E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızım 5.5 yıl mı cıktın yıllarca unutamıcan bılıon mu onu,
unuttum sancan unutamıcan bela gıbı sarcak senı söliim , kabusun olcak mıden bulancak ondan unutamıcan ama... kusura bakma gercekler acııdır ama bunlar gercek,
sımıden onla yasamaya alıssan ıyı olacak bosuna da unutmaya cabalama unutamıcan yıllarca. kaydirigubbakcemile
haklısındır belkide bilemem zaman gösterir herşeyi.. sana iy geceler iyi uykular.. saol yorumun için
Canım sen iyisin tamam mı? Çok iyisin hemde unutacaksında ama zor ama kolay her şey unutulur çok sevdiğim bir şarkının en güzel kısmını yazacağım sana
"Bir rüyadır gelir geçer her aşk bir gün hayal olur unutulmaz denen dertler unutulur unutulur"
a.s.
Canim bütün yorumlari okudum... üzüldüm
allahim acini üzüntünü dindirir insallah...
simdi belki bunu yaziyorum diye bana kizacak olanlar olacak ama seninle samimi düsüncemi söyliyeyim, bence sen onu halen deliler gibi seviyorsun belki gelse kapinda kul kölye olsa affedersin...
bu kadar aci cekiyorsun, eyer af dilerse bir sans daha ver. Burnu iyice sürtmüstür akli basina gelmistir
yaptigi hatasini anlamisitir istersen kendine onda bir son bir sans tanimalisin... Aldatildin gururun ayaklar altina alindi Ayrildin ama kendini daha iyi hissetmeye yetmedi ayrilmak. Baskasilya ilerde beraber olursanda düzelmez... buna benzer bir sey benim de basima gelmisti nisanlanma arefesindeyken bir sok ardindan ayrilik, sonra düsündüm bunu unutabilecekmisin baska bir insana ona dedigin sözleri söyleyebilecekmisin okdar cok paylasdiktan sonra unutabilecekmisin ben affettim iliskinin eski haline gelmesi zaman aliyor ama bunu onunla konustukca asabilirsiniz yavas yavas adim adim iliskinizi toparlaya bilirsiniz belki... sence affedemezmisin bunu yapamazmisin..
dokunabilirmiyim ondan başkasına sarılabilirmiyim ona baktığım gibi bakabilirmiyim diye olmaz yapamam biliyorum ama affedememde ona her bakışımda onun bir başkasının yanında olduğunu görücem onun elini tuttuğunu falan kurucam da kurucam o zaman daha da kötü olucak belkide bilmiyorum iyice psikopata bağladım senağlama
benguu cüm valla bende henüz unutmuş değilim.gece yatarken unutuyorum diyorumki ben doğru yaptım diyorum.konuşmadaığımız müddetçe yürümez bu iş diyorum.ona arkadaşlarınla gitme desem kabul etmiyecek.sen bana güvenmiyosun falan diycek.bunları düşünüyorum.ama sabah uyandığımda çok mutsuz kalkıyorum.onu özlemiş olarak kalkıyorum ve hiç uyanmak istemiyorum.çok kötü bir durum yaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?