Biten kocaman bir aşk ve ardındaki kırıntıları :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayat bize her turlu yönünü gösteriyor ne yazıkki,güçlü ol desem de boyle bır durumda ne kadar guclu olabılırsın bılmıyorum.Allah hayırlısını nasıp eylesın arkadasım.kısa zamanda kendını toplaman dılegıyle.

...........................................

Son düzenleme:
teşekkür edermm arkadaşlrr.. yeni yaş yeni yaşam.. sıfırladım herşeyimi dün.. üzülmicem artık hiç bişiye.. hepinizee çooooookk teşekkür ederimm. en zor anımda hepiniz destek oldunuz gerçekten çok çok teşekkürler :)))

üzerinden baya geçmiş konunun ama yazmadan edemedim...o kadar güzel ifade etmişsinki duygularını ve o kadar bana benizyorki hislerin....hatta yazış stilin bile...

sende benin gibi cümlelerin sonunda noktalar kullanıyorsun:)

herneyse canım....duygularını çok iyi anlıyorum...benimde 4 yıllık ilişkim bitti...o emekleri o savaşları çok iyi bilirim....ben aldatılmadım gerçi ama acı aynı acı işte....

aldatıldıysan zaten hiç üzme kendini...seni haketmediği açık...insan 5senelik ilişkisinde bunu yapıyorsa evlenincede yapabilirdi....şimdiden bunu göremn iyi olmuş...

hakkımızda hayırlısı canım...ne diyim bilmemki...kelin merhemi olsa başına sürermiş:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…