Biten kocaman bir aşk ve ardındaki kırıntıları :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızla ilşkisimi varmış baskasıyla ? ciddi birşeymii aldattıgını nasıl öğrendin belki yoktur bunlara açıklık getirmen mümkünmü canımm

ya kızla ilşkisimi varmış baskasıyla ? ciddi birşeymii aldattıgını nasıl öğrendin belki yoktur bunlara açıklık getirmen mümkünmü canımm

başkasıyla birlikteymiş canım başkası varmış hayatında benim çok çok yakın bir arkadaşım görmüş samimi bir şekilde.. yanılma payı sıfır yani..

canım benim sağol desteğin için hepinize teşekkür ederim desteğiniz için inanırmısınız bir tek size açılabiliyorum burda o kadar çok rahatlatıyorsunuz ki beni hepinizden ALLAH razı olsun a.s. pzartesi gününden beri ruh gibi dolanıyorum o kadar büyük bir şok oldu ki benim için bir anda sağlığım elden gitti hastaneden çıkamaz oldum.. ama ben o ................ ALLAHA havale ettim RABBİM onun bana muhtaç olduğu günü göstersin tek istediğim şey bu.. kendi kendime ağlamıcaksın demekten bi hal oldum ama yüreğime hala söz geçiremiyorum öyle çok kanıyor ki hala.. işten her çıkarken onun arabasından görsem yüreğim kalkıyor keşke o olsa diyorum o rabayı ona mezar yapsam diyorum.. sabah kalkıyorum unutuyorm uyku sersem beni aldattığını elim telefona gidiyor günaydın aşkım diye aramak için sonra birden aklıma geliyor ve benim bütün gün sürücek kabusun orda başlıyor. senağlama

başkasıyla birlikteymiş canım başkası varmış hayatında benim çok çok yakın bir arkadaşım görmüş samimi bir şekilde.. yanılma payı sıfır yani..

seninle nişanlı hemde.. tühhh.. olacak şeymii.. kesinlikle nasılsa nişanlısınız evlenmeden önce kendini eğlendirmek istedi birz eglenir bırakırım diye düşünmüştür.. arkadaşları varsa onların aklına uymuştur..
iyi düşün canım aldatılmak kolay değil tabiki.. inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

nasıl olsa bengünün haberi olmaz dimi?? yüce rabbim onun oyununu öyle bir bozdu ki BETER olsun klava: hakkımızda bundan sonra hayırlı bişi kalmadı bizim ÖKÜZE HOO GİDENE GO! demişler.. artık tek duam elime düşsün kapımda sürünsün ki yakındır o günler o zaman korksun benden döktüğüm her gözyaşının hastenede geçirdiğim her dakikanın hesaını vericek bana YÜCE RABBİMDEN sadece bunu isitorum

hakkın onda kalmayacak canım inşallah emin ol. Umarım Allah sana yaptıklarının acısını ömrü boyunca çıkarır ondan. :Saruboceq: Bu dileğim, bu kadar fedakarlık yapan kadınlarını bi hiç uğruna aldatan bütün ahlaksız, namussuz, haysiyetsiz, şerefsiz, kendilerini erkek sanan zavallı yaratıkların hepsi için geçerli!

Aldatılmanın terkedilmenin ne kadar kötü ve ne kadar onur kırıcı olduğunu çok iyi biliyorum baştan itibaren tüm yazdıklarını okudum bebeğim çok üzüldüm sen benim zor günümde yanımdaydın ben de senin yanındayım her zaman senin için çok dua edeceğim

Ama çok zor geçmiyor ben intikamımı aldım ona rağmen bir türlü dinmiyor acım hala aklıma geldikçe ağlama krizlerine giriyorum

Keşke hayat bu kadar acımasız olmasa keşke kimseyi üzmesek keşke kimse bize zarar vermese ama malesef işte hayat böyle

Acını yaşa güzelim ben ilk başta ağlayamadım bile şoktan bu yüzden hep hasta oldum sen ağla kız bağır içinde acıyı dışına vur geçecek canım bu günle geçecek ben inanıyorum sende inan

canımm beniimmm çok teşkkür ederimm.. zor zamanlar geçiriyorum ve bu zamanlar geçmek bilmiyor bir türlü.. şimdi düşünüyorum da 5.5 yıl ve üstüne böyle bir kazık ççooookkk şey aldı götürdü benden.. senağlama içimin iyice soğumasını bekliyorum ve bol bol dua ediyorum RABBİME kapımda kul köle olsun diye çünkü bana yaşattklarının acısını alamadan rahat edemicem hiç bi zaman.. sen üstüne üstlük almana rağmen dinmedi acım diyorsun.. offf offff

canımm beniimmm çok teşkkür ederimm.. zor zamanlar geçiriyorum ve bu zamanlar geçmek bilmiyor bir türlü.. şimdi düşünüyorum da 5.5 yıl ve üstüne böyle bir kazık ççooookkk şey aldı götürdü benden.. senağlama içimin iyice soğumasını bekliyorum ve bol bol dua ediyorum RABBİME kapımda kul köle olsun diye çünkü bana yaşattklarının acısını alamadan rahat edemicem hiç bi zaman.. sen üstüne üstlük almana rağmen dinmedi acım diyorsun.. offf offff :çok üzgünüm: klava:

of canım ya bende aynıyım demiştim daha önceki sayfalarda.bende hala bir telefon bekliyorum ama gelmiyor.msn de karşılaşıyoruz ona bile gelmiyo.bende gitmiyorum.evdeyim şuan çalışmıyorum ve hep ağlıyorum.inanırmısın hep uyumak istiyorum.uyuyunca biraz unutuyorum.ben aldatılıp aldatılmadığımı da bilmiyorum.bnimki arkadaşım diyor ama ben bir kız arkadaşıyla yalnız biyerlere gitmesini istemiyorum ve ona sözümü geçiremiyorum.biz sorunlarımızı konuşarak halledemiyoruz.sıkıntımı dile getirdiğim anda triplere giriyo.bana cephe alıyo.sanki benim sevgilim gidiyo yrine bir şeytan geliyo.üzülme demenin alemi yok.ben seni o kadr iyi anlıyorumki.amayapmamız gereken kendini yıpratmadan üzülmek bence.kendimizi hasta edercesine üzülüp de onlara paye vermeyelim.onlar bence üzülmüyolar bile.

Bana kendine iyi bak deyişi hala kulaklarımda

Yolun ortasın tek başıma öylece kala kalmıştım "Ben gelmiyorum kusura bakma" Düşünsene gelemiyorum bile değil gelmiyorum.

Bu acıyı bana hiç bir şey unutturamaz.

Sadece bu acıyı yaşamış olmak bile benim seni yalnız bırakmama engel güzelim bu günler geçecek beraber atlatacağız bu günleri.

Ama onlar hiç bir zaman atlatamayacak. Allah'tan tek dileğim bu ramazan günü yaptığımız belki çok yanlış ama iyi temennilerde bulunmak için fazla yaralıyız.

Kendine bir süre ver ben bu kadar zaman üzüleceğim buna de

O süre dolduğunda uyan ve unut.Bunu başaracağına inanıyorum ve o süre dolana kadar yanındayım sana söz veriyorum:1hug:

canımsın benimm çok teşekkür ederim tatlım a.s. bir çok şeyi kabullenmiş olrak uyandım bugu sabah erkenden kuaföre gittim fön çektirdim saçlarıma güze bi makyaj yaptım yeni cicilerimi giydim ve işe öyle gittim.. insanlr inanamadı bendeki değişime herkes hoşgeldin tekrar aramıza dedi sanırım pozitif düşünmek böyle birşey.. hepinize çooooookkk teşekkür ediyorum kızlar iyi ki varsınız a.s. :asigim: :1hug:

benguu arkadaşım moralinin düzelmesine çok sevindim.

saol canım benimm a.s. düzelmedi daha tam ama en azından kendimi oyalıyacak birşeylerbulmalıyım.. akşam oldu eve geldim yine düştü aklıma :a015:

mesaj attı şimdi nasılsın die ( yok yok bu adam benim ii olduğumu hissedio ve iyi olmamam için elinden geleni yapıoo

kızım 5.5 yıl mı cıktın yıllarca unutamıcan bılıon mu onu,
unuttum sancan unutamıcan bela gıbı sarcak senı söliim , kabusun olcak mıden bulancak ondan unutamıcan ama... kusura bakma gercekler acııdır ama bunlar gercek,
sımıden onla yasamaya alıssan ıyı olacak bosuna da unutmaya cabalama unutamıcan yıllarca. kaydirigubbakcemile

ayrıca yazıma sinirlenırsen söle yarın cevabını yazarım.
şimdi yatıyorum ıyı geceler kendıne ıyı bak aglama sıkma canını.. gecmesını umit et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…