unuturum heralde yaa ... şu an hiç o kadar da üzülmüyorum aslında en güvendiğim noktadan vurdu beni . burnu sürtcek onun daha. ah kızı denk getirseydim bi güzel dövseydim daha da rahatlıcaktım ama.
Ya bu erkekler ne kadar yalancı nasıl da çıkıyorlar her olayın içinden bari annesinin üstüne yemin etmeseymiş.
Sen de en doğrusunu yapmışsın sakın bir daha görüşüp de seni aptal yerine koyup kandırmasına izin verme.
Kızı pek ala defedebilirdi belli ki hoşuna gitmiş beraber muhabbetlice gelmişler. İnanma sakın ama sakın inanma.
Eğer affedersen bu aşk için mücadele değil düpedüz saflıktır, enayiliktir.
Kız peşine takılmış benim sevgilim var diyememiş erkek adam, üstüne üstlük onun yanında her nasılsa telefona bakamamış bir de kızı bekletip üstünü değişmiş...
Sizin bunlara inanacak kadar çocuk olmadığınıza eminim. En doğrusunu yapmışsın, şimdi sakın doğru mu yaptım deme, emek verdim hiç deme, o emek verdiğini düşünüyomuydu acaba kızla konuşurken!
Birini döveceksen erkek arkadaşını döv.Kız takıldı diyelim niye kapısında beklesin demekki bekle dedi .Evde kıyafet değiştirip sen basmasaydın kızla birlikte bir yere gideceklerdi.Adam eve girmiş kız hala sokakda bekliyor baksen ne cesur ne yüzsüz ben inanmam tamamen palavra.telefonlarına çıkmasın.seni atlatsın sen kıza kızıyorsun sana sadık olması gereken arkadaşın elalemin kızı değil.Vaz geçtim şiddete karşıyım arkadaşını da dövme bas tekmeyi gitsin.
yok kızı eve getirmemiş yani eve giremez sadece kız sokakta beklemiş ben girince de arka kapıdan çıkıp kızı uzaklaştırmış git falan diye.
Canım.. Kızı eve getirmemiş evin önüne kadar getirmiş (bence aynı şey)kız gelmemiş o getirmiş...
Hayatımda hiç erkeğin iş çıkışını bekleyip peşine takılan kız görmemiştim..Bu kadar ucuz yalanda olmaz ki.. Erkek arkadaşın da çok acemiymiş...
Her şeyi yok etmek bu kadar basit işte.. Allah bu erkeklere akıl fikir versin
diyememiş işte aptal . ne hali varsa görsün eden bulur kalmaz yanına.
üzme kendini yanlız değilsin bak herkes aynı dertten muzdarip
Kızı kendi evinin önüne niye getiriyor onu anlamadım ben madem öyle kızı evinin kapısına bıraksaymış bir de sizi saat 10'da alması gerekiyormuş 10:30 olmuş gelmemiş gitmiş elalemin kızlarının peşinde fink atıyor hiçbir şey yapmasa çok çok masum bile olsa benim sevgilim ne idüğü belirsiz bir kız için beni bekletecek ooldu mantığa bak. Çok mu uyanık zannediyor o sevgilin kendini. Çok iyi yapmışsın almış boyunun ölçüsünü mini çakal. Erkeklerin hiç biri masum değil hiç boşuna saf ayağına filan yatmasınlar bir erkek istemediği sürece ne bir kadın onla zorla görüşebilir ne de kendisini eve filan bıraktırabilir erkekler bunu bizzat istedikleri , karşılarındaki kadının ilgisi hoşlarına gittikleri iiçn yapıyorlar.
intikam almalıyım
erkek arkadaşımla 2.5 senelik bir birlikteliğimiz var. dün akşam 10 da iş çıkışı beni almaya gelecekti. saat 9 dan 10 buçuğa kadar aradım açmadı telefonlarımı. içime bi his doğdu ben bunun evine gidiyim bi güzel tokadı çakıyım bitiriyim geliyim dedim. evlerinin orda tramwaydan tam indim. aradı. telefonu unutmuşum hayatım falan dedi. nerdesin sen dedim evdeyim dedi çık dışarı dedim. sesi değişti sen nerdesin ki dedi. evinin ordayım dedim tamam dedi. tamam evlerinin sokağına girdim bi daha aradı evdeyim ben gel dedi. evlerinin önüne geldim. karşı kaldırımda bi kız bekliyodu. aradı tekrar aç kapıyı dedim . 2 3 dakika sonra apartmanın kapısı açıldı. hemen 1. katta oturuyorlar. eve girdim annesi açtı kapıyı odasına girdim arka kapıdan çıkmış gitmiş beni beklesin demiş annesine . hemen ayakkabılarımı giydim dışarı çıktım. sokakta ne kız var ne de bu aradım açmadı. sokakta bekledim biraz tekrar eve girdim annesine çantamı ver dedim. eyvahlar olsun kızım noldu bekle gelene kadar dedi. gidiyorum ben oğlunun ne halt karıştırdığı belli deil dedim.
aradan 15 dakika falan geçti aradı tekrar açmadım. sonra ben aradım o açmadı. eve geldim nete girdim bu da çevrim içi oldu. allah belanı versin falan dedim . bi dinle dedi. üniversitenin kantininde sorumlu bu. neymiş kantini kapatana kadar kız bunu beklemiş peşine takılmış beraber yürüyelim mi demiş. bu da kıza bişey diyememiş yanında da açamamış telefonu tam mahalleye geldiklerinde ben üstümü değiştiricem demiş eve girmiş o arada da beni arıyo işte. arka kapıdan çıkmış çünkü kızı döverim diye korkmuş eli ayağına dolaşmış. ben kötü bişey yapmadım yemin ederim annemin üzerine dedi. git kantindekilere sor kız takıldı peşime dedi. ben uzun bi atışmadan sonra bitirdim . ayrıldık. doğru mu yaptım acaba?
.
bende sevgilimden ayrıldım ve gecerli sebeplerim vardı bana cok haksızlık yaptı cok ağlattı bende suan ona hayatımda biri olduğunu söyledim hiç beklemiyodu beyninden vurulmuşa döndü al sana intikam varsın ağlasın bende cok ağladım öyle.gün olur devran döner
ben hiç erkeğin peşinden koşan kız görmedim ama erkekler maşallah her kızın peşinden koşuyorlar ayrılmakla en doğru kararı vermişsin canım üzülme hiç de muhatap olma bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?