Bitirdim ve ayrıldık

floridaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
165
0
116
Eskişehir
erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir birlikteliğimiz var. dün akşam 10 da iş çıkışı beni almaya gelecekti. saat 9 dan 10 buçuğa kadar aradım açmadı telefonlarımı. içime bi his doğdu ben bunun evine gidiyim bi güzel tokadı çakıyım bitiriyim geliyim dedim. evlerinin orda tramwaydan tam indim. aradı. telefonu unutmuşum hayatım falan dedi. nerdesin sen dedim evdeyim dedi çık dışarı dedim. sesi değişti sen nerdesin ki dedi. evinin ordayım dedim tamam dedi. tamam evlerinin sokağına girdim bi daha aradı evdeyim ben gel dedi. evlerinin önüne geldim. karşı kaldırımda bi kız bekliyodu. aradı tekrar aç kapıyı dedim . 2 3 dakika sonra apartmanın kapısı açıldı. hemen 1. katta oturuyorlar. eve girdim annesi açtı kapıyı odasına girdim arka kapıdan çıkmış gitmiş beni beklesin demiş annesine . hemen ayakkabılarımı giydim dışarı çıktım. sokakta ne kız var ne de bu aradım açmadı. sokakta bekledim biraz tekrar eve girdim annesine çantamı ver dedim. eyvahlar olsun kızım noldu bekle gelene kadar dedi. gidiyorum ben oğlunun ne halt karıştırdığı belli deil dedim.

aradan 15 dakika falan geçti aradı tekrar açmadım. sonra ben aradım o açmadı. eve geldim nete girdim bu da çevrim içi oldu. allah belanı versin falan dedim . bi dinle dedi. üniversitenin kantininde sorumlu bu. neymiş kantini kapatana kadar kız bunu beklemiş peşine takılmış beraber yürüyelim mi demiş. bu da kıza bişey diyememiş yanında da açamamış telefonu tam mahalleye geldiklerinde ben üstümü değiştiricem demiş eve girmiş o arada da beni arıyo işte. arka kapıdan çıkmış çünkü kızı döverim diye korkmuş eli ayağına dolaşmış. ben kötü bişey yapmadım yemin ederim annemin üzerine dedi. git kantindekilere sor kız takıldı peşime dedi. ben uzun bi atışmadan sonra bitirdim . ayrıldık. doğru mu yaptım acaba?
.

keinlikle aşkın için mücadele et...

Bu oldukça saçma bir açıklama...
Eğer kızdan bu kadar rahatsız olduysa asıl onun yanında açmalıydı telefonunu.
Sizi bekletip arkada kapıdan çıkıp, o kızı uzaklaştırmak ne demek hiç anlayamadım.
Bence doğru düzgün bir daha anlattırın olayı, hikayeye sadık kalacak mı yoksa aradaki boşluklar dolacak mı öğrenin bunları.
Bu haliyle gerçekten kimseyi inandıramaz.

kızı döverim diye arka kapıdan çıkıp kaçmışmış. hayır düzgünce anlatsa haksız olduğunu söylese özür dilese ya da kızın yanında telefonu açıp böyle oldu falan dese yine tamam. ben kendime güveniyorum özür dilenicek bişey yapmadım. sen bana güvenmiyosun annemin üzerine yemin ederim ben kötü bişey yapmadım diyo. güveni kırdı ama bi kere

aşkından vazgeçme...ama sonra bu yaptığının bedelini ödet ona ama:) aşktan vazgeçme birini yeniden sevmek yeniden alışmak çok zor:) canına okumayı unutma ama:)

QUOTE=perina_a;27556198]kızı döverim diye arka kapıdan çıkıp kaçmışmış. hayır düzgünce anlatsa haksız olduğunu söylese özür dilese ya da kızın yanında telefonu açıp böyle oldu falan dese yine tamam. ben kendime güveniyorum özür dilenicek bişey yapmadım. sen bana güvenmiyosun annemin üzerine yemin ederim ben kötü bişey yapmadım diyo. güveni kırdı ama bi kere [/QUOTE]

geri dönüp özür dilerse tabi ben asla aramam dün akşam bitirdim çünkü. şu an hiç bişey hissedemiyorum çok tuhaf

[/QUOTE]

benimde 2 yıllık bi ilişkim oldu sizin bu güne kadar tüm bu güven problemlernizi aşmış olmanız gerekirdi. bi erkek bi kızı yanında istemiyorsa rahatlıkla defedebilir onunla yürüek arka kapıdan çıkmak da ne demek üstelik sizi ekmesi bi ilişkide güven problemi varsa bence iyice bi sorgulayın çok seviyorsanız sayet alın karsınıza adam gibi anlattırın tekrar devam edin ama arada da mutlaka o günün intikamını alın ve sakın unutmayın kaçan hep kovalanır erkek beni yine affetti bak diue düşünürse sonu gelmez bu aldatmacaların

çok doğru yapmışsın arkadaşım tebrikler.madem kız onun peşine takılmış en fazla yapacağı şey benim sevgilim var çekil git desin zor mu

onun bu rahatlığı kendine güveni zaten benim onu her ne yaparsa yapsın affedeceğimi sandığı için eve çok sevebilirim ama bi insan bu kadar da salak yerine konulmaz. özür dilencek bişey yapmadım diyo üstüne utanmadan bitti diyince şoka girdi zaten . ne yani gerçekten bitti mi diyo gerizekalı.

erkek arkadaşın deseymiş ya kız ona takılmak isteyince kız arkadaşımı almaya gidicem die
bu erkeklerde bi enteresan arkadaş

bence doğru yapmışsın,sonra barışırsın veya barışmazsın o senin bileceğin iş ama ilk tavır çok önemlidir,
madem o kızla ilgili birşey yok neden telefonunu açmıyor,şüphelenecek davranışlarda bulunmuş,
bir erkek yalan söylerken eline yüzüne bulaştırır panikler, erkek arkadaşında arka kapıdan falan çıkarak saçma sapan hareketler yapmış,
bu olay onun anlattığı gibi basit değil, kızla aralarında bi etkileşim olmuş gibi.

Çok iyi yapmışsın canım hiç pişman olma.. Şimdi affetsen 3 sene sonra aynı haltı yese ne diyeceksin 5 sene hatırına affedeyim mi??

2 seneyle kurtulmuşsun..Evine getirmiş kızı...Bunu affedersen nasıl olsa gönlünü alırım der her haktı yer..

kızın adını bile hatırlamıyorum . numarasını da almadım. kız demişki bi daha o kantine gelemem insanlar yanlış anlar kusura bakma falan demiş bu da isabet olur demiş güya.

yok kızı eve getirmemiş yani eve giremez sadece kız sokakta beklemiş ben girince de arka kapıdan çıkıp kızı uzaklaştırmış git falan diye.

arkadaşım devam et böyle.. verdiğin tepkiyle en doğru olanı yapmışsın. artık bundan sonra onun diyeceklerini inanıp inanmamayı sen bilceksin sen inan diye çok saçmalamış... bu neyaaa peşine takılana git diyememiş.. ne o bukadar saf nede sen kimi kandırcağını sanıyo...

unuturum heralde yaa ... şu an hiç o kadar da üzülmüyorum aslında en güvendiğim noktadan vurdu beni . burnu sürtcek onun daha. ah kızı denk getirseydim bi güzel dövseydim daha da rahatlıcaktım ama.

Ya bu erkekler ne kadar yalancı nasıl da çıkıyorlar her olayın içinden bari annesinin üstüne yemin etmeseymiş.
Sen de en doğrusunu yapmışsın sakın bir daha görüşüp de seni aptal yerine koyup kandırmasına izin verme.
Kızı pek ala defedebilirdi belli ki hoşuna gitmiş beraber muhabbetlice gelmişler. İnanma sakın ama sakın inanma.
Eğer affedersen bu aşk için mücadele değil düpedüz saflıktır, enayiliktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…