Bitirmeli miyim?

mervesevil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
50
0
86
Denizli
merhaba.biraz tavsiyeye ihtiyacım var.3 yıllık evliyim.2 ay öncesine kadar evin her türlü alışverişini eşimin ailesi yapıyordu.küçük bebeklerim olduğu için ve merkezden biraz uzak oturduğumuz için.bu arada 2 yıl üstüste doğum yaptım iki kızım var biri 2 yaşında diğeri ise 10 aylık.ama şehir içine taşındık ve iyi kötü kızlarla dışarı çıktığım için evin hertürlü ihtiyacıyla ben ilgilenmeye başladım ve bu eşimle aramızda sorun olmaya başladı.en ufak bir eksikte sen bun işi yapamıcaksın sen bir işe yaramıyorsun gibi sözler sarfediyor.yutuyorum...çok yoğun çalışıyor bu yüzden boş vaktini benimle çocuklarla geçirmesini istiyorum ama yok daha çok arkadaşlarıyla vakit geçiriyor.geceleri geç geliyor hem çocuklar yüzünden hemde o gelicek diye uyumuyorum yada huzursuz uyuyorum.bana karşı pek ilgisi yok (açıkçası sadece içkiliyken aklına geliyorum)eşimi seviyorum ama yorulduğumu hissediyorum.sözlerini falan eskisi gibi kaldıramıyorum.2 çocuğum var evet ama onları mutsuz bir ailede yetiştirmekte istemiyorum,babalarından ayrıda yetiştirmek istemiyorum.sizce tamam mı demeliyim yoksa daha mı sabretmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X