yazık diyorum ve yazıklar olsun diyorum ona.. bunları da yaşattı ya bana hiç bir hakkımı helal etmiyorum ona..klava: kötükedihüso biliyorum geç de olsa bu yasadıklarım geçicek yaramım izi geçmiyecek ama kabuk bağlayacak biliyorum ama zaman geçmiyor işte. zaman kötü işliyor bende acımı alacağına acıma acı katıyor :a015: senağlama
Merak ettim o günden beri hiç aradimi seni sana inandirmaya ispatlamaya çaliştimi
hayır o aramadı canım annesi aradı. ağladı falan niye böyle apıyorsunuz dedi sizin alıp veremediğiniz ne dedi.. benim bi alıp veremediğim yoktu dedim herşeyi mahveden oğlunuz oldu dedm bu zamana kdar herşeye sustum ama buraya kadarmış dedim.. ben evli değilim ki uğraşayım bişeyleri kurtarmak için dedim nişanlıyım dedim ve geri dönülmez bir yolda değilim dedim.. beni nişanlıylen aldatan evlenince eve gelmez dedim oğlunda yanında ve su anda dediklerimi duyuyor dedim bundan sonra allahın selameti üstünde olsun dedim.. bana bunlrı yaşattın ya hakkımı helal etmiyorum sana dedim.. annesi işte ayrılamazsınız dedi o da çok üzülüyor dedi bu kadarinat etm kızım yapmış bi hata dedi.. öyle konustuk işte canım başkada bir olay olmadı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?