Evet kızlar cok sevdigim adamdan ayrıldım.
Terkettim,bitirdim onu. Belki cok büyük birsey yoktu ortada ama 1 yıl icinde olan ve biriken olayların sonucu buraya getirdi bizi.
Askımız sayesinden atlatırız sandım. Bazı seyleri sineye cektim. Ama insan bir kere süpheye düssün sonu gelmiyor.
Sevdim evet sevdim. Ama oturup bir düsündüm ben bu adamla bir ömür gidebilir miyim dedim.
Evlilikti niyetimiz cünkü. Cevabım bilmiyorum oldu. Kocaman "BİLMİYORUM"
Asık oldugu adamla evlenip evlenemeyecegi konusunda nasıl bilmiyorum cevabını verebilir ki insan.
Verdim iste. Canım yandı,yandı,yandı. Agladım gecelerce basarırız,atlatırız,unuturum bazı seyleri dedim.
Ama olmuyor. Acı cekmeyi hakediyor muyum? Hayır! Mutlu olmak hakkım degil mi? Evet!
Cok ilerde evlenince pisman olsam daha mı iyiydi. O zaman ben ben olarak kalacak mıydım?
Zor oldu ama oldu iste. Bitti... Bitmeli.
çok mantıklı düşünmüşsün olaylar daha kötüye gitmeden engel olmuşsun tebrik ederim :) yeni hayatında başarılar dilerim :)
süpersin valla:)))
bunu okuyup da ibret alması gereken çoook kişi var...
mantığınla hareket ettiğinde kaybetmiyorsun. ama sadece kalbinle hareket edince bir gün gözün açılıveriyor, bir bakmışsın ki iş işten geçmiş..
tebrik ediyorum seni
Sen ah ahh deme bırak ooff oofff desin pişman olsun :)
Severken ayrılmak zordur zoru başarmışsın tebrik ederim..ama sonra pişman olmayasın,sevmediğin biri ile ömrünü geçirirken keşke o olsaydı acısına bile razıydım demeyesin..sonra çıkar acısıı..bu ara Emre Aydın-soğuk odalar"a taktım depresif melankolik dolaşıyorum,sevenler ayrılmasın
Geçmiş olsun. Zaten uzmanlar uyarıyor. Eğer arada aşk olmasa o kişi ile gene anlaşabilir miydin, aranızdaki ilişki sabırla mı devam ediyor yoksa kendiliğinden mi vs...Tüm bu soruların cevabını kendin verdiğin zaman işte kararının doğru olup olmadığını anlıyorsun.
Olmayacaksa uzatmanın manası yok. Her gün vicdan azabı çekeceğine bir hafta ağla üzül ama bu kanserden kurtul.
İyisini yapmışsın. Gerçekten geçerli nedenlerin olmasa zaten bu raddeye gelmezdin tatlım.
Sabırlı ol.
ben bu lafı çooookkk seviyorum "hayırlısı ne ise onu nasip eyle Allah'ım"
Bide " Zaman herşeyin ilacı"
Senin için umarım herşey çok daha güzel olur :)
insan sevdiginden ayrildiginda hersey bitmis gibi olur.bidaha asik olmiycam,ben onsuz yapamam denir.ama bir süre sonra bakmissin aklina bile gelmiyor,sadece bir süre aci cekiceksin.sonra karsina seni seven biri cikinca,eskisini düsünüceksin ,peh diceksin ne sacmalikti,olmaz unutamam deme.herkesin basina geldi böyle seyler,unutuluyor,karsina ondna daha cok sevdigin cikinca unutuluyor.inan.kendini üzme.ac internetten bir komedi dizisi.yada radyoda komedi programi keyiflen.olan olmus.giden gitms,üzülmenin bir caresi yok,ancak verdiign karardan döndürebilir.bunuda istemezsin herhalde
Kesinlikle tecrübe konuşuyor
Bu mesaja ben de imzamı atarım. Tıpkısının aynısı işte
ay canim.sen cok yasa emi.güldürdün beniyoo tecrübe degil aslinda.böyle durumda biraz sipsevdi olucaksin.sipsevdi derken,biriyle beraberken baskasini sevmek degil,böyle ayrilik durumunda sipsevdi kani oldugu icin baskasi icin "ay cok hoc diyorum,bi komedi dinliyorum,aklima gelmiyor.gece yatakta hayallerimde geliyor,onuda baska hayallerle kamufle ediyorum .belkide bu unutmak icin basvurdugum bir yöntem.bunu derken hergün sevgili degistiriyormusum gibi geliyordur belki ama ,tint yok öyle bisi,sadece unutcagim zaman ise yarayan bi cözüm yolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?