BİTİRMEKLE HATA MI YAPTIM?

İlk aşkım dediğim kişiyle yalancılığı yüzünden bir adım ileri gidemedik.

Bana karşı çok iyi biriydi, çok seviyordu. Tanıdığım en farklı erkeklerden biri, aşırı entellektüel, zeki, bir elinde on marifet, aşırı romantik biriydi ama kronik yalancıydı. Bu sebepten asla bir ilişkiye adım atamadım. O zamanlar zor gelse de şu an verdiğim karardan hiç pişman değilim.

Güvenemediğin biriyle ilişki yaşamak çok yıpratıcı. Doğru kararı vermişsin, geri adım atma.

Bu kötü huyların dışında ise karşısındaki insana aşırı değer veren , çok saygılı , olabildiğince mutlu etmeye calısan biriydi ve beni çok sevdiğine emindim

Bu kadar rahat yalan söyleyen birisi nasıl çok saygılı ve aşırı değer veren, cok seven biri olabilir ki? Çelisiyorsunuz.

Yanyanayken iyi oynamış sadece. Yazdıklarınıza göre kararınız doğru.

çok uçarı hiç bir ağırlığı olmayan , herşeye alaycı bir tavır sergileyen ve olur olmaz herşekilde yalan söyleyebilen biri

karşısındaki insana aşırı değer veren , çok saygılı , olabildiğince mutlu etmeye calısan

birinin bunlari bir arada tasidiğina nasil inanabiliyosun
ben anlamiyorum bu erkekler sizi nasil bu kadar kolay kandirabiliyo
elbette ki bu zekayla uzulen hep kadin olur

Ben gördüğümü ve hissetiğimi anlattım , ayrıca burada hiç kimsenin zekasını sorgulama hakkına sahip değilsin. Eminim sende bu tecrübeleri zekanla kazandın

Sorunun cevabı konunuzun içinde saklı birkaç defa okuyun doğru kararı verirsiniz.

Kendisine ve karşısındaki insana saygı duyan bir birey yalan söylemez. O yüzden çok doğru ve yerinde bir karar olmuş sizin için.
Yaşının adamı olan düzgün karakterli birini bulursunuz ınsallah

Basit şeyler için rahatça yalan söyleyen biri g.tü sıkışınca neler yapar kim bilir...

Yalanla başlayan yalanla biter derler. Yalan söyleyen adamdan bir halt olmaz. Böyle biriyle sağlıklı bir gelecek çok zor doğru olanı yapmışsınız.

size yeterince değer verse yalan söylemez yalan söyleyen biriyle olmak çok zor her dediği laf size batar kafanızda kurarsınız acaba doğru mu diyor yalan mı söylüyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…