Bitirdim

Benzer şikayetlerden bende yaklaşık 1 senelik iliskimi bitirdim.
Mutlu muyum? Evet mutluyum. Onun sacma sapan hal ve tavirlarindan kurtuldum kafaya takmaktan kurtuldum ilgisiz tavirlarindan kurtuldum.
Bazen acitiyor canımı bir şeyler ama yapacak bi sey yok. Zamanla toparlanirsin sende. Sana olan tavirlarini aklina getirmeyi çalış. Buz gibi ol ona karşı.

Anlik duygularla dusuncesizce hareket edebiliyor erkek milleti. Yani o sözler, guzel davranislar vs. duygularin ya da hosgorunun, tahammulun en zirvede oldugu anlarda meydana geliyor. Sonra diyoruz bunlari yapan adam kim simdiki adam kim. Onlarin beyinleri guzel anilari, sozleri resetliyor islerine gelmeyince.

Ben hep sizin konulariniza denk geliyorum ve cok sık erkek arkadaş karakterleriniz değişiyor gibi geliyor. Sanki çok sık birilerinden hoslanıp sonra ayrılıyormuşsunuz gibi. Sizin hayatiniz tabiki istediginiz sekilde yaşarsınız. Ama hani bu kadar ani duygu degisikliklerinin altında bir sey mi var acaba diye endişelendim, bi kendinizi yoklamanızda fayda var sanki

herkesin duyguları farklı işlev görür. kimisi daha duygusal kimisi daha güçlü vs. kişiden kişiye değişr.

Hiç kimse şu hayatta vazgeçilmez değildir.üzüldüğüne bile değmez .ameliyatın güzel geçer inşallah.kıymetini bilen o kişiyi bulman dileğiyle..

teşekkür ederim :) Rabbim o kişiyi kendi uygun gördüğü zaman karşıma çıkartacaktır inanıyorum

Katılmıyorum ayrılıklar sevdaya dahil değil ayrılanlarda artık bir yabancı bu böyle

Benzer şikayetlerden bende yaklaşık 1 senelik iliskimi bitirdim.
Mutlu muyum? Evet mutluyum. Onun sacma sapan hal ve tavirlarindan kurtuldum kafaya takmaktan kurtuldum ilgisiz tavirlarindan kurtuldum.
Bazen acitiyor canımı bir şeyler ama yapacak bi sey yok. Zamanla toparlanirsin sende. Sana olan tavirlarini aklina getirmeyi çalış. Buz gibi ol ona karşı.

zaten bitirmem de ki sebepte davranışları oldu içim soğudu kalbim halen sevse de şuan mantık terazisi daha ağır basıyor bana

Anlik duygularla dusuncesizce hareket edebiliyor erkek milleti. Yani o sözler, guzel davranislar vs. duygularin ya da hosgorunun, tahammulun en zirvede oldugu anlarda meydana geliyor. Sonra diyoruz bunlari yapan adam kim simdiki adam kim. Onlarin beyinleri guzel anilari, sozleri resetliyor islerine gelmeyince.

maalesef farklı bir beyinleri var birde kadınlar zor varlıklar derler aksine erkekler değişik varlık

1.5 aydan fazladır biri vardı hayatımda. ilk başlarda sevgisi ilgisi ile beni kendine bağladı. son zamanlarda ise bambaşka bir adam olmuştu ve en sonunda dayanamadım bitirdim.
Biliyorum belki de en iyisi bu. Bana yoğun çalıştığını söyleyip 5 dakika bile ayıramayan adam 8 gündür ailesi ile tatilde. Bayram da görüşelim dediğimde dayımlar burada çıkamam diyen adam çok geçmeden dayısıyla kavga etti. Eee boşuna dememişler ilahi adalet diye.
Düzeltmek için çabaladıkça, aramızdaki kırgınlık bitsin diye çabaladıkça hep bir yerler elimde kaldı. Hani diyorum sevse 8 gün 8 koca Allah'ın günü tatilde olduğu gibi 5 dakikasını bile sana ayırırdı diye. Demek ki o çoktan aklından bitirmiş. Yazdığım aşk sözünü bile silmiş sosyal medya duvarından. Güçlüyüm biliyorum atlatırım ama bir yanımda acıyor. Hani hiç bitmez diyen seviyorum sen benim gülen yüzümsün diyen adam nerede ki. Bir kaç hafta sonra ameliyat olacağım ve belki de yanımda olmasını istediğim adam şimdi benim için çok yabancı olacak.
Biliyorum güçlüyüm atlatırım ama zaman gerekli sanırım. Sanki bir yanım eksik kalmış gibiyim.
Neden bu kadar zor oluyor ki seven birini unutmak. Zaman unuttururken neden bir yanımızı da alıp götürüyor ki...

Atilla İlhan'ın da dediği gibidir belki de...

Çünkü ayrılık da sevdaya dahil
Çünkü ayrılanlar hala sevgili
1,5 ayda sevgısı ıle sızı bagladı,sonra degıstı bu kadar ısı 1.5 ayda nasıl yaptı hayret.

birşey yazdım faceye Her bir hayal kırıklığı beni dibe çekmek yerine bir taş misali göğe yükseleceğim basamaklar yaptım kendime. Şimdi ellerimle gökyüzüne değmeme çok az kaldı. göğe bakmasını bilmeyen gökyüzüne de dokunamaz.. diye oda 7 dk sonra başka birşey yazmış kendi hesabına

Haksızlığa uğradığın bir yağmur, sağanak bir şekilde yağmaya başlar ve çaresiz bir şekilde o yağmura tutulursan;
'Sabrın' en güçlü şemsiyen olsun.
Kırılmaz, parçalanmaz.

burada bana mı ima var anlayamadım

ki onunla alakalı dahi değil yazdığım bir hayalim vardı o gerçekleşmek üzere. o hayalime ithafen yazılmış birşey bu

Back
X