme gidip BİZ AYRILDIK diyemiyorum.. neden diyecek onca savaştınız herkesi aldınız karşınıza nişan yaptınız evlenicez diyordunuz çok seviyoruz diyordunuz diye bu kadar mıydı diyecek.. ben yine susucam. bu sefer onu koruyabileceğim hiç bir savunmam yok ki.. :a015: o kadar cok savaştım ki ben onun için
yorulmusum çok.. dur durak bilmeden savaşmısım senelerce.yorulmayı yediremedim hiç bi zaman kendime itiraf ediyorum işte şimdi yorulmuşum.. kanadımı kıpırdatacak mecalim yok..saçma ama kötü şeylerden çok diğer tarafta yaşam var mı acaba diye düşünüyorum saatlerdir..gel gitlr içinde kaldı beynim bir ısık görebiliyorum uzaklarda ama dedim ya yorgunum gidemiyorum senağlama
ne denirki ne yapılır ki.. geçmiş olsun canım.. senağlama siz neden ayrıldınız
çok saol canım :çok üzgünüm: anlatacağım kimse yok kimseye birşey diyemiyorum susmak belkide daha çok acıtıyor içimi. anneme gidip BİZ AYRILDIK diyemiyorum.. neden diyecek onca savaştınız herkesi aldınız karşınıza nişan yaptınız evlenicez diyordunuz çok seviyoruz diyordunuz diye bu kadar mıydı diyecek.. ben yine susucam. bu sefer onu koruyabileceğim hiç bir savunmam yok ki.. :a015: o kadar cok savaştım ki ben onun için
yorulmusum çok.. dur durak bilmeden savaşmısım senelerce.yorulmayı yediremedim hiç bi zaman kendime itiraf ediyorum işte şimdi yorulmuşum.. kanadımı kıpırdatacak mecalim yok..saçma ama kötü şeylerden çok diğer tarafta yaşam var mı acaba diye düşünüyorum saatlerdir..gel gitlr içinde kaldı beynim bir ısık görebiliyorum uzaklarda ama dedim ya yorgunum gidemiyorum senağlama
ihanet en son nokta oluyor maalesef bende 4 sene mücadele edenlerdenim herşeyine katlandım fedakarlık derseniz üst safada en sonunda ihanetini görünce bitti.şimdi yüreğim bir enkaz.seni çok iyi anlıyorum gözyaşı da rahatlatmıyor insanın içini yanıp kül oluyor bu yürek.ALLAH yardımcın olsun..
Canım Gerçekten Çok Üzüldüm..:1no2:
Ama Sende Çok İyi Biliyorsun ki Herşeyin İlacı Zaman.:teselli:.
Bu Yaşadağın Üzücü Olayları,Hayal Kırıklarını Unutmayacaksın..Ama Şuanki Kadar
Acı Vermeyecekk Bundan Emin Olabilirsinn..:1closedeyes:
Sadece Buruk Bi Tebessüm Olacak yüzünde..
Çabuk Atlatman Dileğiyle Kendine İyi Bakk:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?