Biter mi borçlar

Eylulumsvd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
79
88
3
45
Selam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si

Çok geçmiş olsun kaza dediğiniz araba kazası mı, kredi ne kredisi gelirler ne kadar alınan borçlar varmış şu an toplam borç nedir bilmiyorum.
Allah feraha kavuştursun, dua grupları var sitede katılabilirsiniz.

Ne kadar borcunuz? Vakit namazlariniz sonrası bol bol dua edin, ihlas okuyun. Ancak şöyle de bir gerçek var ki borclar parayla bitiyor. Aile boyu sabit gelirli bır işte çalışmaniz lazım. İnternet sitesi satışı vs.ek gelir olarak düşünün ş

Ne kadar borcunuz? Vakit namazlariniz sonrası bol bol dua edin, ihlas okuyun. Ancak şöyle de bir gerçek var ki borclar parayla bitiyor. Aile boyu sabit gelirli bır işte çalışmaniz lazım. İnternet sitesi satışı vs.ek gelir olarak düşünün şu anda.
200 bin TL ye yakın borç evim kira. Esim çalışıyor aldığı maaş bankaya asgarisine gidiyor. Yapılandırma yap diyorum fazla öderiz diyor. Emekli parası da kiraya gidiyor ben çalışıyorum zamanla azalicak biliyorum . İnsanoğlu sabırsız işte o kadar yorul elinde bı şey kalmasın

200 bin TL ye yakın borç evim kira. Esim çalışıyor aldığı maaş bankaya asgarisine gidiyor. Yapılandırma yap diyorum fazla öderiz diyor. Emekli parası da kiraya gidiyor ben çalışıyorum zamanla azalicak biliyorum . İnsanoğlu sabırsız işte o kadar yorul elinde bı şey kalmasın
Kesinlikle sıkıntınızi küçümsemek için söylemiyorum ama 200k bu zamanda gerçekten insanı sıkacak bir borç değil.
En yakın örnek kendim hatta :)) benim sizin 2 katiniz kadar borcum var neredeyse ve aldığım maaş yattığı gün bitiyor. Subat sonuna kadar da böyle. Sabır o yüzden. Sizin de zamanla biter.

Çok geçmiş olsun kaza dediğiniz araba kazası mı, kredi ne kredisi gelirler ne kadar alınan borçlar varmış şu an toplam borç nedir bilmiyorum.
Allah feraha kavuştursun, dua grupları var sitede katılabilirsiniz.
Trafik kazasi sağolun .hasar aldı araba tamiri derken 200 bin tl yakın borç var . İşe başladım ben de .Toparlamak zaman alicak bilmiyorum bı anda da eşim büyük bir satış yaparsa biter. İnternetten hediyelik ajanda kalem vesaire satıyor.

Trafik kazasi sağolun .hasar aldı araba tamiri derken 200 bin tl yakın borç var . İşe başladım ben de .Toparlamak zaman alicak bilmiyorum bı anda da eşim büyük bir satış yaparsa biter. İnternetten hediyelik ajanda kalem vesaire satıyor.
Yilbasinda bu tarz hediyelikleri kurumlar calisanlarina hediye vermek amacıyla toplu alabilir

Anlamadım borç 200 bin eve 3 maaş giriyor (biri emekli maaşı) değil mi? Kaç aya taksitlendirdiniz ki borcu?

Anladım ama 200 bin çok değil ki toparlanmak zaman alsın,araba ne kadar ediyor?
Eşinizin geliri mi belirsiz acaba ne kredisi çekmişti ki başka iş yapıyor mu tek internet satışı mı?

Selam hanımlar ben borçlarımızdan dolayı çalışmaya başladım oğlum kaza yaptı ona bir şey olmadı ama bize çok masraf çıkardı. Onun öncesinde de eşimin kredi borcu vardı biz kaza olinca akrabalardan borç aldık altın. Altın da malum arttı . Dün gene eşim internet sitesi ikas yıllık ücreti gelmiş yaptığı da çok büyük kazançlar yok şu anlik. Takmıyim diyorum bir türlü bitmiyor gibi şöyle bir sıfırı görsem almak istedigim şeyler var . İsteklerimi erteliyorum. O yüzden de çalışmak zor geliyor. Dua ediyorum devamlı borçlardan kurtulmak için sizin bı dua öneriniz var mı zikir olur ne biyilim tecrübe ettiğiniz dua namaz olur. Teşekkürler si
Önemli olan can sağlığı,çok şükür sağlığınız yerinde.İnanın biter ....dertte biter,borçta biter.Az sabır biraz daha dişinizi sıkın,ve inanın zor durumda olan tek siz değilsiniz .Ülkece zor zamanlar yaşıyoruz.Herşey pahalı ,ulaşılmaz.Bu sene kiraz yedin mi diye sorsan ülkenin yarısından fazlası yememiştir.Dilerim en kısa sürede feraha çıkarsınız...

geçmiş olsun da
çocuğun altına kaskosuz sigortasız araç mı verdiniz?

Kesinlikle sıkıntınızi küçümsemek için söylemiyorum ama 200k bu zamanda gerçekten insanı sıkacak bir borç değil.
En yakın örnek kendim hatta :)) benim sizin 2 katiniz kadar borcum var neredeyse ve aldığım maaş yattığı gün bitiyor. Subat sonuna kadar da böyle. Sabır o yüzden. Sizin de zamanla biter.
ay benim de sizin 4 katı borcum var 11 katı ev kredisi hariç… kendinize yüklenmeyin diye yazdım 🤣

İlk defa mı çalışmaya başladınız?
Borç sürecinde çalışmaya başladığınız için isteklerinizi ertelemeniz kadar normal bir şey yok. Çalışma isteğiniz kırılmasın hemen.
Zaten yazılmış borcunuz ödenmeyecek, ciddi dert edilecek bir borç değil.
Vakıa Suresini günlük okuyabilirsiniz, onun haricinde çalışıp, çabalamaya devam.

Eğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.

Eğer hane içindeki herkes borcun bitmesi için kendini sıkıp, çaba gösteriyorsa borç biter. Ama bir kişi dahi aksatırsa o borç yıllarca gidiyor. Ben de çok zor günler yaşadım hem maddi hem de duygusal olarak. Yaklaşık 6 yıl önce bir duayla karşılaştım, ne zaman etsem hep kabul olur. Edeceğim zaman kendimce bir hazırlık safhası vs oluşturdum, onları uygulayıp ederim. (Yalnızca başkasının iradesine müdahele vs konularında olmayacağını düşünüyorum, denemedim o konularda.) Ama bu kabul olma olayı da gaipten her şeyin çözülmesi vs değil. Önünüze fırsatlar çıkar, işinize yardımcı olacak kişilerle karşılaşırsınız, bereket gelir. Yani yine yapacak, adım atacak, çaba gösterecek, çalışacak olan sizsiniz. İsterseniz ne olduğunu yazarım.
Ben merak ettim, yazabilir misiniz

geçmiş olsun da
çocuğun altına kaskosuz sigortasız araç mı verdiniz?
Ne alaka
Teşekkür ederim tez zamanda biter. Yazarsanız sevinirim 😊

Bu borcu ödeyebilmek için çalışmaya başlamak çok zorunuza gitmiş diye anlıyorum yazdıklarınızdan, borçlardan ziyade işe gitmek sizi zorluyor sanki.
200 bin şu zamanda bir şey değil, çabucak ödenir. Hepimiz çalışıyoruz, hepimiz borç ödüyoruz. Önemli olan sağlık, geri kalanına dertlenmeyin. Allah kolaylık versin.

Bana da özelden yazar mısınız..Ve öncesinde hazırlık olarak ne yaptığınızı da

Back
X