BİTİRMEKLE HATA MI YAPTIM?

Yalan söyleyen karaktersizdir.
Herkes kendi sayfasını dolduruyor.
Böyle bir yalancı ben de tanımıştım zamanında, intikam da almıştım.
Siz de yolunuza bakın.

Hata değil, mantıklı davranmışsınız. O gördüğünüz hatalar evlendikten sonra insana iğne gibi batmaya başlıyor

Hangi sorunların üstesinden gelecektiniz anlamadım. Bahsettiğiniz şeyler adamın karaktersizliğiyle alakalı. Bunlar bir ilişkide aşılabilecek sorunlar kategorisine bile girmiyor. Tabi ki ayrılmakla iyi yapmışsınız. Yalan söyleyen insanla ilişki mi olur?

bence konu ciddiye gelmeden evlilik olmadan bitirmen iyi olmuş. Pişman olma bence çünkü ne kadar değer verirse versin severse sevsin güven vermiyorsa yol ver gitsin. Eminim ki daha güzel birliktelikler yaşarsın ileride. Güvendiğin kafanın rahat, gözünün arkada olmadığı ilişkiler...

Bu kadar kötü yönlerinden sonra yazdığınız iyi şeyleri gözüm görmezdi sanırım.

o ise yaşca benden büyük olmasına rağmen çok uçarı hiç bir ağırlığı olmayan , herşeye alaycı bir tavır sergileyen ve olur olmaz herşekilde yalan söyleyebilen biri.
Kesinlikle degil. Bin tane huyu iyi bi yalanı olsa bile yalan herseyi bitirir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…