Biten sosyal hayatımız ve çocuk

Banyo kilitlerini genelde dışarıdan tornavida gibi ince yassı birşeyle çevirebiliyorsunuz. Hatta bozuk para bile oluyor bazısına. Bir deneyin isterseniz.

4 aylık bebe anasıyım.
Gözüm korktu şu an. Her gün dışarı çıkarıyorum bende

B
bu kuralı ben de uyguladım, sebebi de parkta diğer çocukların elindeki oyuncaklarını sahiplenmek istemesiydi. Onun olacakmış. Çok ağladığı için bazi ebeveynler çocuklarının oyuncağını hediye etmek istediler ama kabul etmiyordum tabi ki. Bu problemimizi daha da büyütürdü. Neyseki anaokuluna başladığında tamamen kurtuldum bu sorundan artık oyuncak mağazalarında bile söz dinliyor

Benimki pandemi başladığında asansör aynalarını yalıyordu

Amanın benim oğlumun kız versiyonu. Bizde aynen sizin gibiydik yaz kız demeden hep dışarı goturduk uzak yakın demeden seyahat ettik ve sonuç olarak onunda 1,5/ 2 yaşlarında iken içinden canavar bir bücür çıktı. Bizim burdaki üniversitenin alanı çok büyük ve ormanlık hafta sonları oraya gotururduk cimlerde oynasin çam ağaçlarının arasında hem temiz oksijen alsın hem enerjisini atsın diye. Ya gider çöp kutularına yapisirdi yada araba yoluna doğru koşar yol yemezler gibi kendini arabaların önüne atardı. Cok çektirdi bize. Şimdi 4,5 yaşında hala birakmadj bu işleri. Nerede çamur var o orda. Yemeğe gideriz çocuklar anne babalarınin yanında usluca oturur bizimki oyuncak arabasini alir yerde sürüne sürüne arabasini sürer masaların arasında. Ben değişeceğini düşünmüyorum açıkçası.

Oo 2 yaş sendromu.. fena..Allah yardımcınız olsun

Banyo kilitlerini genelde dışarıdan tornavida gibi ince yassı birşeyle çevirebiliyorsunuz. Hatta bozuk para bile oluyor bazısına. Bir deneyin isterseniz.
Benimkiler tornavida girmiyor şimdi denedimtesekkurler yine de aklımda bulunsun da ihtiyacı olana soylerim

Yalnız değilsiniz ve daha 2 yaş sendromunda bile değil

Hanımefendi, rehabilitasyon merkezleri gelişimsel bozukluğu olan çocuklarla dolup taşıyor. Orada evlatlarını getiren annelerin hepsi sizin bu şikayet olarak anlattığınız şeyleri çocuğu yapmayı öğrensin diye haftanın minimum iki günü kar-kış dinlemeden oraya getiriyor. Sizin bu "şikayet" ettiğiniz şey 2 yaş sendromudur. Yavrunuz gelişimine uygun davranıyor, ne mutlu size ki sağlıklı gelişen bir evladınız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…