Bitirdi ve her yerden engelledi beni

Sahraa884

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
8
0
1
Arkadaslar merhaba
2 yillik cok güzel giden iliskim varken sevgilim kavga ederek ayrildi. Sabaha kadar mesaj attim ama bitti ben kabul etmem dedi. Ertesi gün bana mesaj atip özür diledi laflari icin vesile oldu ostediginde haber ver son kez konusup kapatalim dedi. Ve benim cevabimi beklemeden her yerden engelledi aramalarim ve mesajlarim ulasmiyor.
Aramizda hic bi problem olmadi sadece o asiri ilgili diildir ve ben bunu söylüyordüm hep simdi bu adam bana geri gelirmi? Ilk kez her yerden engelledi neye ugradigimi sasirdim tepetaklak oldum normalde hic kiyamaz bana

Son düzenleme:
İnsan hiç sevdiğini her yerden engeller mi ? Tuhaf

Yıllaaar önce bir yanlış anlaşılmadan dolayı sevgilim benden ayrılmaya çalışmıştı. Salaklık o zaman had safhada olduğu için saatlerce kendimi anlatmaya, barışmaya çalışmıştım. En son "şimdi barışırsak seni aldatırım" dediğinde ne halin varsa gör demiştim ve o adam o akşam benden ayrıldı. On gün sonra yanlış anladığını kabullenip gelip özür diledi. Ben de ona "barışırsak aldatırım" dedim. İnanmadı ama ben kararlıydım. Barıştık iki üç ay daha sürdü birlikteliğimiz. Aldatamadım ama başkasından etkilendiğimi farkettim, bunu farkedince de ayrıldım. Yani anlayacağın kardeş, dikiş tutmaz artık.

Hasta iste adam bi garip olunca sadece kendi arkadasi konusurken bana dokundugu icin cikti tüm olay
Dedigim gibi sadece asiri ilgili bi karakteri zaten olmadi ama ben de bu konuda ona hep söylüyordum
Gözlerinden ates cikti resmen ilk kez öyle gördüm sevgisinden süphem yok ama ilk kez böyle yapip tüm irtibati kesti ilk kez engellendim neye ugradigimi sasirdim bi de arayip bunaltan biri de hic olmadim hep o geri yazardi kendinimi engelledi bilmiyorum ama cok sıkıntılı ve ihgiyacim oldugu zamanda asla yapmaz dedigimi yapti

Böyle saçma bir kıskançlıktan bırakan adam dönse de, sen kabul etme!

Bu adamla ciddi düşünülmez, hayatı zindan eder böylesi.

Gelir tabii öfkeyke yapılan cocuksu hareketler bunlar :)

kıskançlıktan diyorsunuz da çocuk en sonunda özür dilemiş.aslında kıskançlıktan değil; ama yinede senden ayrılmak istiyorum demiş.engellemelerde durumun ciddiyetini gösteriyor.30 temmuzdan bu yana 1 hafta geçti hala engelli misin.bence bir düşün bakalım belki bir şeyleri gözden kaçırıyorsun.

+1
Baskasiyla deneme sureclerine girmedigine eminmisin?
Bu kadar basit şey için engellemesi aklıma bunu getiriyor.Birseyleri gizlemek için engellemis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…