Yalan söyleyen karaktersizdir.Herkese merhaba
Uzun bir süredir uzaktan takipcinizim, artık düşünmekle bir yere varamadığımdan buraya yazmaya karar verdim.
Yaklaşık bir yıldır hayatımda biri var ancak cok zıt karakterlerdeyiz. Ben herseyi sakin yasamayı ve yerine gore davranmayı tercih eden bir insanim , o ise yaşca benden büyük olmasına rağmen çok uçarı hiç bir ağırlığı olmayan , herşeye alaycı bir tavır sergileyen ve olur olmaz herşekilde yalan söyleyebilen biri.(bunların dışında ters düştüğümüz bir çok konu var) Bardağı taşıran son damla ise son günlerde olmadık şeylere bile yalan söylemesiydi. Artık güvenmediğimi söyleyip bitirdim. Bu kötü huyların dışında ise karşısındaki insana aşırı değer veren , çok saygılı , olabildiğince mutlu etmeye calısan biriydi ve beni çok sevdiğine emindim.
Sizce bitirmekle hata mı ettim ? Devam edip sorunların üstesinden gelmeye mi çalışsaydım?
Teşekkürler..
Hata değil, mantıklı davranmışsınız. O gördüğünüz hatalar evlendikten sonra insana iğne gibi batmaya başlıyorHerkese merhaba
Uzun bir süredir uzaktan takipcinizim, artık düşünmekle bir yere varamadığımdan buraya yazmaya karar verdim.
Yaklaşık bir yıldır hayatımda biri var ancak cok zıt karakterlerdeyiz. Ben herseyi sakin yasamayı ve yerine gore davranmayı tercih eden bir insanim , o ise yaşca benden büyük olmasına rağmen çok uçarı hiç bir ağırlığı olmayan , herşeye alaycı bir tavır sergileyen ve olur olmaz herşekilde yalan söyleyebilen biri.(bunların dışında ters düştüğümüz bir çok konu var) Bardağı taşıran son damla ise son günlerde olmadık şeylere bile yalan söylemesiydi. Artık güvenmediğimi söyleyip bitirdim. Bu kötü huyların dışında ise karşısındaki insana aşırı değer veren , çok saygılı , olabildiğince mutlu etmeye calısan biriydi ve beni çok sevdiğine emindim.
Sizce bitirmekle hata mı ettim ? Devam edip sorunların üstesinden gelmeye mi çalışsaydım?
Teşekkürler..
bence konu ciddiye gelmeden evlilik olmadan bitirmen iyi olmuş. Pişman olma bence çünkü ne kadar değer verirse versin severse sevsin güven vermiyorsa yol ver gitsin. Eminim ki daha güzel birliktelikler yaşarsın ileride. Güvendiğin kafanın rahat, gözünün arkada olmadığı ilişkiler...Herkese merhaba
Teşekkürler..
Yalan söyleyerek saygısızlık yapıyor evet ama genel olarak bana davranışları konuşması herşeyiyle bir seviye var ondan bahsetmiştim..Yalan söylüyor hem de karşısında ki insana saygılı
Hmm
Kesinlikle degil. Bin tane huyu iyi bi yalanı olsa bile yalan herseyi bitirir bence.o ise yaşca benden büyük olmasına rağmen çok uçarı hiç bir ağırlığı olmayan , herşeye alaycı bir tavır sergileyen ve olur olmaz herşekilde yalan söyleyebilen biri.
Canım sana yalan söyledikten sonra güzel davransa kaç yazar bunu düşün kendi içinde bile çelişkilerin varYalan söyleyerek saygısızlık yapıyor evet ama genel olarak bana davranışları konuşması herşeyiyle bir seviye var ondan bahsetmiştim..
Çelişkilerim olduğu için buraya yazma gereği duydum zaten?Canım sana yalan söyledikten sonra güzel davransa kaç yazar bunu düşün kendi içinde bile çelişkilerin var
Yalan söyleyerek saygısızlık yapıyor evet ama genel olarak bana davranışları konuşması herşeyiyle bir seviye var ondan bahsetmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?