- 27 Ekim 2008
- 5.974
- 2.423
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülüyorlar ama yapı gereği bizler kadar duygusal düşünmüyorlar, kafalarına göre bir mantığa oturtuyorlar,belli etmiyorlar kesinlikle :1ninca:
sadece bayanlar değil tabiiki,arkadaşlarımdan da gördüm,kendi ilişkimde de yaşadım.Yalnız şu var ki ,terkedilince kız da olsa erkek de olsa daha çok üzülüyor:)
o zaman terk etmek lazım cunku ben artıkk uzulmek ıstemıorummm
yokk yine üzülünüyor ama terkedilmek kadar değil.Terkedince bide başta birşey anlamıyorsun ama zaman geçince yokluğunu aramaya başlayınca anlıyor insan.Sebepte önemli tabii.Birde terkedilince kafanı kurcalayan şey daha fazla oluyor,niye öyle oldu,keşke bunu demeseydim,acaba şundan dolayı mı böyle oldu vs vs...
Ewet cıdden anlamıor ınsan saka gıbı gelıyorr ama sonra acı gercek suratına tokat gıbı vuruooo ya bıde ortada hıc bı sebep yoksa o zaman yıkılıor ınsan su an ole bı donemde gecıorum vee acısınıda haffıletmek gercekten cok zor ama dıorum acaba oda uzuluomudur od uzulunce sankı ıcım rahatlayacak bılmıorum
canım inşallah barışırsınız,kaç gün oldu.Ortada önemli birşey yoksa biraz zaman geçmesini bekle,daha sakin kafayla düşünüyor insan,iki tarafta hatalarını görüyor.
Iliskinin ciddiyetine de bagli bana kalirsa erkekler de pekala uzulur, acinir, yas tutar vs...
5gundur ayrıyız canımm zannetmıorum bıdaha barısacagımızı cunku nedenın n oldugunu bılmıyorum
öyle düşünme belli olmaz ama neden olarak ne dedi? hadi bitti ayrılalım diye kolayca gidemez
canımm konu acmıstım ama sole kısa bı anlatıyım bız evlenme hayallerı kuran bır cıft ıdık neyse bazı olaylar oldu ve ben ona guvendıgıı benı yarı yolda bırakmayacagını soledım oda bu kadar kısa surede evlılık kararı alınmaz dedı bana tabı ben sok oldum cunku evlılıgı ısteyen hep oydu nese bunun sonucunda cok soguk davrandık bırbırımıze 2 gun sonra yanlız kalmak ıstedıgını soledı ve ayrıldı k daha sonra ben dayanamadım ve aradım bende kolyesı fln vardı onu vermek ıstedım bulustk yanmda kuzenım oldugu ıcın bn evıne gıttım nese bole konusurken ederken tabı ben dayanamayıo agladım fln tekrar barıstık sarıldık bırbırımıze fln nese bana ben evlılıgı daha fazla uzatmak ıstemıorum fln dedı sonra annene cok duskunsun nasıl olacak 20 gun ıznımız var bızım fln dıe bıseler soledı bende bunları hallederız dedım sonucta yerı gelcek anneme sevgım hep olacak ama oncelık lerımız farklı olacak dedım nese snra ıyıydık barıstık fln bu bana soguk davranıo ben aramadan aramıo ne oluo dıorum ısı bahane edıo sonra 2 gun hıc aramadı benı msj atmama ragmen nese gece 11 de fln aradım bunu baktım baska bırıyle konusuo bu konusma bı saat surdu ve sonra tel kapattı bn kac kz aradım ama grdu bende bıttıgını soleyen bı msj attım ve 5 gun oldu neden dıe n sordu ne aradı
cnaım bide ne kadar sürelik bir ilişkiydi,kısa süreli ilişkilerde hemen evlilik muhabettine girmeyin.Benim erkek arkadaşımda 2 ay sonra evlilikten konuşmaya başlamıştı,yok çocuk ismi vs .sonra kendi korktu evlilikten ve bitti ,herşey yerine oturmadan evlilikten konuşmayın,insan kendini kaptırıyor karşıdaki evlilikten konuşunca ama bundan sonrakilerde temkinli ol.
bende gördüm içim parçalandı karşımda ağladığında yaşadıklarını düşündüklerini anlattığında
ama soğukkanlılığımı kaybetmedim hiç ve beni terkeden sendin bırakmasaydın o zaman dedim ama
sonradan bende ağladım o görmedi mafoldumben
canım 4 ay gıbı kısa bı sureydı o gorev ıcın burdaydı normalde denızlıde bende kayserıde yasıorum onun sorun ettıgı sey emınımkı bu uzaklık ve aılesının de karsı cıktıgını dusunuorum yha belkı 4 ay cok kısa gelebılır sana ama ınan bu kısa surede o kadar mutlu oldum o kadar sevdım o kadar sevıldımkı sole gerıye donup baktıgımda ı ınsanın hıcmı mutsz gunu olmaz olmamıss ıstee bunun altında bısey var ama bılemıorum bundan sonraa olmaz cnm yapamam uzun bı sure zaten hayallerım hala onlu aramasını beklıorum sadece
anlatmak ıstermısın cnm