böyle tereddüt etmektense açıkca uyarmak varken direk ayrılmayı düşünmen yanlış bence.uyar ve yanlış olduğunu söyle.bundan ayrılık olmaz bence
uyardım uyarmaz mıyım. düşünün ailesinin beni çok beğenmediğini söylüyor yani fiziksel olarak bunu ayynen bana aktarıyor. bi taraftan da diyor ki ben her türlü engeli aşıcam diyor. ama kendi engel çıkarıyor
maşallah arkadasın da pek dedikoducuymuş, kadınların içinde büyümüş galıba ablaları felan cok mu
valla huyunu değiştiremezsın bence ama bır uyarmayı dene ıstersen, hemen ayrılmasanda bir gözlemlemiş olursun
o zaman patavatsız azcık canım.böyle devam edersen sonumuz kötü olacak de bakalım tehditle düzelir belki
dengesiz ya. anasını da hiç sevmedim( tüm heyecanım gitti. daha ortada bişey yokken laf taşıyıcılığı yapıyo uyarmama rağmen değişmedi. zekası yerinde değil desem o da degil niye böle yapıyo anlamıyorum
merhaba, yaklaşık iki aydır biriyle görüşüyorum, herşey güzel gidiyordu ama görüştüğüm kişi aile içinde ne konuşulursa aynen bana aktarıyor olumlu ya da olumsuz. bana aşık olduğunu, aradığı kişinin tam ben olduğumu gibi şeyler söylüyor o kadar çok iltifat ediyor ki iltifattan midem bulandı nerdeyse diyebilirim. ama annesi ya da babası benimle ilgili ya da aramızdaki ilişkiyle ilgili olumsuz bişey söylediğinde aynen bana aktarıyor. bu şimdi böyleyse ilerde ne olur diye düşünüyorum. bir de aile içinde ya da annesinin laflarını gelip bana aktarıyorsa benim laflarımı da annesine aktarıyordur hatta bi kaç defa da ağzından kaçırdı benim söylediklerimi annesine söylediğini. ne yapmalıyım kızlar bu şimdi böyleyse ilerde ne olur? bitirmelimiyim??
benim ki de öyleydiii ilk başlarda önceleri ses etmedimm sonra baktım abarttı arttık nerdeyse regl günlerimi bile paylaşcak annesiyleee biraz azarladım annenle saçsaça başbaşa birbirimize girmemizi istemiyosan ağzını tut karı gibi laf taşıma dedimm o gün bugündür birşey dediğini duymadım bana da laf getirmiyor artık onlara götürüyor mudur bilmiyorum pek güvenim yok ama bakalımm
benim ki de öyleydiii ilk başlarda önceleri ses etmedimm sonra baktım abarttı arttık nerdeyse regl günlerimi bile paylaşcak annesiyleee biraz azarladım annenle saçsaça başbaşa birbirimize girmemizi istemiyosan ağzını tut karı gibi laf taşıma dedimm o gün bugündür birşey dediğini duymadım bana da laf getirmiyor artık onlara götürüyor mudur bilmiyorum pek güvenim yok ama bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?