bitirmeli mi?

bitti bitmek üzere zaten

bir erkekte en nefret ettigim şey canını çok yakabilir ilerde

evet kesinlikle.. özellikle şu güven konusu aramızda problem olmuştu. yok ya aşık değilim ama 2 ayın vermiş olduğu bi alışkanlık var

toplumda nasıl konuşacagını biliyo hatta cok sevilen biri.ama benle anası arasında getir götür yapıyo. yontma konusunda hiç ümidim yok. eski kız arkadaşıyla da bu yüzden ayrılmışlar ve kendisi 26 yaşında. bitecek sanırım

evlenince düzelebilir diyenler olmuş uzmanlar bunu bağıra bağıra söylüyor artık " sakın evlenince düzelir demeyin, düzelmez" diye. şimdiden canını sıkıyorsa ömür geçmez bununla ailesi de bir garipmiş ne kadar iyi tanıyorlar ki seni kötü konuşabiliyorlar dicem gerçi sizinkinin yetiştirdikleri yetiyodur onlara neyse tatlım canını sıkma yol yakınken dön bence :)

bitti ( yalvardı yakardı, ağladı falan ama bitirdim akşam faceden engellemiştim o da hemen beni msn den engellemiş. biterse o asla kabullenemezdi güya.

bütün erkekler ister sevgilisine dile getirsin ister dile getirmesin annelerini her şeyi anlatırlar. biz de söylerlerse patavatsız söylemezlerse de adam gibi adam deriz. ama sonuç aynıdır. bir de fazla iltifattan hoşlanmayız. azcık söyleyelim de sevgilimize arada bir bizi süründürsün sonra yaptığı iltifatın kıymeti olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…