Bitişimiz...

Calma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
861
5
96
İstanbul
2 sene boyunca düşmüştün peşime, hiç vazgeçmedin,hiç bıkmadın...
Zayıf bir anıma geldi aldım hayatıma seni, beni seveni seveyim bir kerede belki mutluluk ondadır dedim...
Başladık yolumuza, belki ilk başta zorladım seni acıttım canını sürekli yanımda olmanı istemedim ama sonra ben de sevdim seni...o zaman rüya gibi oldu işte...
Benim babam bu dünyadan gitmişti, hep bir yanım eksik, güven duygum yoktu...
Sende en sevdiğim şey verdiğin güvendi, beni bebeğinmişim gibi sevmendi...senden hiçbir kötülük gelemezdi bana, ne yaparsam yapayım aşkın hiiç bitmezdi...
Ne oldu sonra aramıza mesafeler girdi...biz yine devam etmeye çabaladık ruhen de olsa hep beraber olmaya...saatlerce telefondaydık,çok özlüyorduk kavuştuğumuzda o gün bayram oluyordu...
Sonra ne oldu...artık birbirimize haber vermeyelim dedin, bozuldum ben küstüm ama sonunda mecbur kabul ettim gönlümü almak için yine bunalımlarını bahane ettin, bende de merhamet işte inandım...
Sonra mesajlarımı aldın elimden, ben gönderdim sen sıkıldın ben de vazgeçtim...
Sonra telefonlarım gitti...belki canın isterse yatmadan önce 5 dakika...sonra uykun geliyodu zaten kısa kesiyodun...beni artık merak da etmiyordun,kıskanmıyordun da...
Bunlarla beraber sevgi sözcüklerimi kurban ettim mesafelere...otomatikleşmiş bir kuru "aşkım" kaldı söylenmeye mecbur olunan..konuşmalar iki arkadaşın konuşmasına döndü sonra bu "aşkım" da gidince...
En son mesafemiz de kalktı aramızdan sen buradaydın hem de 1 ay bu inanılmaz bir şeydi...nasıl sevnimiştim ama mesafemiz kalktı aramıza bahanemiz girdi bu seferde...
Bahaneni de bekledim ben mesafeleri beklediğim gibi hiç şikayetsiz...
Sonra baktım bahanenin süresi uzuyor söyledim sana sen de bana 4-5 saatini verdin sağol...
Bahanemiz bitti sonra ama sen hala buradaydın ve beni görmüyordun,yanıma gelmek için can atmıyordun...yine zorla çağırdım seni birkaç saat kalıp gittin yine...
Bu son görüşmemizdi...1 ay buradaydın ve beni sadece 2 kere görmeye geldin sen...
Ben seni burada beklerken sen buradayken beni görmek istemedin demek bahanelerini aşacak kadar istemedin bunu...
Dedim yine bir gece yastığımı ıslatırken "bittik, tükendik biz Allah'ım hayırlısını ver!"
Ertesi sabah bilgisayar ekranında o fotoğrafı gördüğümde...bütün inandıkalrım yıkıldı biliyo musun? Sen...karakterine hayran olduğumu söylediğim sen başkalarıylaydın bana yalan söylemiştin bana ayırmadığın zamanı onlara ayırmış gayet de keyifliydin...
Bitti dedim...umursamadın yine beni suçlu çıkardın...
Üzülme diye o kadar çok salağı oynadım ki beni gerçekten salak sandın sen...
Evet...bitti...
Evlenecektik biz...5 sene çocuk yapmayacaktık...isimleri hazırdı ama...
Bütün hayaller gerçek olmuyor tabi alışmamız lazım...
Biz zaten bitmiştik hayırlısı böyeymiş demek ki...
İçim acıyor sadece emeklerime,bekleyişime,sadakatime,sevgime,güvenime ağlıyorum...
Sadece pişman ol istiyorum şimdi vicdanın uyutmasın seni kokum burnuna gelsin,gözlerim gözünden hiç gitmesin , sesim kulağında yankılansın, o çok beğendiğin ellerim aklından hiç çıkmasın istiyorum...

İçim acıyor sadece emeklerime,bekleyişime,sadakatime,sevgime,güvenime ağlıyorum...
Sadece pişman ol istiyorum şimdi vicdanın uyutmasın seni kokum burnuna gelsin,gözlerim gözünden hiç gitmesin , sesim kulağında yankılansın, o çok beğendiğin ellerim aklından hiç çıkmasın istiyorum...

Canım cok üzüldüm.
Hayatta herşey kısmet işte bunu biliyoruz ama sindiremiyoruz..
Zaman diyorlar böyle zamanlarda sadece zaman..
Bana pek yaramadı umarım senin ilacın zaman olur..
Hep mutllu ol.sevgilera.s.

canın sağolsun cotton candy.. inan seni daha çok hakedecek birilerine rastlayacaksın. o senin kıymetini bilememiş..

"aşk için elinden geleni yaptıysan üzülme. karşındaki sende kusur arıyorsa da bırak, kendi kusurlarıyla mutsuz olsun." demiş şair. sen ona unutacağına inan, yeter ki inan ve çok dua et bunun için.. ben duayla koca bir aşkı bir saniyede sildim canım benim.. üzülme hiç, üzülmeye değmez böyle insanlar. güneş senin için de doğacak inan bana..süprizzzzz yerimseniben

canım arkadaşım benim yaaa
inan bana senin için hayırlısı buymuş
zaten ilgisiz alakasız tavırlarıyla belli etmiş kendini
ilgisiz erkekten şüphe duyarım ben
inan bana sen ÇOK AMA ÇOK İYİ YÜREKLİ İNSANLARA LAYIKSIN
bunu şimdi sana şirinlik olsun die diiill yürekten söylüyorum
hadi şimdi ne olur soğukkanlı ol , güçlü ol... yapabilirsin bunu
hayatında yeni bir sayfa açtığını düşün ''sil baştan'' demenin vakti şimdi iştee

cnm eski erkek arkımdan ayrıldıgımda senın gibiydim
o kdr kötüydüm ki o kdr savunmasız kalmıştım ki hayata karşı
sevilmediğimi düşünmek onla hayyallerimizi düşünmek o kdr acıtıyordu ki canımı
ve sonra ne oldu biliyormusun
aşkımla tanıştım iyiki de tanıştım
"sevmek" en önemlisi "sevilmek!!" ne demek onunla ögrendım
ve şunu anladım hayırlısı neyse o olsun diyeceksin inan allah kötü görünen şeylere bile öyle bir iyilik koyuyor ki!
şu an bunu düşünemezsin bilirimacı verir sana onu da bilirim
ama allah insanın üzülmesine sebep oluyorsa var bir hikmeti
senin de eminim benim gibi karşına
gerçekten seninle olması gereken insan çıkacaktır
giden sadece seni olgunlaştırmak içi bir imtihandır!!!yerimseniben

canım ne desem bilmiyorum her satırında kendimi buldum hep çok iyi başlayan ama hüzünle bitin ilişkiler.bi arkadaşım bigün onu bırakan hiçbir neden olmadan hemde çocuk için ''ewlendigi gece o duwagını açarken gözlerini kapatıp içinden ben çıkıyım die dua edecek'' demişti bunu hep düşündüm acaba gerçekten böylemiydi die artık bende eminim benim eski arkadaşımda o gece beni arayacak ama herşey için çok geç artık. kaybettikten sonra anlıyolar degerini bende yaşadım adım gibi eminim pişman olduguna ama dönemez artık yaptıgı yüzsüzlükler onada çok geldi.eminim onun şimdi yanında olan senin gibi sewmiyodur sahiplenmiyodur ama kaçan kowalanır die sinir bozucu ama dogru bi söz wardır o kızın yanında o yüzden wardır unutma bi zamanlar senin peşindende koşmuştu elde edince birşeylerden emin olunca salıyolar kendilerini nasıl olsa istedigim zaman bana döner die bakıyolar ama suç sende bende kendi ilşkimden ögrendigim bana ders olan tekbir şey war hiçbir erkege senden wazgeçemem sensiz yaşayamam izlenimini wermiyeceksin yoksa böyle oluyor işte.:oklava:

okurken kalbim sıkıştı ben yazmışım yaşamışım gibi hissettim
çok üzüldüm burkuldu bi köşesi yüreğimin ama hayırlısı olsun be canım
üzülme hak etmemiş seni
sende sıkma canını seni haketmeyen için

Kızlar iyilik meleği gibisiniz gerçekten herbiriniz...Sizin gibi içten arkadaşlarım oldukça hiç yüzüm asılmaz ki benim...çok çok çook sağolun ilaç gibi geldi mesajlarınıza.s.

Canım yaa erkek işte düşünmez ki senin neler yaşadığını,onlar için sadece kendileri önemli.Bizim kadar çok özlemiyolar bizim kadar duygusal değiller düşünceli değiller anlayışlı değiller, bir de bunun arkasına sığınırlar marifetmiş gibi:oklava:
Bende erkek arkadaşımla tartıştım biz aynı şehirde olmamıza rağmen görüşme imkanımız da olmasına rağmen haftada 2 gün görüşüyoruz o da kursta birlikteiz haftasonları o yüzden.Sadece ben çok ısrar edersem haftaiçide görüşüyoruz ama çoğu zaman ilk çağırdığımda bi bahane buluyo sonra bende vazgeçiyorum gelme diyorum.Sonra sitem ettiğimde sen gelme dedin diyor.Hep onlar haklı zaten üste çıkma huyları konusunda birinciler, yani işlerine nasıl gelirse
Üzülme demiycem mümkün değil bende çok üzülüyorum ama bitirdim bu sefer geri dönmüycem...
İnşallah senin için hayırlısı böyledir çabuk topla kendini tamam a.s.

arkadasının söledigi lafı çok begendım cnmmm
biz çıkalım diye çoookk dua edecekler o duvagın altındannnn
ama Allahın sopası yok!!!
dışı gzl olsa da içi kartaloz kadınlar çıkacak içinden:teytey::teytey:

(biraz edepsiz konustum kusuruma bakmaın:utangac:)

cok üzüldüm yazını okurken maalesef kadınlar bır ömür boyu sevıyor ama erkekler hep bır anlık bır aylık bır senelık...var mı arkadaslar bunun alternatıfı.....yok:uhm: acının bıtmesı dılegıyle.......yerimseniben

canım yazını okudum ve çok kötü oldum senağlama inan bana ben de o yazdıklarının aynısını bir bir hepsini yaşadım yani yanlız değilsin
paylaştığın için sağol

Bazı şeyler vardır affedilmiyor
Aşk ihanetle bir evde kalamıyor
Bıçak gibi kestin bağlarımızı
Bir daha dinleyemeyiz şarkımızı
Söyle uçurumdan atlayan dönebilir mi
Söyle kanadı kırk yerden kırılmış uçabilir mi
Söyle bu aşktan ne kaldı ki geriye,
Yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye
Unut beni unuttuğum gibi seni
Unut ki beni yanındakini aldatma
Giden kaybedendir
Gittin kaybettin BİR ŞEHİR YAKINIMA BİLE YAKLAŞMAAA...
Ama gece gece bu şarkı da çalınmaz ki canıım senağlama

canım ondan ayrıldığına değil,sadece senin güzel sevgine üzüldüm,sana üzüldüm.ama sen büyük bi hatanın başından dönmüşsün.buna inan çok şanslısın.şimdiki acın evlendikten hele de çocukların olduktan sonraki acından çok çok daha az.denizde damla misali.bence Allah seni çok seviyo ki başında göstermiş sana o adamın kötülüğünü.inanıyorum çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksın.ve bu günlerine gülerek bakacaksın.sadece tavsiye,bu sıralar çok fazla müzik dinleme,çünki hep onu hatırlarsın.sevgiyle kal

bence zor da olsa en güzeli bir insanı severken nasıl sevdiğini neler yapabileceğini gördün böylelikle kendini de tanıdın unut demeyeceğim çünkü yaşanılan hiçbir şey unutulmaz ama zamanla bunada alışıyor insan erteliyor hatıraları...şimdi yapılabilecek tek şey var hatalarını gör (ben hiç bir zaman ona yanlış yapmadım deme sakın dört dötlük değiliz hiçbirimiz tıpkı masum olmadığımız gibi...)hatalarını görürsen bundan sonra aynılarını yapmaz ve hem kendini hemde daha sonrası için karşına çıkacak insanı üzmemiş olursun inan hayatta geçen zamanla sağlık yerine gelmiyor Rabbim Yar ve Yardımcın Olsun...

Back
X