Biten kocaman bir aşk ve ardındaki kırıntıları :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haklısındır belkide bilemem zaman gösterir herşeyi.. sana iy geceler iyi uykular.. saol yorumun için

haklısındır belkide bilemem zaman gösterir herşeyi.. sana iy geceler iyi uykular.. saol yorumun için

Canım sen iyisin tamam mı? Çok iyisin hemde unutacaksında ama zor ama kolay her şey unutulur çok sevdiğim bir şarkının en güzel kısmını yazacağım sana

"Bir rüyadır gelir geçer her aşk bir gün hayal olur unutulmaz denen dertler unutulur unutulur"
a.s.

canım yaa iyiki varsınız a.s. yarın doğum gunum ve ilk defa o olmicak yanımda ( ağlamıcam diyorum bütün gün iyiiym akşam olunca deliriyorum ben :a015: :çok üzgünüm: senağlama

Canim bütün yorumlari okudum... üzüldüm
allahim acini üzüntünü dindirir insallah...
simdi belki bunu yaziyorum diye bana kizacak olanlar olacak ama seninle samimi düsüncemi söyliyeyim, bence sen onu halen deliler gibi seviyorsun belki gelse kapinda kul kölye olsa affedersin...
bu kadar aci cekiyorsun, eyer af dilerse bir sans daha ver. Burnu iyice sürtmüstür akli basina gelmistir
yaptigi hatasini anlamisitir istersen kendine onda bir son bir sans tanimalisin... Aldatildin gururun ayaklar altina alindi Ayrildin ama kendini daha iyi hissetmeye yetmedi ayrilmak. Baskasilya ilerde beraber olursanda düzelmez... buna benzer bir sey benim de basima gelmisti nisanlanma arefesindeyken bir sok ardindan ayrilik, sonra düsündüm bunu unutabilecekmisin baska bir insana ona dedigin sözleri söyleyebilecekmisin okdar cok paylasdiktan sonra unutabilecekmisin ben affettim iliskinin eski haline gelmesi zaman aliyor ama bunu onunla konustukca asabilirsiniz yavas yavas adim adim iliskinizi toparlaya bilirsiniz belki... sence affedemezmisin bunu yapamazmisin..

o kadar çok yaralndım ki.. senin düşündüğün şeyleri bende düşünüyorm.. dokunabilirmiyim ondan başkasına sarılabilirmiyim ona baktığım gibi bakabilirmiyim diye olmaz yapamam biliyorum ama affedememde ona her bakışımda onun bir başkasının yanında olduğunu görücem onun elini tuttuğunu falan kurucam da kurucam o zaman daha da kötü olucak belkide bilmiyorum iyice psikopata bağladım senağlama

Bence umut var canim... zaten 100% bir erkege güvenmek hata
bence tekrar bir araya gelmeyi deneyin nisanlin hata yapti bunun farkinda olmasi önemli.

Bence okadar seneyi cöpe atma bir sans ver affdilerse nisanlin..

bende seninkine benzer bir durum yaşadım.10 sene önce.hatta gurursuzluk yapıp benden ayrılmak isteyen adamı aradım.ama hata yapmışım.bende çok acı çektim hatta dünya yıkıldı da altında kalmıştım.o kadar çok ağladım anlatamam.oysa ona değmezmiş.zamanla onsuzluğa alışırsın ve yeni insanlarla arkadaş olursun.bende böyle bir acıdan çok sonra eşimle tanıştım.onunla çok mutlu oldum.kimseyi sevemem derken ondan bile çok sevdim eşimi.sonounda da evlendim.İYİKİ AYRILMIŞIM DEDİM.çünkü beni çok seven ve hakeden doğru kişiyi buldum.
inan sende bunları yaşayacaksın ve çok mutlu olacaksın.şu günlerde evde fazla durma.yanlız kalma.

bakarsın yahu neden bakamicaksın? hayatının sonuna kadar onun için ağlicanı düşünmüosun işalla?! biraz zaman alır, biraz çaba kararlılık ister.. yaklaşık 6 yıl kolay diil tabi bi anda.. ama zamanla sabırla geçicek tabi ki.. kendini neden yalnzca ona endeksliyosun; yine biri giricek hayatına, yine aynı heyecanları duycaksın emin ol..

benguu cüm valla bende henüz unutmuş değilim.gece yatarken unutuyorum diyorumki ben doğru yaptım diyorum.konuşmadaığımız müddetçe yürümez bu iş diyorum.ona arkadaşlarınla gitme desem kabul etmiyecek.sen bana güvenmiyosun falan diycek.bunları düşünüyorum.ama sabah uyandığımda çok mutsuz kalkıyorum.onu özlemiş olarak kalkıyorum ve hiç uyanmak istemiyorum.çok kötü bir durum yaaaaaaaaaa

Hep aynı duygular acaba hiç onlarda böyle duygulara kapılmıyor mu? Acaba tek biz mi bu kadar düşünüyoruz?

nefret ediyorum nefret ediyorum nefret ediyorum nefret ediyorum nefret ediyorum nefret ediorum nefret ediyorum bana bunu yaşattığı için bu adamdan (( geçsin artık yaa çok uzadıı nie geçmioo

düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsin düşünme geçsinnnnnnnn

her aksam bakıyorum muhakkak konuna nasılsın napıyosun dıye
butun yorumları okuyorum
gercekten alısması cok zor
bı yorum okudun aksam ıyı yatıoyorum sabah ozluyorum dıye
gercekten oyle
bırbucuk ay oldu unututamamdım
acın azalıcak unutma ama unutmak zaman alıcak
brende dusunuyorum baskası hayatıma nasıl gırıcek dıye nasıl elını tutup onunla paylastıklarımı paylasıxcam dıye
ama bu konuları okuyunca yalnız degılım dıyorum ve bıraz olsun rahatlıyorum
ve bıcok ınsan geceıcek daha cok sevıceksınız dıyo
bunları zaman gosterıcek allah hepımıze yardım etsın
cekmeyen bılmezmoıs
suan senı ve dıger arkadasları cok ıyı anklıyorum
cooook zorrrrrrmusssss
allah buyuk arkadaslar allah buyuk

rafet el romanı dinliyorum simdi sevdim ama sonu yoktu.. bana , bize yazılmış sanki ( eski mutlu günlerimi istiyorum ben

canım bugun dogum gununmöuydu
nıce senelere ben okuyunca gordum hersey bu yasında gonlunce olsun

aman be kızlar erkekler içinbu kadar üzülmeye değmez bence.sizi kaybettikleri için onlar üzülsün.bende 5 senelik bi beraberliğimi bitirmiştim.uzun zaman geçti üzerinden.insan toparlanıyo ne kadar sevsende kendini onsuzluğa alıştırıyosun.ve işin içine aldatılmak girdimi bence hiç üzülmemek gerek.çünkü gerçek yüzünü gördün.böle bi insan zaten seni mutlu edemezki.ne olursa olsun hayat yaşamaya değer.bu gibi yaralar zamanla kabuk bağlar.fazla der etmeyin.yaşamış bi insan olarak size tavsiyem erkekler için üzülmeye değmez hemde hiç zamanla anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…