Bitenin Gidenin Ardından

seni çok iyi anlıyorum,çünkü bizde çokkk mutluyduk,ağzım kulaklarımda geziyordum ama temkinli olmakta gerçekten fayda var.O kadar mutluluktan sonra pat diye terkedilip sudan çıkmış balığa dönüyorsun.Sevmek için kısa demiyorum tabiiki ama kısa sürede ciddi kararlar alıp hayaller kurma yoksa böyle hayal kırıklığı yaşarsın.Aynı şeyleri bende yaşadım ,evlilikten konuşuyorduk çocuklarımız olucaktı nasıl böyle olur nasıl diye kendimi yer bitirirdim.Bir erkek önce gerçekten sevmeli,ömrünü seninle paylaşacağına emin olmalı sonra evlilik lafını ağzına almalı,evlilikten bahsedip durup sonra korkup değişmemeli canım

Haklısın Canım sımdı Daha Iyı Anladım Ne Demek Istedıgıı Sımdı Bende Dedıgın Gıbı Nedne Nıcınlerle Bogusuyorumm Madem Kendınden Emın Degıldınde Benı Nıye Yaktın Dıyorumm Demekkı Gercekten Sevılmemısım Hergun Beklemekten :Cok Yoruldum Cook Pekı Senın Sevgılın Donmedımı Sana Tekrar Aramadımı Cnm

geçnlerde nişanlımla ayrılma kararı almıştık . . .neyse kapattık telefonları .o yoldaydı ayrılmaya karar verdiğimizde.saat 5 gibiydi sanırsam . ewe gitmiş hiçbişey yemeden hemn uyumş.ertesi gün çok ağlamış . mesajlarımı silmemiş . bütün gönderdiğğim mesajları tek tek okumuş . . . kardeşine annesine beni ne kadar çok sevdiğini anlatmş.zten ertesi gün hemn aradı dayanamadı kuzum :))) opuyorumnanaktan normalde balayına gitmicektik düğün borçları yüzünden ama canım sevgilim sırf benim mutlu olmam için balayı için yer ayırtmş. . . yani erkek üzülmez diye bişey diyemem .her erkeği bi keseye koymamak lazım.kimi çok üzülür kimi az . . .

Ayyy Ne Guzell Canımm Allah Nazarlardan Korusun Aslında Kıskanc Bı Insan Degılımdır ama Yerınde Olmak Icın Neler Vermezdımmm Umarım Bır Omur Boyu Mutlu Olursunuzzz

çok ama çok kırmıştı beni ayrılmaya kararlıydım bir kaç gün öncesindede yüzük takmıştık kendi aramızda hiç unutmam yüzüğü eline ağlayarak vermiştim oda benimle ağlamaya başlamıştı onu orada bırakıp gittim ayrıldım güya ama gecesine baroşmıştık kıyamadım yine ne yapim:asigim:

Insan Sevınce Arkasını Donup Gıdemıo Demıı Umarım Hep Mutlu Olursunuz Cnm Benım Bırbırınızı Hıcc Uzmeyınnn :asigim:

Haklısın Canım sımdı Daha Iyı Anladım Ne Demek Istedıgıı Sımdı Bende Dedıgın Gıbı Nedne Nıcınlerle Bogusuyorumm Madem Kendınden Emın Degıldınde Benı Nıye Yaktın Dıyorumm Demekkı Gercekten Sevılmemısım Hergun Beklemekten :Cok Yoruldum Cook Pekı Senın Sevgılın Donmedımı Sana Tekrar Aramadımı Cnm

hayır hem de ayrılmamışken 1 hafta telefonuma cevap vermedi,mesaj attım dönmedi,1 hafta sonra aradı telefonda ayrıldık,ağzından ayrılık lafı çıkmadan ayrıldık,oraya gitti konuşma,yok sorunları varmışta (yalannn) yok ben mükemmel biriymişimde öylece bitti.Çok kızmıştım ve üzülmüştüm ,be adam madem evlilikten korkacaktın ne diye evdi çocuktu diye bahsedersin.

hayır hem de ayrılmamışken 1 hafta telefonuma cevap vermedi,mesaj attım dönmedi,1 hafta sonra aradı telefonda ayrıldık,ağzından ayrılık lafı çıkmadan ayrıldık,oraya gitti konuşma,yok sorunları varmışta (yalannn) yok ben mükemmel biriymişimde öylece bitti.Çok kızmıştım ve üzülmüştüm ,be adam madem evlilikten korkacaktın ne diye evdi çocuktu diye bahsedersin.

hemen hemen aynı seylerı yasamısız canım tek fark ben senın kadar dayanamadım bıtırdım keske bekseydım dıomuyum hayırr ınsan n kadar severse sevsınn gurur bı an one gecebılıoo o zmaan sana kurtulmusun demek lazım hayatım dusunsene nısanlıyken bole bısey yasasydın daha kotu sonuclar doga bılırdı

hemen hemen aynı seylerı yasamısız canım tek fark ben senın kadar dayanamadım bıtırdım keske bekseydım dıomuyum hayırr ınsan n kadar severse sevsınn gurur bı an one gecebılıoo o zmaan sana kurtulmusun demek lazım hayatım dusunsene nısanlıyken bole bısey yasasydın daha kotu sonuclar doga bılırdı

evet arkadaşlarımda böyle diyor,artık akıllandım,sonraki erkek arkadaşımda istediği kadar evlilikten konuşursa konuşsun hep ben daha erken birbirimizi tanıyalım dedim ve hala diyorum.ınsanın ne istediğini bilmesi önemli.Ne istediğini bilmeyen insanla uğraşamam artık,onun dengesizliği yüzünden hayal kırıklığı yaşamamak için sen temkinli ol canım.Ha bu arada anlattığım erkek arkadaşımla üzüntülü dönemimde benden yaşça büyük işyerinde ki erkek müdürüm halimi görüp dertleşmişti ve bana şu sözü söyledi.Beynimde yer etti bu laf.Sana da söyleyim 'isteyen değil istenen ol' .Çok doğru bir laf canım.O müdür bana demişti ki sen eğitimli,görgülü,akıllı,ailesi düzgün bir kızsın,o senin için uğraşsın,senin gibi insanlar çok az artık dedi.Kulağına küpe et canım yazdıklarımı

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar banada akıl verin ya ben napııımm mafoldumben 2 yılı geçkin beraberlimiz vardı askerden geldi iidi başlarda ondan beklentilerim çok olduğundan her hareketi batıodu..beni hep arayıp sormasını beklerken geceden geceye araması beni çıldırtıodu..geçen hafta salı günü aradım biraz konuştuk işteydi ben seni ararım 4-5 gibi dedi aramadı akşam oldu yine aradım gece arıcam dedi gece bekledim ses yok bide finallerim var üstüne üstlük sonra msj attım bitirdim..o da sabah onayladı bitirmemi ben seni çok sevdim ama yüzüme gözüme bulaştırdım senide mutlu edemedim die..msn sini sildim msn mden..onunkinden de benim msn mi sildim facebookunda benim fotolarım vardı onu sildim..msn şifremi deiştirdim..4 gün geçti ses yok hiç dayanamazdı 2-3 gün sonra arardı bide o gün mezuniyetim vardı ben aradım özelden o gün akşam konuşmak istemedi kapattı..nie böle yaptını bari nedenini söleyip hayatından çıkıcamı söledim aile meselesi dedi..mafoldumben..bu çarşambaya kadar konuştuk ama hep ben aradım elimden geleni yaptın 2 yıl hatrına.. artık boğazıma kadar geldi.. kendi bilir..ne yapmaya çalıştına anlam veremiyorum..böle yapmazdı senağlama deişen noldu ben bitti dedikten sonra anlam veremiyorumm senağlamamafoldumben

ya kızlar banada akıl verin ya ben napııımm mafoldumben 2 yılı geçkin beraberlimiz vardı askerden geldi iidi başlarda ondan beklentilerim çok olduğundan her hareketi batıodu..beni hep arayıp sormasını beklerken geceden geceye araması beni çıldırtıodu..geçen hafta salı günü aradım biraz konuştuk işteydi ben seni ararım 4-5 gibi dedi aramadı akşam oldu yine aradım gece arıcam dedi gece bekledim ses yok bide finallerim var üstüne üstlük sonra msj attım bitirdim..o da sabah onayladı bitirmemi ben seni çok sevdim ama yüzüme gözüme bulaştırdım senide mutlu edemedim die..msn sini sildim msn mden..onunkinden de benim msn mi sildim facebookunda benim fotolarım vardı onu sildim..msn şifremi deiştirdim..4 gün geçti ses yok hiç dayanamazdı 2-3 gün sonra arardı bide o gün mezuniyetim vardı ben aradım özelden o gün akşam konuşmak istemedi kapattı..nie böle yaptını bari nedenini söleyip hayatından çıkıcamı söledim aile meselesi dedi..mafoldumben..bu çarşambaya kadar konuştuk ama hep ben aradım elimden geleni yaptın 2 yıl hatrına.. artık boğazıma kadar geldi.. kendi bilir..ne yapmaya çalıştına anlam veremiyorum..böle yapmazdı senağlama deişen noldu ben bitti dedikten sonra anlam veremiyorumm senağlamamafoldumben

biliosunki canım kaçan kovalanır. . . çoğu zaman bu taktik işe yarıyor. benim nişanlımda askerden geldikten sonra büyük bi evrim geçirdi :olmaz: baktım çocukbeni ne arıyor ne soruyor kafamçokkarıştı bende onu aramama kararı aldm . o nie aramıosun dediğinde tam arıcakrm müsait diildim falan diodm :umursamaz: oda anladı zaten sorunumu hemen :asigim: hemen kendine çeki düzen verdi -tatlicadiarzu- bence sende biraz buy taktiyi uygula.bırak biraz yanlız kalsn . özlesin seni sositososito sesine yüzüne hasret kalsın . :delphin: sende sık dişni azcık .yanlız barıştıktan snrada yelkenleri hemn suya indirme . yine bi süre aramamaya devam et.tavrını net olarak koysun kafasına kaydirigubbakcemile2

evet arkadaşlarımda böyle diyor,artık akıllandım,sonraki erkek arkadaşımda istediği kadar evlilikten konuşursa konuşsun hep ben daha erken birbirimizi tanıyalım dedim ve hala diyorum.İnsanın ne istediğini bilmesi önemli.Ne istediğini bilmeyen insanla uğraşamam artık,onun dengesizliği yüzünden hayal kırıklığı yaşamamak için sen temkinli ol canım.Ha bu arada anlattığım erkek arkadaşımla üzüntülü dönemimde benden yaşça büyük işyerinde ki erkek müdürüm halimi görüp dertleşmişti ve bana şu sözü söyledi.Beynimde yer etti bu laf.Sana da söyleyim 'isteyen değil istenen ol' .Çok doğru bir laf canım.O müdür bana demişti ki sen eğitimli,görgülü,akıllı,ailesi düzgün bir kızsın,o senin için uğraşsın,senin gibi insanlar çok az artık dedi.Kulağına küpe et canım yazdıklarımı

Bundan Sonra Bı Ilıskım Olurmu Bılmem Ama Soledıklerıne Hafıyen Katılmakla Bırlıkte uygulıycamda aslında Ilk Zamanlarr Istenendım Hep Az Kosmadı Pesımde Ama Sonra Cook Yuz Verdım Cook Bı Dedıgını Ikı Etmedım Sımardı Tabı Oda Bıttı Dedı Hala Aradım Benı Ozlemsne Fırsat Vermedım Oda Kacti Benden Ocuyum Sankı Ama Dedıgın Gıbı O Benım Icın Ugrassın Neden Ben Daah Ugrasıorum Kı Istıosa O Mucadele Etsın Yha Aslında Bı Karsılassak Cok Super Olur Ayrı Semtlerde Oturuoruz Ama Emınımkı Gorunce Dayanamazz

öncelikle kadınlar çok ince düşünür tıpkı senin bu yazıyı yazarkn uğraştığın gibi=))

Bitenin gidenin ardından yas tutmak biraz daha bizlere özel bir durum sanki.Terketmişsekte o yas tutuluyor.Çünkü bazen terketmeye zorlanılan durumlar oluyor.Hani güzel bir şarkı sözü der ya ''kimdi giden kimdi kalan,aslında giden değil kalandır terkeden,gidende bu yüzden gitmiştir zaten''

Her durumda bizler daha hassas yaşıyoruz,daha ağır atlatıyoruz bu dönemleri.Erkekler de insan sonuçta,onlarında biten ilişkilerine,kalp kırıklıklarına,acılarına üzüldüğü,yaralandığı dönemler var mutlaka.Ama gerçekten değer vermişse.Bu değerin ölçüsü bittikten sonrada anlaşılabilir,yas süresini ne kadar tuttuğuylada alakalı.Bilemiyorum bu kişisel bir durum aslında kadını erkeği yok ya.O yüzden bizler onlar demeyelimde,bazı insanlar(kadın erkek)çok kolay atlatır,yas tutup kendine dert etmez,bazı insanlarsa (bizler gibi:)biraz daha zorlanırlar bu süreçte,toparlanmaları,yaralarını sarmaları zaman alır.Bu güçlü ya da güçsüz durumu değil,biten ilişkisine ve yaşadığına saygısındandır insanların...

Bitenin gidenin ardından yas tutmak biraz daha bizlere özel bir durum sanki.Terketmişsekte o yas tutuluyor.Çünkü bazen terketmeye zorlanılan durumlar oluyor.Hani güzel bir şarkı sözü der ya ''kimdi giden kimdi kalan,aslında giden değil kalandır terkeden,gidende bu yüzden gitmiştir zaten''

Her durumda bizler daha hassas yaşıyoruz,daha ağır atlatıyoruz bu dönemleri.Erkekler de insan sonuçta,onlarında biten ilişkilerine,kalp kırıklıklarına,acılarına üzüldüğü,yaralandığı dönemler var mutlaka.Ama gerçekten değer vermişse.Bu değerin ölçüsü bittikten sonrada anlaşılabilir,yas süresini ne kadar tuttuğuylada alakalı.Bilemiyorum bu kişisel bir durum aslında kadını erkeği yok ya.O yüzden bizler onlar demeyelimde,bazı insanlar(kadın erkek)çok kolay atlatır,yas tutup kendine dert etmez,bazı insanlarsa (bizler gibi:)biraz daha zorlanırlar bu süreçte,toparlanmaları,yaralarını sarmaları zaman alır.Bu güçlü ya da güçsüz durumu değil,biten ilişkisine ve yaşadığına saygısındandır insanların...

o kadar guzel anlatmıssınkı canmm dogru soze ne denırr alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

var canım merak etmeyin ama erkekelerin unutamamış olanları hiç çekilmiyor ızdırap gibi ayrılsanızda sevgiliniz gibi ilgi göstermek zorunda kalıyorsunuz

erkeklerde aglar yanar bırebır sahıt oldum arkadaslarım war wardı kız arkadasım sewgılısıde kankam we ayrıldılar kıs bızden elını etegını cektı ama jnm kankam erıdı kul oldu yollarını kestı yalwardı yakardı don dedı ama kız arkadasım arkasına bıle bakmadı o zmanlar kankamı zor toparladık tabıı bunlar bı sene onje oluo sona kıs kendıne sewgılı yaptı hesapta kankamı unutmak ıcın sona pısman oldu tekrar kankamla barısmak ıstedı kankam da kabul ettı ama sonuc daa kotu oldu sımdı normal arkadas bıle olamıolar artık bence bu uzulme ısı kız erkek farketmıo kımı karakter dısa wuruo kımısı ıcınde yasıo mesela benım5 yıllık bı bırlıktelıgım war ck kawga edıp kus kalır yada kısa surelı ayrılıklar yasarız benımkı delı olur uzulur yemek yemez tıras olmaz arar sorar bıtkısel hayata gecer bende ınadımdan gıyınır suslenır hıcc tınlamaz gorunurum ıcımden uzulurum ama ona bellı etmem kacan kowalanır arkadasımızın dedıgı gıbıkötükedihüso

Yakın tanıdığım biri 4 yıl yas tuttu. Beklenmedik bir zamanda kız arkadaşı ayrılma kararı almıştı. O ise böyle birşeyi hiç istemiyordu. Kızıda çok seviyordu, kızında onu çok sevdiğini sanıyordu. Kız fotoraflardan çok al benili durmuyordu açıkçası. Çocukla kızı karşılaştırmış olsaydınız bu çocuk bu kızla asla birlikte olamaz diye düşünürdünüz. Zaten kıza arkadaşlarıda diyormuş o seni kesin aldatıyordur, o sana göre çok yakışıklı diye. Birde ayrı şehirlerdeydiler. Ardından kız hattı da değiştirdi herşeyi yaptı. Ulaşılmamak için. Aradan zaman geçti, tanıdığım kişinin aklında hala o kız vardı. O kızdan her anlamda çok daha iyileride olabilirdi hayatında, çünkü talibi çoktu sengözlerimebaksanab ama o hep mesafe koydu. Çocuck üzüntüden Zona bile oldu :1no2: Ardından 3.5 yıl sonra kız bunu aramış ne yapıyorsun diye, bir müddet konuşmuşlar. Kız ondan sonra bir çok ilişkisinin olduğunu ama en uzununun o olduğunu söylemiş. Çocukta onu hala çok sevdiğini ve hayatına başka birini sokmadığını ve onu herşeye rağmen çok sevdiğini söylemiş. Kızda şuan hayatında biri olmadığını söyleyerek, iyice körüklemiş çocuğun ona kalan hislerini, çocuk aramaya devam etmiş, heşreyin eskisi gibi olacağını ummuş, ama ardından kız onu rahatsız ettiğini bir daha aramamasını yoksa bu hattıda değiştireceğini söylemiş.. Ardından arkadaşım bu olaya gerçekten çok üzüldü. Ardından bir müddet daha bekledi ve kendisi için sanırım en doğru kararı verdiki, şuan oldukça mutlu şuan ki sevgilisiyle :nazar:

bu bireylerin birbirlerine verdiği değerle ilgili.. Bazılarının ilişkisi yüzeyseldir, iki kişide bunu bilir bazılarının ki yüzeyseldir, sadece bunun böyle olduğunu biri bilir, diğeri ise gerçekten sevildiğini sanar.

Merak Edıyorum da Biten Bı Ilıskının Arkasından Uzulen Unutamayan Sadece Bayanlarmıdır Erkekler Ayrıldıkları Halde Uzulurlermı Yoksa Salla Deyıp Gecerlermı Ben Hıc Uzulen Bı Erkek Gormedım de

Onlar kadinlardanda duygusaldir aslinda.. soylemezler belli ettirmezler, ama sigarayi cigerlerine cekerken yada ickisini icerkenki ahlarida hic eksik olmaz.. yaa ya

Back
X