Gelir tabii öfkeyke yapılan cocuksu hareketler bunlar :)Arkadaslar merhaba
Sevgilim 30 temmuz günü 2 yillik cok güzel giden iliskim varken onun kendi arkadasindan kiskanmasiyla kavga ederek ayrildi. Sabaha kadar mesaj attim ama bitti ben kabul etmem dedi. Ertesi gün bana mesaj atip özür diledi laflari icin ve bahane diil sadece vesile oldu ostediginde haber ver son kez konusup kapatalim dedi. Ve benim cevabimi beklemeden her yerden engelledi aramalarim ve mesajlarim ulasmiyor.
Vesile olacak aramizda hic bi problem olmadi sadece o asiri ilgili diildir ve ben bunu söylüyordüm hep simdi bu adam bana geri gelirmi? Ilk kez her yerden engelledi neye ugradigimi sasirdim tepetaklak oldum normalde hic kiyamaz bana
Gelir de kalırmı sence?Sen adamın 2 yıldır sevgilisisin ve dönüp dönmeyeceğini bilmiyosun biz nerden bilelim?
Gelir de kalırmı sence?
Bi gelsin ben ona ögreticem nasil kalinir
Yeni yetme ya ne hale getirdi beni durduk yerde cok sewmek olmuyo demekkiGelir tabii öfkeyke yapılan cocuksu hareketler bunlar :)
Böyle saçma bir kıskançlıktan bırakan adam dönse de, sen kabul etme!
Bu adamla ciddi düşünülmez, hayatı zindan eder böylesi.
+1kıskançlıktan diyorsunuz da çocuk en sonunda özür dilemiş.aslında kıskançlıktan değil; ama yinede senden ayrılmak istiyorum demiş.engellemelerde durumun ciddiyetini gösteriyor.30 temmuzdan bu yana 1 hafta geçti hala engelli misin.bence bir düşün bakalım belki bir şeyleri gözden kaçırıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?