Bitişimiz...

Benim de bu aşk yüzünden bu aralar çok canım acıo yaasenağlama
Bazen düşünüyorum da bu erkekler için üzülmeye değmez.
Ama kalbine söz geçiremiyorsun.
Kalbime söz geçirsem Türkiye'yi terkedicem ama yapamıyorum işte

canım benim....
hayatta en korktuğum şeylerden birisi de bu...
sevdiğim insanla kurduğum tüm hayallerin yıkılması...
ama giden hep kaybedebdir bunu unutma....
başını dik tut ve hayatına seni sevenleele devam et....
eden bulur.... yıkılsan da bunu belli etme....

değer bilmeyen biri daha canım merak etme öyle pişman olup dönüyorlar ki o zaman içindeki bütün birikmişleri ona söyleyip kurtulacaksın bundan

yaaa Allah belalarını versin kendilerini deli gibi sevenler varken gidip başka bir oro**pu ile aldatanlarınnn .. AMİNNNNNN

boş ver o üzülsün senin gibi birini kaybetmiş gerizekalı ne olcak erkeklerin 8 yaşından sonra sadace kalıp olarak büyüdükleri ve zekalarının 8 yaştan yukarı çıkmadıgı kesin dogru heralde

gercekten cok üzüldüm senin adına ben de sevgılımle uzagım o ıstanbulda ben ızmıtteyım acaba bızdemı böle olcaz :çok üzgünüm:kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook

allahım inanamıyorum ya, hep aynı şey, ne kadar değer veriyosan o kadar kazık yiyosun... bunu neden her seferinde görüyorum. niye böyle deli gibi seviyoruz bilmiyorum. aynı şeyleri bende yaşadım. önce uzaklaşıyo senden farketmiyosun konduramıyosun kıyamıyosun. ve üzülmesin diye salak rolü yaptıkça salak olduğuna inanıyolar. bende yaşadım aynı şeyleri. şimdi diyorum ki ben onu çok sevdim hala da seviyorum yeri çok ayrı bende, allah onun önünü açık tutsun, ona zarar gelmesin. o beni sevmese de bütün iyilik melekleri onunla olsun...

allahım inanamıyorum ya, hep aynı şey, ne kadar değer veriyosan o kadar kazık yiyosun... bunu neden her seferinde görüyorum. niye böyle deli gibi seviyoruz bilmiyorum. aynı şeyleri bende yaşadım. önce uzaklaşıyo senden farketmiyosun konduramıyosun kıyamıyosun. ve üzülmesin diye salak rolü yaptıkça salak olduğuna inanıyolar. bende yaşadım aynı şeyleri. şimdi diyorum ki ben onu çok sevdim hala da seviyorum yeri çok ayrı bende, allah onun önünü açık tutsun, ona zarar gelmesin. o beni sevmese de bütün iyilik melekleri onunla olsun...

Sevginin Gerçeği . . . . . . Sevginin Gerçeği . . . . . .

Kızlar son durum şöyle...ben bu arkadaşın bi fotosunu yakalayıp bitirmiştim ya bu arkadaş bunun üzerine ondan daha beter bi foto koymuş hem de anasayfasına yani herkesin görebileceği yere bir alem fotosu koymuş yaa...Benim de görecğimi bile bile bunu yapmış ben artık sölicek söz bulamıyorum...İlk gördüğümde yıkıldım gerçekten hiç uyumadım,bişey yiyemedim zorla yediklerimi de çıkardım! O kadar iğrendim kiiii ondan ve onunla geçirdiğim zamandan...
Ama şimdi iyiyim kendime döndüm ve Allah'ın izniyle büyük bi değişim içine girdim bakalım en son kim gülecekKötü Kazen
Durumum bu yani kızlar bana bunu yapan için artık üzülmicem beddua da etmiyorum Allah'a havale ediyorum sadece...
Bana en büyük kötülüğü erkeklere güvenimin tamamen bitmesi oldu malesef ama kendimi bu dünyada çok iyi erkeklerin de olduğuna inandırmaya çalışıyorummm

calma bende senin yasadıgını yasıyorum ama yazdıklarının suan ortasındayım yavaş yavas sonuna yaklaşıyorum cok kötu bi durumm

calma bende senin yasadıgını yasıyorum ama yazdıklarının suan ortasındayım yavaş yavas sonuna yaklaşıyorum cok kötu bi durumm

canım benim evet kötü bir durum inşallah siz düzelirsiniz...Ben bittiğimizi gördüm ama insan bişey yapamıyor işte en son sınırına kadar gidiyor ne yazık ki...

ben de gün geçmiyor ki adamın yeni bir fotoğrafını daha görmiyim ya deliricem bigüüün...bana sürekli ben mutluyum, çook sosyalim geziorum tozuorum imajı vermeye çalışıyo yaa...daraldım ama yaniii sanki ben aldattım ya bide hala bana nispet yapıyo!

Ya ne kadar iyiydim kendime geliyodum yine bi fotoğraf daha...dayanamıyorum artık sinirlerim çok yıprandısenağlama
En çok sinirlendiğim şey madem burada bu kadar uzun süre kalabiliyodun gezmek tozmak için neden benim için hiç kalmadın 1,5 sene boyuncaaa
Ben de bir de anlayış gösteriyodum yaa işi aksamasın gitsin benim yüzümden kalmasın diyee senağlama Ne safmışım ya...adam 2 aydır burda geziyo tozuyo...
Şaka gibi ya...
Kendime çok üzülüyorummmsenağlama

Ya ne kadar iyiydim kendime geliyodum yine bi fotoğraf daha...dayanamıyorum artık sinirlerim çok yıprandısenağlama
En çok sinirlendiğim şey madem burada bu kadar uzun süre kalabiliyodun gezmek tozmak için neden benim için hiç kalmadın 1,5 sene boyuncaaa
Ben de bir de anlayış gösteriyodum yaa işi aksamasın gitsin benim yüzümden kalmasın diyee senağlama Ne safmışım ya...adam 2 aydır burda geziyo tozuyo...
Şaka gibi ya...
Kendime çok üzülüyorummmsenağlama

Canım benim .anlattığın bu genç adam seni hiç haketmemiş .Candyciğim seni yazılarından tanıyorum ,ben insanlar hakında pek yanılmam .Sen çok tatlı ,duygusal en önemlisi çok içten ,günümüz kızlarına benzemeyen tatlılıkta bir kızsın . Okuduğum kadarı ile senin ona verdiğin değeri sana vermemiş ,sen onu görmek istediğin gibi görmüşsün .Bence hiç üzülme kolay olmasa bile böyle bir insanı unut .Daha önüne sana layık olan birçok kişi çıkacaktır .Her erkek böyle değil .Az olsada günümüzde hala adam gibi adamlar var .Candyciğim bu bahsettiğin kişi sanırım epey bir süre önce bahsettiğin kişi olmalı .O zamanda bir güven sorunun vardı ama kesin değildi .Seni aldattığına kesin eminsen böyle bir adamla zaten bir gelecek düşünmen yanlış olur canım Bir abla öğütü dinlersen canım , gelecek kurmayı düşündüğün insan sana senden daha fazla değer vermeli ,seni görmek için bahaneler yaratmalı ,böyle yapmayan bir adamın duyguları zaten gerçek değildir sevgiler .....Şeniz

Son düzenleme:
Allah aşk acısı çekenlere gerçekten sabırlar versin..

Neymiş bunun derdi? Mutlulukmu batmış? Rahatmı batmış? Sevgimi,aşkmı batmış?:1no2:

Bunalıyorum,daralıyorum,söyleyecek söz bulamıyorum bu gibi durumlarda..

sadece"giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir,sen gideni değil,giden seni kaybetmiştir" diyorum senin gibi sevgi dolu bir insana bitanem..Sakın sıkma canınıŞeniz

Canım benim .anlattığın bu genç adam seni hiç haketmemiş .Candyciğim seni yazılarından tanıyorum ,ben insanlar hakında pek yanılmam .Sen çok tatlı ,duygusal en önemlisi çok içten ,günümüz kızlarına benzemeyen tatlılıkta bir kızsın . Okuduğum kadarı ile senin ona verdiğin değeri sana vermemiş ,sen onu görmek istediğin gibi görmüşsün .Bence hiç üzülme kolay olmasa bile böyle bir insanı unut .Daha önüne sana layık olan birçok kişi çıkacaktır .Her erkek böyle değil .Az olsada günümüzde hala adam gibi adamlar var .Candyciğim bu bahsettiğin kişi sanırım epey bir süre önce bahsettiğin kişi olmalı .O zamanda bir güven sorunun vardı ama kesin değildi .Seni aldattığına kesin eminsen böyle bir adamla zaten bir gelecek düşünmen yanlış olur canım Bir abla öğütü dinlersen canım , gelecek kurmayı düşündüğün insan sana senden daha fazla değer vermeli ,seni görmek için bahaneler yaratmalı ,böyle yapmayan bir adamın duyguları zaten gerçek değildir sevgiler .....Şeniz

Canım rosenoire ablacımm sen de çok tatlısın valla çok seviyorum seni ve güveniyorum...
Evet bu bahsettiğim kişiyle ilgili birçok başlık açmıştım önceden hep aklımda soru işaretleri vardı...Beni gerçekten aldattımı tam bilemem ama bana yalan söylediği kesin,güvenim tamamen sarsıldı.Haklısın böyle biriyle gelecek olmaz.İnşallah dediğin gibi bana benden fazla değer verecek birisi çıkar karşıma...öpüyorum seni ablacım çok sağol öğütlerin benim için çok değerlia.s.

Allah aşk acısı çekenlere gerçekten sabırlar versin..

Neymiş bunun derdi? Mutlulukmu batmış? Rahatmı batmış? Sevgimi,aşkmı batmış?:1no2:

Bunalıyorum,daralıyorum,söyleyecek söz bulamıyorum bu gibi durumlarda..

sadece"giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir,sen gideni değil,giden seni kaybetmiştir" diyorum senin gibi sevgi dolu bir insana bitanem..Sakın sıkma canınıŞeniz

Amin...Allah böyle durumları kimseye yaşatmasın,herkes ilişkisinde mutlu olsun,erkeklere akıl fikir versin ne diyim=)
Çok sağol tatlım haklısın valla onun ne kaybettiğini zaman gösterecek ona...
a.s.

okurken yıprandım,yaşarken ne kadar yıpranır insan tahmin dahi edemiyorum..
aslında dürüst olayım yazacak bişey bulamıyorum,ama seni yalnız bırakmak istemedim..
kendi başıma gelse bir ses bir nefes bir fikir hep rahatlatırdı beni galiba o yüzden bişeyler yazmak istedim..
yaptıklarına anlam veremedim yani seni incitmeye çalışması,neden yapsın ki bunu?
deli mi? aldatmış zaten ve bitmiş..neden yapıyor bunu..
bu kadar vicdansız bir adam mıdır bu..

ve yazdığın ilk mesaj.. çok etkileyici..kısa bir film gibi sanki..
bir aşk hikayesi ve hüsran..
hayatta kimseye güvenmeyecek miyiz; güvenmezsek nasıl yaşayacağız..
gerçek aşktan nasıl emin olacağız ..
bir sürü soru..kendini hayata ver canım..hayatın akışına bırak.. neyle meşgulsen ona daha sıkı sarıl..
böylesine bir sınavdan sonra Allah sana hakkettiğin güzellikleri verecektir..:teselli:

Back
X