Biten nişanlılık süreci

Kurtulmuşsun. Şimdiden masraflar konuşulup tartışıldığına göre bu yıllar boyu kafana kakılacaktı sende haklı olarak altta kalmayarak ailenin yaptıklarını anlayacak kocan beyde söylediklerin yüzünden anasından özür dilemeni isteyecek bu küskünlük yuvanda huzur bırakmayacaktı hep içten içe kendini yiyecektin. Yüzlerini erken görüp kurtulman büyük şans. Kendi ayaklarının üzerinde durup gelecekteki kocan ile kendi yuvanı kendin kur ki kimse söz sahibi olamasın. Eskisi için üzülmeye değmez anacı bir adamla ömür geçmezdi.

Şuan aynı durumu yamamız peki bende düğüne 15 gün kala düğünü uzatmak istedi ama ortada yok bana açıklama yapmadan terk etti beni

Canım kardeşim hissettiğin her şey çok normal. Hayırlı olsa olurdu. Demek ki Rabbim in senin için daha güzel planı var. Daha olgunlaşamamiş. Evlilik olgunluğunda değil. Maddi olarak ailesine bağlı bu da kötü. Şimdiden böyleyse ileride daha cok burnundan gelirdi. Kendine odaklan. Okulunu bitir mesleğinde güzel yerlere gel. İnan doğru insan bu kadar cok soru işareti yaratmaz. Hayırlı güzel bir evliliğin olur inşallah. Ancak şu aşamada spora git güzel beslen kendine ve kariyerine odaklan hayat kisa inan yillar sonra iyi ki kurtulmuşum diyeceksin.

Çok doğru bir karar almışsın. Şu an böyle üzgün hissetmen normal. Sonuçta alışkanlık haline gelmiş bir ilişki vardı. O gidince boşluğa düştün. Ama gün gelecek öyle şükredeceksin ki. Allah beni kurtarmış diyeceksin. Alt üstü nişan kıyafeti için bunca terbiyesizlik çıkaran,ailesinin söylediklerinden çıkmayan,ailenin yanında sana bağıran evlenince seni daha beter ederdi.
Sen daha çok sevmişsin o da buna uyum sağlamış. Demek ki istediklerini hep yapiyordun. Bu sefer yapmayınca kötü sen oldun. Hemen ipi kopardı. Allah'tan böyle bir durum yaşamışsın. Ya evlenseydin ne olacaktı?
Aileni de tebrik ediyorum. Sana destek vermişler. Sırf nişan yaptın diye olur böyle şeyler dememişler. Ana kuzusu birinden ayrılmışsın. Bir tatile git kendine gel.

Ayrılmakla en isabetli kararı vermişsin.Şimdi en tatlı zamanlarda senin görüşlerine isteklerine değer vermeyen adam bunu hiçbir zaman yapmayacaktı.Sen onun ailesinin güdümünde kaldığın sürece değerliydin onun için.Seni gercekten sevse yanında olur orta yolu bulur bunu hissettirirdi.Emin ol ilerde çok daha yara almış şekilde geri dönecektin.İlk zamanlar zor tabi alışkanlıklar var ama zaman geçtikçe aslında ne kadar doğru karar verdiğini anlayacaksın.Onsuz olmaz diye birşey yok olur hatta çok daha iyileri seveni değer vereni sarıp sarmalayanı olur yeterki kendini kapatma.

parayı kim ödüyorsa onun belirlediği bütçe ve kararlar geçerli olur. parayı veren düdüğü çalıyor malesef.

Hepsini okuyamadım ama çoğunu okudum. Başınızdan geçene benzer şeyler yaşamıştım çok eskiden yani bi 10 yıl kadar önce. Öğrencilik biter bitmez atandım ve o yaz liseden beri devam eden iliskimle nisanlandim. O da düğün öncesinde mesleğine başlamış olacaktı ama o süreçte hala öğrenciydi. Derken ailesi düğün süreci yaklaştıkça ki artık ikimizde çalışıyorduk ama düğün yerinden alınacaklara fotografciya herseye burun kıvırmaya başladı. Böyle böyle tatszliklsr yaşadık ara soğudu. O yillardr sevgiliyken beni çok seven aile iş ciddiye binince mesafeli davranmaya başladı vs. Bunlara rağmen durumları da çok iyiyken biz kendimiz ayarlamaya hatta kaporalarj oğulları yerine Bn vermeye başladım. Bu sırada annesi babası ablası icin yeni aldığı evine destek oluyor yetmiyor kenara 1 kuruş koymamış oğluna ablası jcin pahalı ev hediyeleri almasını bekliyordu. O da o bnim ablam o bnim babam gibisinden şeyler söylemeye başladı. Tartistigimizda annesinin boynuna kolunu atıp gtti Bn kndim yürüdüm. Derken bizde ayrıldık tabi bunlar üstüne aldatma olayları oldu bide. Demem o ki geçiyor geçecek. Ama zor mu çok zor. Heleki uzun ilişkilerde arkadaşınız herseyiniz i be hepsi gtti gibi. Şu da bir gerçek ne zaman is hayatlarına başlayıp birkaç yıl geçsin ikinizde degisyorsjnuz. Bikere yaş itibariyle. 25 i geçmek benim fikrim insanı büyütüyor. Daha çok kendinizi de kesfediyorsunuz. Bunlar önemsiz gibi grunsede o olay içeriğinde önemli ayrıntılar oluyor malasef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…